Witam
Jako iz nie mam jeszcze uprawnien do postowania w dziale Drifting zmuszony jestem zadac to pytanie tutaj. Chcialem prosic o jakies dobre ustawienia sprinta 2 pod drifting, mam silniczek nosram Tornado SS3 17x1 jak sie nie myle i przelozenie ok 7:1, do tego kola do driftu i chcialem zapytac jakie lepsze bylo by przelozenie (po ile zebow dac na atak i ile na odbior) tak zeby na polowie gazu mniej wiecej ciagnac drifta juz i miec jeszcze troche zapasu mocy bo czuje czasem ze brakuje mu tych 100KM wiecej

i ustawienie zawieszenia (nie twarde bo to wiem tylko na ktore dziury najlepiej wkrecic amortyzatory i ile mm podkladek wstawic do utwardzenia)
jak macie jeszcze jakies ciekawe lecz konkretne (a nie tylko twarde miekie, zryw itp ogolniki) sposoby ustawienia auta to bardzo prosze o napisanie, poniewaz w dziale drifting jest juz podobny temat lecz nie doczytalem sie zadnych konkretnych rzeczy, (wszyscy pisza zbyt ogolnikowo) chcialem przeprosic o wznawianie tematu itd
PS. chcialem dodac ze nie posiadam zadnych zamiennych zebatek jeszcze do sprinta dlatego prosze o konkretne ilosci zebow na atak i odbior gdyz przymiezam sie do zakupu i nie chce kupic niepotrzebnych pozniej rzeczy
z gory dzieki wszystkim za odpowiedzi!!