Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So sie 01, 2026 5:49 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 7:41 pm 

nie wiem czemu ale to naprzykład że jestem od kogoś młodczy to dla czego ma znaczyec że jestem od niego gorszy. zresztą niektore osoby które startują w zawodach nie zawsze są lepsze od tych "parkingowców" którzy na zawodach nie startują. jeśli juz marek uzna że powinno byc jeszcze jedno forum dla "profesjonalistów" to niech będzie

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 7:47 pm 
tomalo

:) I spoko... zakopmy topor wojenny... :)

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 9:06 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

smiac mi sie chce :lol: stworzcie sobie forum, a zaloze sie, ze tam i tak bedzie bajzel...kilka watkow juz to pokazalo - profesionalistwa modelarz dorwal sie do kompa...hehe...uwazajcie na tych mlodych jak i rowniez starszych poczatkujacych, bo oni czasem maja wieksza klase od was PANOWIE....

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 9:08 pm 

Aby zakończyć temat powiem ile ja mam lat – 27.

Do zobaczenia w Nowym Sączu za tydzień.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 9:12 pm 

czyli widze ze w srod nas teraz tu piszacych nie ma 15 latkow...... wiec gdzie te dzieci? :):) pisze to nie po to zeby wracac do tematu ale dlatego ze teraz wlsnie sie dopiero poznalismy i chyba bedzie nam lepiej rozmawiac jak wiemy kto ile ma lat heheheheh

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 10:08 pm 

Cytuj:
czyli widze ze w srod nas teraz tu piszacych nie ma 15 latkow...... wiec gdzie te dzieci?
Kod:
- heh ja mam 13 lat, bez komentarza...

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 24, 2004 10:45 pm 
Administrator forum

A ja mam pomysł i chyba dobry dla nas wszystkich.

3.07.2004 w Toruniu odbędzie sie II Zlot Klubowiczów RC-AUTO i nie tylko. Cały zlot połaczony jest z jednodniowymi zawodami modeli z napędem elektrycznym (zdjęcia z zeszłego roku w dziale ZAWODY). Myślę że jest to idelana pora i idealne miejsce żeby spotkać sie w naprawdę dużym gronie i pojeździć razem. Akurat w Toruniu ważne jest to aby się dobrze bawić (zreszta na zawodach też) a sprawa wygranej to już drugorzędna wtedy rzecz :)
Będzie okazja żeby spotkać się też z profesjonalistami ( w zeszłym roku na zlocie był między innymi Tomek Massalski, Paweł Szymański i inni).

Serdecznie zapraszam :)

Zapraszam również do Nowego Sącza za tydzień jak również na wszelkie inne zawody no i oczywiście do startów w nich.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 11:26 am 

Lokalizacja: Poznan``````` Auto: Prawdopodobnie Spaliniak bedzie
To i ja napisze ile mam lat a wiec w czerwcu koncze 25 wiosenek :D :D

Bez takich postów proszę........ - Mi-Mix

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 5:45 pm 

A ja myślę , że Jacek ma rację . I wcale nie chodzi oto , żeby się od Was młodych gniewnych odseparować i odsunąć od dyskusji. Tylko, nasz wyczyn jest zupełnie inny od Waszego. Np; bieg eliminacny w klasie DTM trwa 5 minut. I cała zabawa polega na tym , kto w tym czasie zrobi największą ilość okążeń. I bywa , że między 1 a 5 zawodnikiem jest różnica 3 sekund. (5minut -~20 okrążeń). A u was jest najważniejsze , ile w tym czasie można zrobić "bączków".I wcale byśmy się do Was nie pchali gdyby.. No właśnie , .Zauważcie sami , były dwa FORUM. Ale FORUM Krzysztofa Trelli , na skutek niezrozumiałej polityki jego szefa padło. Część swoich użytkowników Krzysztof wyrzucił inni odeszli sami. I FORUM jes martwe. Czasami sam szef coś napisze , ale to wszystko. I został sam na swoim FORUM .
I dlatego myślę , że przemyślisz Marku naszą propozycję pozytywnie dla dobra modelarstwa w Polsce.I do młodych; Myśmy też zaczynali tak jak Wy. My niedługo odejdziemy i wy zajmiecie nasze miejsce, Oby Was było jak najwięcej. I koniecznie pełne dane ; imię nazwisko wiek miejscowość.

Ostatnio edytowano N kwi 25, 2004 6:17 pm przez Lech Pepliński, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:12 pm 
Raflee

Ja jakos nie lubie pisac ile mam lat, bo wiem co bedzie, jak ktos starszy sie dowie, ze mam kilka lat mneij od niego... (Moge powedziec ,ze mam 15-20 :) )

A co do tego forum to nawet bylaby ciekawa sprawdza, bo moznabylo by ocenic np. ajkies zawody, czy zloty i powymieniac sie np. wiadomosciami na teamt ustawienia itp. :) Jesli mialoby byc jakies glosowanie to jestem za :D

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:15 pm 

Ciąg dalszy , bo się rozpisałem i się nie zmieściło.
Z tymi danymi to się nie ma co wstydzić. To jest tylko dla chętnych. Ja mam 58 lat. Czytając Wasze wypowiedzi nie bardzo chce mi się wierzyć że macie tyle lat , ile podajecie. Kiedyś na pytanie , czy odwiedzacie RC AUTO koledzy odpowiedzieli; po co - tam są same dzieci. To nie jest obraza , to sugeruje poziom Waszych dyskusji. Ale sobie dyskutujcie ile
chcecie. Ale pozwólcie podyskutować poważniej tym , którzy tego chcą.
I jeszczo jedno. Ten tekst czytałem trzy razy poprawiając błędy , czego i Wam życzę.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:27 pm 

Osobiscie uwazam ze nazwisko to sredni pomysl jak dla mnie bo teraz net to jeden wielki smietnik.A co do sportu wyczynowego to tez mam swoje doswiadczenia i to co np sie dzieje w downhillu to tez to tak wyglada ze sa to setne sekundy tyle ze ja juz nie mam co startowac bo w wieku 28 lat to sie juz w tym sporcie jest w klasie senior.Dlatego zaczolem cos nowego i do tego stopnia ze jak by poczytac w dziale moster truck to opisuje tam plan stworzenia trasy i to nie jednej pierwsza powstanie techniczna . Wiec ine sadze zeby dla nas mlodych tylko jedno sie liczylo nie mozna wszystkich generalizowac.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:30 pm 
Raflee

Ja rozumiem, ze nie ma co się wstydzić, ze jest się młodym... ale jak popatrzy się na to inaczej...:
Przyjmijmy ,ze mam z 10 lat... Powiedziałem komuś ile mam lat, a ta osoba jest trochę starsza np. 25 lat. I ta osoba z góry zakalca, ze ja nic o tym nie wiem i uwierzę we wszystko.

Takie przynajmniej jest moje zdanie... ja może i jestem jeszcze młody, ale trochę już o tym wiem co i jak :)

Teraz może Wy cos napiszecie co o tym sadzicie...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:34 pm 

a co do poziomu dyskusji to przypomnij sobie kto zmienil temat rozmowy na moim temacie o trasach dla MT i moglo byc normalnie tam ale zaczoles wlasnie jak dziecko dogryzac innej osobie. Wiec czy tylko my "mlodzi" przyczyniamy sie do slabego poziomu na tym forum:) Slowa te kieruje do leszka.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 25, 2004 6:58 pm 

Nazwisko...... po co ? i tak moge wpisać inne dane niż naprawde jest....chcecie zrobic nowe zamkniete forum... czyli oddzielic sie od ludzi...napewno nie wszyscy beda chcileli sie ujawniac z immienia i nazwiska, net nie jest za bezpieczny, a jak bylo by to zatwierdzane, admin tego nowego forum musial by uwierzyc mi na slowa ze nazywam sie tak i tak i ze mam tyle lat....ja nie mam w sumie nic za powstaniem INNEGO forum dla zawodowców,ale to forum niech pozostanie bez takich rewolucji... no moze pozatym zeby Admin dokladniej przygladal sie nowym uzytkownikom (ale jak to zrobić, nie wiem)...i jeszcze jedno, kasowac konta userow, ktorzy nie logowali sie na forum przez wiecej niz 3 miesiace..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona