Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 2:53 am

Autor
PostNapisane: Pn maja 07, 2007 2:49 pm 

Witam,

Na wstępie chciałbym powiedzieć, że takiego Super weekendu jak miniony to nie miałem dawno!

Zwłaszcza 6 godzinny wyścig dla klasy E-18 Micro Standard był niezapomnianym doświadczeniem.
Tor duży, bardzo trudny technicznie, wymagający- jak zwykle w Kłodzku gładki jak pupa niemowlaka.
Zresztą ci co byli w Klodzku wiedzą, że zawody, które organizuje UKS Sudety Kłodzko są zawsze na najwyższym poziomie.

Co do samego wyścigu 6 godzinnego:
ponad 1000 przejechanych okrążeń! Podzielone na zespół daje po ok. 350 kółek na głowę! To tak jakby pojechać na 3 eliminacje. Po 6 godzinach emocji i walki, za którą wszystkim dziękuję, byliśmy wykończeni, ale szczęśliwi.
Już teraz mogę chyba śmiało napisać, że zapowiada się wyścig 12 godzinny na koniec roku, a wtedy mam nadzieję, że będzie 10 ekip po 5 zawodników.

Co do pozostałych aspektów: jak zwykle w Kłodzku rodzinna atmosfera, kupa śmiechu i dobrej zabawy. Nikt nie mącił spokoju, nie wisiały żadne flagi, nie musieliśmy kwitować odbioru czegokolwiek, nikt nie agitował.

PS. Chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich za moje niekulturalne zachowanie, z użyciem niecenzuralnych słów, w jednym momencie wyścigu- emocje.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 07, 2007 3:00 pm 

wybaczam :D

Odwiedź Tani Hosting dla Ciebie z generatorem stron

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 07, 2007 7:49 pm 

Ja od Siebie moge napisac ze weekend tez jak najbardziej zaliczam do udanych :) same zawody sobotnie wyszło bardzo dobrze według mnie, nie było za duzych opóznien wszytsko przebiegało mile i spokojnie. Takze co do pierszego dnia oby tak dalej.
Drugi dzien. No sam pomysł wyscigu 6 godzinnego mysle ze jest genialny , wykonanie przez UKS sudety kłodzko jak zwykle profesjonalne i chciałem bardzo podziękowac za tą impreze, jednakze troche sie rozczarowałem co do zachowanie pewnej ekipy modelarskiej która niestety po trupach dązyła do celu nie widząc swoich błedów natomiast wypominając wszytskie błędy innym ekipom nawet krzycząc.
No ale to sa małe szczegóły które mysle wynikneły z przypływu emocji poniewaz na tym wyscigu trudno było nad nimi zapanowac. moge powiedziec ze Impreza sie udala. Panowie oby tak dalej
Micro potrafi działac samo na swoja korzyść. Nie potrzebujemy EMP oraz MP, mamy swoje imprezy i rozwijamy sie w dobrym kierunku.
Juz moge przy okazji zaprosic na Zawody do Katowic 19 maja.
Beda ciekawe nagrody :)
Pozdrawiam
Paweł

gawron89@o2.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 07, 2007 8:11 pm 

A właśnie,że było nudno bo było normalnie.Było miło i sympatycznie jak w rodzinie i to nie patologicznej.Nie bardzo jest do czego się doczepić.Trofea jak na "taką"imprezę ekstra.Gril dla wytrwałych.Nuuuuudy! :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 07, 2007 9:11 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
A właśnie,że było nudno bo było normalnie.Było miło i sympatycznie jak w rodzinie i to nie patologicznej.Nie bardzo jest do czego się doczepić.Trofea jak na "taką"imprezę ekstra.Gril dla wytrwałych.Nuuuuudy! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Potwierdzam. Sobotnie zawody przebiegły sprawnie, bez opóźnien i problemów technicznych. Fajne puchary i pucharki, dyplomy też ładne.

6h wyścig- rewelka, świetna zabawa, emocje, rywalizacja (niestety nie zawsze fair-play...) i spooooooooroooo jeżdzenia.

I mimo tego, że jechaliśmy pociągiem to były najlepsze zawody w moim życiu (no oczywiście poza Katowicami :lol: ) Gratulacje UKS Sudety!

Dziękujemy również raz jeszcze za podrzucenie na dworzec głowny Pawłowi Michalskiemu.

PS. Jeśli ktoś udostępni zdjęcia to chętnie zrobie fotorerlację...
PS.2 Panie Lesławie a akcja "przetnij kabel" też była nudna? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 08, 2007 6:53 am 

Mateusz Tutaj napisał(a):
PS.2 Panie Lesławie a akcja "przetnij kabel" też była nudna? :lol:

Gdyby "akcja" się udała,nie jednemu dostarczyła by radości... :lol: