Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 6:29 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 19, 2004 7:47 pm 

Może, chociaż turniej szachowy zorganizuje.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 19, 2004 7:48 pm 

lech pepliński napisał(a):
Zawody w Gdyni miał organizować kol. Krzysztof Trella i to nawet nie jedne. Tak przynajmniej obiecywał na swoim forum RC BALTA. Ale jak na razie cisza i spokój. Kamień w wodę.

Mylisz sytuacje

Mariusz Koziorowicz

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 19, 2004 7:50 pm 

Mateusz Sworobowicz napisał(a):
W czwartek 15 kwietnia tegoż roku zapytałem się na www.rccars.balta.pl/forum czy będą miały miejsce zawody w Gdyni.
W odpowiedzi 16 kwietnia otrzymałem następującego maila od Pana Ciećwierza :
"Nie odbędą się.Organizatorzy w Gdańsku się nie dogadaliZoostaną zorganizowane w Białobrzegach na terenie J,w na placu apelowym w dn.14-16 05 Nocleg na terenie kompani za darmo.O kalendarzu imprez decydują organizatorzy którzy zgłaszają swoje terminy przyjmuję je w grudniu Sekcja którą przewodzi Tadeusz Bernady.Cdn .informacji na życzenie Zbigniew Ciećwierz. "
Po czym natychmiast zadzwoniłem do kolegi Lecha Peplińskiego aby potwierdzić tę informację i z żalem muszę stwierdzić że to prawda, w tym roku zawody w Gdyni zostały odwołane.
No ja to się z tego raczej średnio ciesze bo do Gdyni mam tylko 20 km a nie tak jak np:do Nowego Sącza 700 :lol:

Obawiam się, że asfalt w jednostce będzie brudny albo dziurawy.
Z tego, co pamiętam nie wyglądał najlepiej. Choć mogę się mylić.

Poczekamy zobaczymy.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 19, 2004 8:54 pm 

Co to znaczy kol. Mariuszu ,że mylę sytuacje. NIC NIE MYLĘ. Miało być nowe AMB i zawody , jakich świat nie widział. Wszystko jest na forum , chyba że kolega Krzysztof skasował to , co dla niego teraz niewygodne. Ale wszyscy czytali i nic tego teraz nie zmieni. I przedstaw się z łaski swojej z nazwiska, żebym wiedział , z kim dyskutuję.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 9:16 am 
-=ADA$=-

myslalem ze kazdy kto byl na forum balta widzial setki rekla o stronie rc-rally.w.pl :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 1:57 pm 

Co to znaczy kol. Mariuszu ,że mylę sytuacje. NIC NIE MYLĘ. Miało być nowe AMB i zawody , jakich świat nie widział. Wszystko jest na forum , chyba że kolega Krzysztof skasował to , co dla niego teraz niewygodne. Ale wszyscy czytali i nic tego teraz nie zmieni. I przedstaw się z łaski swojej z nazwiska, żebym wiedział , z kim dyskutuję.

Ja to zrozumiałem w sposób ze mają być zawody Savage (monster trucków) na plaży. Bo te w gdyni to miały być chyba na placu miasta (na parkingu) utworzone specjalnie na cele imprezy. Jak coś majacze to mnie poprawcie :)

Mariusz Koziorowicz

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 2:36 pm 

Mariusz napisał(a):

Ja to zrozumiałem w sposób ze mają być zawody Savage (monster trucków) na plaży. Bo te w gdyni to miały być chyba na placu miasta (na parkingu) utworzone specjalnie na cele imprezy. Jak coś majacze to mnie poprawcie :)

Pomyliłeś imprezy.

Leszek miał zorganizować asfaltowe – jedną z eliminacji do MP. Niestety nie będzie, a szkoda gdyż było by super.

Krzysztof zorganizuje (przy pomocy kilku osób, nie sam gdyż jest za cienki) cykl kilku imprez dla klasy MT na plaży.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 2:41 pm 

Cytuj:
Pomyliłeś imprezy.

Leszek miał zorganizować asfaltowe – jedną z eliminacji do MP. Niestety nie będzie, a szkoda gdyż było by super.

Krzysztof zorganizuje (przy pomocy kilku osób, nie sam gdyż jest za cienki) cykl kilku imprez dla klasy MT na plaży.

O tym właśnie mowie

Mariusz Koziorowicz

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 20, 2004 3:36 pm 

To jeszcze nie tak. Krzysztof o zawodach na plaży w Sopocie zaczął mówić , jak kupił Monstera , to znaczy jakiś miesiąc do dwóch temu. A o zawodach na asfalcie w Gdyni , organizowanych przez Niego ,z jego sędziami , z jego nowej generacji AMB mówił już od Mistrzostw Polski , a może i jeszcze wcześniej .A raczej na pewno dużo wcześniej.Nawet mówił o nowym torze jaki w Gdyni zbuduje . I to miał być cały cykl imprez. A za brak imprezy w Gdyni całą odpowiedzialność ponoszą szefowie Biura Okręgowego LOK w Gdańsku. A personalnie Pan Janusz Dudzikowski ( jeżeli przekręciłem nazwisko to Przepraszam) . I Tyle w tym temacie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 11:47 am 

Wez Lesiu odpieprz sie odemnie bo z tego co wiem to Ty zpieprzyles to ze zawodow w Gdyni na skwerze nie bedzie.

Nie chciales robic imprezy w Gdyni to teraz zapieprzaj na drugi koniec Polski i nie marudz.

Nie bede organizowal zawodow w Gdyni dla ludzi ktorzy tylko gadaja i sie jeszcze smieja.

Zawody ktore bede organizowal w trojmiescie beda tylko dla MT i to nowej ekipy bo z tego co widze stara jest niereformowaln. 8)

PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 1:28 pm 

Czesc Ja Tu troszke w obronie chodz nie musze tego robic a do dysusji miedzy panem Leszkiem a Krzskiem i innymi sie nie wtracam wiec prosze nie atakowac mnie :D Wiec panie Leszku z zawodami to Krzysiek nie mowil ja kupil MT tylko juz od listopada grudnia zeszlego roku o tym myslelismy, szukalismy miejsca i bylo ich wiele ale niedawno pogadalem z kolega ktory zgodzil sie udostepnic miejsce Krzysiek z 2 kolega pojechali i obgadali do konca wiec to nie tak ze od kiedy ma MT to pisze o zawodach. Pozdrawiam Pana i wszystkich z wyrazami szacunku Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 2:31 pm 

To Ty powiedzialeś , że nie interesują Ciebie zawody made in LOK , i że Twoja noga więcej na nich nie stanie. Ja jadę do Nowego Sącza z największą przyjemnością A Ty ? Ty jesteś dużym ryzykantem podejmójąc ten temat. Trzy razy byłem u pana Dudzikowskiego w LOK w Gdańsku w sprawie zawodów i trzy razy odszedłem z niczym. W tamtym roku , tuż przd zawodami , zmarł Aleksander Cygański -kierownik pionu modelarskiego w Gdańsku i zwrócono się do mnie z prośbą o pomoc w celu dokończnia dzieła zaczętego przez Aleksandra . Zawody się odbyły. A LOK miał dosyć czasu , żeby się zreorganizować po śmierci P. Cygańskiego. Zwalanie winy na mnie za swoją nieudolność , to jest po prostu zwykła nieuczciwość.
A wracając do zawodów w Gdyni , to wszyscy liczyliśmy na Twoje deklaracje , że Ty nam pokażesz , jak się robi zawody. I co? . I nic.

P.S.
Jeżeli myślisz, że pisząc nasze nazwiska (moje i Jacka) z małej litery nas obrazisz , to jesteś po prostu .....i....

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 2:37 pm 

jestem jaki jestem 8)

a zawodow on-road nie zrobie bo doszedlem do pewnych wnioskow ze Wy miedzy innymi tylko czekacie na gotowe

wiec beda zawody off-road w ktorych Wy nie jezdzicie 8) i nie bedziecie jezdzic na zawodach w trojmiescie , pozostaje Wam tylko patrzec z boku i jezdzic sobie po naszym kochanym pieknym kraju

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 2:44 pm 

TowerHobby.PL napisał(a):
Wez Lesiu odpieprz sie odemnie bo z tego co wiem to Ty zpieprzyles to ze zawodow w Gdyni na skwerze nie bedzie.

Nie chciales robic imprezy w Gdyni to teraz zapieprzaj na drugi koniec Polski i nie marudz.

Nie bede organizowal zawodow w Gdyni dla ludzi ktorzy tylko gadaja i sie jeszcze smieja.

Zawody ktore bede organizowal w trojmiescie beda tylko dla MT i to nowej ekipy bo z tego co widze stara jest niereformowaln. 8)

Ja tu zrobie mały OT ponieważ Pan K.Trella nie wie jeszcze że na tym forum wulgaryzmy są karalne 7 dniami zablokowania

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 2:46 pm 

gdybym wiedzial ze tylko 7 dni to bym innych slow uzyl

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona