Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 30, 2026 3:13 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 8:40 am 

Takie rozmowy jak ta i ostanie posty dopiero nabraly jakiegos sensu tego oczekiwalem jak wchodzilem na forum wlansie takich rozmow. I teraz to zaczyna wszystko lepiej wygladac po takich malych sprzeczkach po ktorych oczywicie uwazam ze tylko lepiej sie nam bedzie rozmawiac bo troche sie poznalismy. A tak apropo wydaje mi sie jak by na forum tylko nas paru bylo bo jakos sie nikt inny nie wypowiada :) hmm

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 8:59 am 

I tak sobie myślę, że niech to Forum żyje sobie swoim dotychczasowym życiem , ąle przydało by się też miejsce do dyskusji na poziomie "akademickim". :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 11:34 am 
Raflee

Jacek Żurek napisał(a):
Raflee napisał(a):
Ja rozumiem, ze nie ma co się wstydzić, ze jest się młodym... ale jak popatrzy się na to inaczej...:
Przyjmijmy ,ze mam z 10 lat... Powiedziałem komuś ile mam lat, a ta osoba jest trochę starsza np. 25 lat. I ta osoba z góry zakalca, ze ja nic o tym nie wiem i uwierzę we wszystko.

Takie przynajmniej jest moje zdanie... ja może i jestem jeszcze młody, ale trochę już o tym wiem co i jak :)

Teraz może Wy cos napiszecie co o tym sadzicie...

Znam kilku nastolatków którzy mają więcej do zaoferowania na forum niż użytkownicy którzy napisali 2000 postów.
Nie liczy się ilość postów tylko jakość. Nie liczy się wiek tylko wiedza i doświadczenie.

Nie pękaj, widziałem na własne oczy jak mała dziewczynka (około 12 lat) wygrywała ze starymi wyjadaczami.

Nie wiem, gdzie ty widziles, ze ja cos o postach pisalem... a ze mam duzo to wiekszosc osob na forum chyba mysli ze ja je sobie nabijam i pisze po 2 wyrazy w poscie i tyle... ja jak cos mam do powewdzenia to napisze w poscie... i pisze o tym o czym wiem np. nic nie pisze w spalinowych bo nic o nich nie wiem... A ze na forum jestem dlugo i duzo to mam czas ,zeby odpisywac na wszystko no co znam odpowiedz...

A ta dziewczynke to ja chyba tez widzilem :P

Sorry za OT, ale chcialem cos wytlumaczyc...

A tak wogole to dobrze byloby, jakby na to forum wpadalo wiecej osob, ktore dlugo startuja na zaowdach i duzo wedza :) Czasami przydaja sie dobre ready od fachowcow :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 1:55 pm 

Jak byś widział tą dziewczynę , to byś jeżdził za nią po wszystkich zawodach. :D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 6:25 pm 
Raflee

To wychodzi na to, ze nie widzilem :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 26, 2004 6:35 pm 

Ręce w góre kto widzial ją patrze patrze i nie widze :? ciekawe czy w ogóle istnieje 8)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 27, 2004 2:09 pm 

Witam,

ogolnie musze sie zgodzic z moimi przedmowcami. Nikt nie ma pewnosci czy podany przez druga osobe wiek jest prawdziwy. Z drugiej strony jesli dialog nam nie odpowiada to przeciez nie musimy kontynuowac watku. Osobiscie tez nie jestem zwolennikiem tworzenia drugiego forum tylko dla "profesjonalistow"... Ja przykladowo nie jezdze na jakiekolwiek zawody a modele RC traktuje tylko jako swoje hobby. Z drugiej strony uwazam, ze znam sie dosc dobrze na spalinowkach... Czy jako, ze nie biore udzialu w imprezach sportowych to jestem "gorszy"? Nie sadze... Robienie sztucznych podzialow niczego nie zmieni a jestem przekonany, ze moze wprowadzic duzo niepotrzebnego chaosu! A dla zainteresowanych podaje swoj wiek: Mam 23 lata i jestem z Warszawy gdzie mieszkam, studiuje, pracuje i robie wszystko inne.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 27, 2004 3:14 pm 

promian napisał(a):
Ja przykladowo nie jezdze na jakiekolwiek zawody a modele RC traktuje tylko jako swoje hobby. Z drugiej strony uwazam, ze znam sie dosc dobrze na spalinowkach... Czy jako, ze nie biore udzialu w imprezach sportowych to jestem "gorszy"? Nie sadze... Robienie sztucznych podzialow niczego nie zmieni a jestem przekonany, ze moze wprowadzic duzo niepotrzebnego chaosu! A dla zainteresowanych podaje swoj wiek: Mam 23 lata i jestem z Warszawy gdzie mieszkam, studiuje, pracuje i robie wszystko inne.

Cześć Witam Kolego Promian

Mam pytanie. Ponieważ obaj jesteśmy z Warszawy czy w razie czego mogę liczyć na twoją pomoc w uruchomieniu modelu zdalenie starowanego??
Chodzio o uruchomienie go i ustawienie tak aby dobrze jeździł. Ewentualnie o pomoc techniczną co i gdzie warto dokupić aby poprawić osiągi.

Z twoich wypowiedzi na forum wynika, że znasz się bardzo dobrze. Czy możesz mi pomóc??

THX
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 27, 2004 4:28 pm 
-=ADA$=-

ja mam 19 lat, ale zarzucacie ze nie jezdzi duzo ludzi na zawody, od 4 lat jezdze modelami, najpierw zabawka, teraz 1/8 ale co z tego jak w polsce jest jeden czy dwa tory terenowe ktore i tak sa beznadziejne, nie ma problemu jak Wy kierowcy szosowi jezdzicie na zawody ktorych jest w roku kilka ( jak nie kilkanascie) tereanowe dla spalinowcow sa moze dwai trzy, nastpny problem gdzie ja mam niby cwiczy do zawodow ( bo jak przyjade na zywca i sie w kogos wpakuje to mnie zlinczuja) nie mam innej mozliwosci niz na boisku, bo tor w murowanej goslinie to dla mnie wyprawa 8 godzin w jedna strone. Nie ma duzo torow, Jestem od dluzszego czasu uczestnikiem znacznie wiekszego forum w USA, i tam sie nie pokazuja profesjonalisci, z calym szacunkiem jesli jestescie takimi profesjonalistami, to po co wam nasza pomoc, nie musicie tu byc i tracic czasu z nami, kiedy zadajemy idiotyczne pytania, albo klucimy sie jak dzieci. Tak jak powiedzial Jacek, nie liczy sie ile ktos napisal tylko co napisal, tak samo jest z innymi sprawami, masa ludzi moze miec model od dlugiego czasu i nim jezdzic, ale jak tylko sie zepsuje to nie wie co zrobic bo to RTR, tak samo z wiekiem ( zadna aluzja) ale czasami ktos ( jak rzeczona dziewczynaka) wczesnie zaczyna, i umie jezdzic, ale jak przyjdzie do teori to sobie z pewnych istotnych zagadnien spra nie zdaje. Nie chcialem nikogo urazic. Pewnie zrobilem z siebie glupka, ale kazdy moze o mnie myslec co mu sie zywnie podoba!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 27, 2004 5:23 pm 

-=ADA$=- napisał(a):
ja mam 19 lat, ale zarzucacie ze nie jezdzi duzo ludzi na zawody, od 4 lat jezdze modelami, najpierw zabawka, teraz 1/8 ale co z tego jak w polsce jest jeden czy dwa tory terenowe ktore i tak sa beznadziejne, nie ma problemu jak Wy kierowcy szosowi jezdzicie na zawody ktorych jest w roku kilka ( jak nie kilkanascie) tereanowe dla spalinowcow sa moze dwai trzy, nastpny problem gdzie ja mam niby cwiczy do zawodow ( bo jak przyjade na zywca i sie w kogos wpakuje to mnie zlinczuja) nie mam innej mozliwosci niz na boisku, bo tor w murowanej goslinie to dla mnie wyprawa 8 godzin w jedna strone. Nie ma duzo torow, Jestem od dluzszego czasu uczestnikiem znacznie wiekszego forum w USA, i tam sie nie pokazuja profesjonalisci, z calym szacunkiem jesli jestescie takimi profesjonalistami, to po co wam nasza pomoc, nie musicie tu byc i tracic czasu z nami, kiedy zadajemy idiotyczne pytania, albo klucimy sie jak dzieci. Tak jak powiedzial Jacek, nie liczy sie ile ktos napisal tylko co napisal, tak samo jest z innymi sprawami, masa ludzi moze miec model od dlugiego czasu i nim jezdzic, ale jak tylko sie zepsuje to nie wie co zrobic bo to RTR, tak samo z wiekiem ( zadna aluzja) ale czasami ktos ( jak rzeczona dziewczynaka) wczesnie zaczyna, i umie jezdzic, ale jak przyjdzie do teori to sobie z pewnych istotnych zagadnien spra nie zdaje. Nie chcialem nikogo urazic. Pewnie zrobilem z siebie glupka, ale kazdy moze o mnie myslec co mu sie zywnie podoba!!

Może u Ciebie powstanie tor do buggy 1:8??

Czesi i Słowacy mieli by blisko, a wież mi, że jest ich wielu w tej klasie.
Frekwencja murowana na każdej imprezie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 27, 2004 5:37 pm 

Do opola Czesi maja tez blisko gorzej ze Slowakami ale -=ADA$=- nie bedzie mial daleko.A jak juz wczesiej pisalem i o tym wiecie jeden tor napewno powstanie do wakacji.Bede go sam robil bo u mnie zanim ktos kupi model, a sa 2 osoby chetne to troche potrwa.
Wiec -=ADA$=- nie martw sie cos wymyslimy i jescze to rozkrecimy tak ze o zawodach off-road a w szczegolnosci MT :):) bedzie glosno

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 28, 2004 11:24 am 
-=ADA$=-

Juz rozmawialem z wladzami miasta, ( mam nawet znajomego) ale nie ma szanse, bo maja teraz zbyt duzo inwestycji, i nie moge oddawac, ziemi za darmo, a ja nie mam 6000-10000 na kawalek ziemi, dlatego u mnie odpada, ale Opole, czemu nie??

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 29, 2004 6:08 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

chodzi o ten torun 40km od pozniania? jak bedzie wiecej osob to ja pojade. kiedy to bedzie?

ja teraz kupuje tl i do top stocku...sie zabieram za siebie... w klodzku bede, murowanej i jelczu...sproboje swoich sil :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 03, 2004 3:44 pm 
tomalo

dobra... ja tu tylko chcialem dodac dwa slowa.... Leszek Peplinski pewnie bedzie znow sie bulwersowal i zalil niektorym ze mu "dzieci" pyskuja ale stwierdzam ze nic w tym dziwnego ze ktos mu odpyskuje...
wystarczy tu spojrzec:

http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=1948

i to jest wlasnie przyklad postow Leszka, postow "na poziomie", duuuuzo wnoszacych do dyskusji... wlasnie takich z ktorymi chcial walczyc aby to forum nie bylo arena pyskowek...

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 03, 2004 3:49 pm 

Ciekawy jestem odpowiedzi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona