NOWA, nieśmigana, dziś przyleciała do mnie z USA.
Prawdziwa, profesjonalna broń... Jedna z najlepszych aparatur samochodowych na świecie, opracowana w oparciu o doświadczenia zawodników i dla zawodników - wielu z czołówki światowej, zarówno w elektrykach jak i spalinówkach, śmiga właśnie na tej aparaturze.
Aparatura posiada gąszcz ustawień, których opisywać się nie podejmuję

jednak pomimo potężnych możliwości aparatura jest bardzo prosta w użyciu, dzięki umieszczeniu wszystkich ustawień w jednym menu - wybrane (najpotrzebniejsze) ustawienia można sobie skopiować do dwóch menu użytkownika - rozwiązanie genialne w swej prostocie.
W komplecie jest też odbiornik KR-302F - wyjątkowo mały rozmiar, dzięki któremu idealnie nadaje się on do modeli mikro (sam jeżdżę na takim) i komplet kwarcy 27,255 MHz oraz instrukcja.
częstotliwość 27 MHz (oczywiście FM)
gratisowo mogę dorzucić Extension Wheel - fabryczny bajer (kosztujący ładnych paredziesiąt USD), dzięki któremu można obniżyć punkt położenia koła kierowncy i dzięki któremu można regulować kąt położenia koła względem aparatury
oraz opcjonalny, powiększony uchwyt rękojeści - dla których z dużą grabą
myślę, że jak za nowiutki sprzęt z takimi ekstrasami, taka cena to niezła okazja...
p.s.
* zdjęć nie wysyłam, bo aparatura jest NOWA i wygląda tak jak na zdjęciach na stronie KO-PROPO czy w sklepach;
* jeśli ktoś chce, aby mu ją wysłać pocztą - zrobię to po wcześniejszym otrzymaniu przelewu na konto, którego numer podam zainteresowanemu na pm, przelew musi być powiększony o 15 PLN jako koszt wysyłki;
* istnieje też możliwość odbioru osobistego w W-wie lub na zawodach