Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 30, 2026 8:56 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:22 pm 

Ty naprawde nie myslisz i nie czytasz nie mam do cienbie niczego aniz adnych krzywych opini .BO CHLOPIE O SILNIKU NAPISALEM ZE JEST S P R A W N Y ROZUMIESZ CO TO ZNACZY CHIALEM OSOBIE KTORA GO CHCIALA KUPIC NAPISAC ZE NIE KUPUJE USZKODZONEGO SINIKA TYLKO !!!! SPRAWNY!!!! NAUCZ SIE CZYTAC . A to co napisalem o sprzgle to to ze nie jest to problem . POCZYTAJ SOBIE!!!!!!!!!!!

A nie mam zamiaru dzwonic i rozmawiac z dzieckiem bo dla mnie jestes dizeckiem jestem znacznie starszy od ciebie i to jak sie tu na forum odnosisz do m oich wypowiedzi jest nie na miejscu jescze w momecie kiedy chialem ci ten silnik zareklamowac ze jest SPRAWNY.

A i jescze jedno mam prosbe Wojti2002 wytlumacz Miichalowi tu na forum ze silnik ci zachwalalem a nie odradzalem bo zaczyna mnie to irytowac. Bo on nie potrafi czytac.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:31 pm 

Ej dobra za to akurat wielkie DZIEKUJE!ci sie należy.

Mówisz ,ze nie myśle itp.?A może to ty nie myślisz?A to ,ze jestem dzieciakiem to akurat jest prawda 17lat mam.Więc i moze i jestes starszy ale nie mów do mnie dzieciak bo dzieciak to ma 10lat rozumiesz!?!
Więc jeszce mi wytłumacz o co ci chodziło wtedy?
Napisałem ,ci grzecznie ,ze naprawiłem juz to a to do mnie piszesz dziwne texty?!!Wiec jak coś do mnie masz to albo to załatwimy inaczej albo lepiej odrazu ODBIJ!

Czy ja napisałem coś takiego ,ze np:źle napsiałeś o tym silniku albo miałęm do ciebie wąty ,zęcoś o nim napisałeś nie tak?Napisałeś ze jest dobry i luzz..dzieki za to więc niewiem skąd niby sie u ciebie wzieło ,ze ja niby niewiem ,ze napisałeś pozytywną opinie o silniku.

Przemyśl to 10 razy jeszce i dopiero odpisz.

Cytuj:
MIchal Tak do twojej wiadomosci .Jak bys sie wczytal i pomyslal to wyrazilem sie o tym silniku w pozytywny sposob ale chyba jeszcze nie dorosles do tego zeby to zrozumiec.I jescze jedno w dalszym ciagu nie zycze sobie zebys uzywal moich fotek tego modelu nie interesuje mnie to ze model jest teraz twoj, fotki sa moje .(a nie zycze sobie dlatego ze nawet nie zapytales czy mozesz je wykorzystac)

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:37 pm 

CO ja mam do ciebie to tylko sobie to uroiles ze cos mam do ciebie .To ze naprawiles sprzeglo to oki i nic tego nie skrytykowalem i sie nie czepialem nie wiem gdzie ty to widzisz w tym cytacie. W dalszym ciagu pisze ci ze ani razu nie zakwestionowalem jakosci tego silnika a wrec tu na forum i na priv z wojti2002 zachwalalem mu go ze jest sprawny i powiedzialem ile przepalil paliwa i takie tam. Moglem mu to powiedziec bo znam ten silnik bo bym kiedys moj wiec wiem o nim troche wiecej niz ty.

I dopiero teraz moge zaczac cos miec do ciebie bo nawet nie czytasz dokladnie tego co japisze tylko dalej jestes uparty ze ni cos zarzucalem.

Tak apropo to ty sie czegos uczepiles ze ja mam do ciebie waty.
Ja ci tylko przypomnialem o fotce ktorej nie hce zebys umiesczal bo jest moja.

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:44 pm 

hmm...chyba rozkminiłem o co ci chodziło

Cytuj:
Dobra silnik sprzedany :]

Aha i amizepin..Tak do twojej wiadomości to zębatka została juz dawno wymieniona przezemnie na aluminiowom i ma nowe sprzęgło ze skóżanymi wkładkami.

Moze pomyślałeś,ze ten tekst to jest źle nastawiony do ciebie ale ja napisałem to tak poprostu ,zebyś wiedział ,ze to juz jest naprawione.
I nie było nic chamskiego w tym tekście.

Dobra jesteśmy modelażami więc po co sie kłucić?zamiast sie kłucić powienniśmy sie wspierać.

Dlatego ja bede tym razem mądrzejszy(mimo ,ze starszy jesteś nie znaczy ,ze mądrzejszy) i pierwszy wyciagne ręke więć
PRZEPRASZAM![/code]

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:50 pm 

Wogole nie powinnismy o tym rozmawiac na forum . Moderator obydwu nas zjedzie. A co do tego co napisales to oki wyciagasz reke i ja tez.
A to co uwazasz ze sobie mam wsadzic gleboko to nie jest okazem tego ze jestes moadry bo wystarczylo kiedys na poczatku zapytac czy mzoesz uzyc tych fortek ale nawet po tym jak o tym wspomnialem olales to dlatego teraz ci o tym przypomnialem.

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:55 pm 

No więc juz jest ok.A to ,ze kazałem ci cos tak w cos w sadzić to było poprostu z nerw,wybacz.A na początku nie zapytałem o zdjęcia bo nie wiedziałem ze to twój model był.Dobra nie ma co sie złościć.

Aha i sorka dla moderatorów heh

A więc KUPIE SILNIK!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 6:41 pm 

No AmiZepiN mi mowil, ze silnik jest sprawny. A nie rozumiem why sie klocicie? Przeciez wam poszlo o glupoty!!

Mam go i pcham go :P

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 6:51 pm 

ale juz jest ok

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 8:50 pm 

No i to sie liczy!! A tak ogolem to chce ktos sprzedac Michalowi ten silnik??

Mam go i pcham go :P

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 9:14 pm 
-=ADA$=-

mam conrada .17 ( mocowania jak .12) fabrycznie nowy, ani razu nie odpalony, jedyna roznica od zwyklych silnikow jest taka ze ma wal typu pilot shaft ( czesc gwintowana, czesc nie). Jako ze jest nowy ma bardzo dobra kompresje, kupilem go okolo roku temu do projektu, ale nie wyszedl z powodu bardziej pilnych spraw. Moge isc po kosztach i sprzedac za 270 pln

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:16 pm 

A masz jakieś fotki?o i jaką moc ma ten silnik?

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:21 pm 
-=ADA$=-

niestety nie mam zdjec, a zeby nie przesadzac to mysle ze kolo 1,25 hp bez problemu, bardzo dokladnie wykonany, jak go dostalem od razu rozlozylem zeby sprawdzic czy w srodku wszystko OK, i bylo w najlepszym porzadku.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:27 pm 

a masz fotke jakomś z netu?chce zobaczyć jak wygląda ten silnik.masz gg? jak tak to moje gg to 1393722

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:37 pm 
-=ADA$=-

http://www1.conrad.de/scripts/wgate/zco ... ~cookies=1 tylko ja mam pomaranczowa glowice ( jak widzisz, wrecz trace na tym interesie)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona