Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 29, 2026 9:56 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn sty 22, 2007 8:09 pm 

Witajcie,
Prosba adresowana do wszystkich modelarzy z Warszawy do tych ktorych znam i ktorych osobiscie nie znam a bede do nich wysylal informacje o tym ze koniecznie prosilbym o zlozenie ich podpisu na wlasnie przygotowanej przeze mnie petycji do wladz Dzielnicy Praga Poludnie a konkretnie do burmistrza o budowe profesjonalnego, asfaltowego toru RC na Pradze Poludnie!!! Dzisiaj wlasnie wracam z posiedzenia radnych dzielnicy i komisji sportu i rekreacji i jest decyzja wiekszosciowego klubu radnych PiS w sprawie budowy takiego toru RC. Zostal przyjety po dlugich zabiegach, moj pisemny wniosek poparty szkicami, filmami RC, zdjeciami torów w Polsce i zawodów RC. Na poczatek kwota 150 000 zł na Centrum Modelarskie, tor RC i modelarnie niedaleko przy Trasie Łazienkowskiej i prawie ze nad Wisla. Jednak do Burmistrza wniosek radnych musi trafic w formie pisemnej petycji - naszej czyli modelarzy warszawskich - ktory zloza radni, tak zeby budowa ruszyla na wiosne!!!! Czy zechcesz poprzec ten projekt i zlozyc swoj podpis pod wnioskiem, jesli tak jak mozemy sie w weekend spotkac w Warszawie!!! Bez naszego nacisku srodowiska modelarskiego nie powstanie nic stałego w Warszawie, wiec sprobujmy sie zjednoczyc i poprzec ten projekt ktory jest w zasiegu ręki. Tor na miare tych w Kłodzku, Rudzie Śląskiej czy Tarnowie!!!!

Pozdrawiam
Ireneusz Prokop

Prosba takze o wyslanie tej informacji do ludzi ktorych znasz, o to jesli to mozliwe, by mogli w weekend gdzies sie na chwile spotkac i poprzec ten wniosek!!!! Termin zlozenia do radnych na kolejna sesje z udzialem burmistrza za 2 tygodnie!!! Jesli trzeba wysle droga mailowa wnioski ktore do mnie odeslecie lub oddacie przy spotkaniu

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 22, 2007 9:14 pm 

Witam.

Redox - podpisuję się pod tym wnioskiem obiema rękoma. Jednak w tą niedzielę są Eliminacje do HMP w Tarnowie i niestety nie jestem w stanie spotkać się z Tobą w niedzielę. Zapraszam również do Łomianek. Najbliższy trening jest 04.02.2007 r ( przyjeżdża tam przeszło 50 modelarzy kołowych, podejrzewam, że na poparcie większości z nich również będziesz mógł liczyć ).

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł: :)
PostNapisane: Pn sty 22, 2007 9:37 pm 

witam

ja walczylem o to samo po 2 stronie wisly :)
wywalczylem cos nie cos ale mnie to nie satysfakcjonuje :(
bo toru jak nie bylo tak nie ma :(
choc obiecali ze rozpoczna prace w tym roku :)
ale oni sa chorzy bo mial byc tor on-road a w planach zagospodarowania jest tor off-road ktorych w wawie jest juz kilka a asfaltowego nie ma :(
jest teren do zaadoptowania ale tylko tymczasowo i w kiepskim stanie

PIS to partia ktora duzo mowi w spotach reklamowych
a tak naprawde ciezko im podjac jakakolwiek decyzje bo sie boja albo im sie nie chce wykonac pracy jaka powinni :(
wola siedziec i ***** w stolek
jesli to przelamiesz i powstanie tor to masz u mnie paczke gum orbit,puszke coli i buziaka i cale mnostwo szacunku i wdziecznosci

jestem z toba a ze mna moi 2-j koledzy
masz 3 podpisy kwestia tylko jak je zlozyc :(

Pozdrawiam i trzymam kciuki

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 22, 2007 9:40 pm 

Panie Robercie zabieram jedna kopie do tarnowa wiec nie bedzie problemu

RCWawa Team Zapraszamy

Mateusz to nie mój brat!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 6:42 am 

Witam.

Marcin, weź tych kopiii zdecydowanie więcej. Jak wynika z listy zgłoszonych na te zawody do Tarnowa wybiera sie ( na chwile obecną ) około 20 modelarzy z Warszawy i okolic. Moja głowa w tym, aby wszyscy Oni poparli ten projekt.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:09 am 

czy podpisy niepełnoletnich modelarzy się liczą?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:27 am 

Czy mogą się podpisywać modelarze, którzy nie są z Warszawy?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 5:08 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
Ja jestem z Warszawy i chętnie złoże taki podpis ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 5:47 pm 

Proponuję dwie rzeczy.
Dwie listy które pojadą do Tarnowa - jedna dla Warszawiaków i druga dla modelarzy z reszty Polski. Myślę, że poparcie z innych częsci Polski nie zaszkodzi. A jak formalnie nie będzie to zgodne to się nie dołączy jej do składanego wniosku.
Proponuję dogadać się ze sklepem modelarskim ATA w BlueCity i tam jak najszybciej zostawić listę. Przez tydzień wiele osób ma szansę się podpisać.
Może też ktoś pracuje lub ma znajomego w jakimś sklepie czy centrum handlowym po praskiej stronie i w takim miejscu też zostawić listę.
Można też się umówić w którymś centrum handlowym w W-wie w strefie jedzeniowej i np. przez godzinę czy dwie zbierać podpisy.

Ostatnio edytowano Wt sty 23, 2007 10:29 pm przez Paweł A. Szymański, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 8:12 pm 

Paweł nie napisalem wlasnie, że jada dwie lity jedna dla Warszawiakow i jedna dla reszety Polski.

Robercie mysle ze jedna lista wystarczy ok 150 miejsc na wpisy

Dyziek, tak podpisy niepelnoletnich tez sie licza

RCWawa Team Zapraszamy

Mateusz to nie mój brat!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:37 pm 

Witam Wszystkich.

Do ATY w dniu dzisiejszym Irek przesłał już Petycję. Niko obiecał, że od jutra będzie ją można tam podpisać. Petycja pojedzie również do Kobierzyc na zawody 18-ek. Będzie u Rafała Piesia - kolegów z innch części kraju prosimy również o poparcie tego projektu. W Tarnowie petycja będzie u Marcina oraz u mnie. Jeśli ktoś ma możliwość dogadania się na Bitwy Warszawskiej i zostawienia tam petycji ( a później jej odebrania podpisanej) - proszę zróbcie to. Z Irkiem umówiłem się, że na treningu w Łomiankach w dniu 04.02.2007 r wszystkie, dostarczone tam petycje odbierze i przedstawi w Gminie.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:41 pm 

Czy na treningu w Łomiankach będzie to można podpisać?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:44 pm 

eere napisał(a):
Czy na treningu w Łomiankach będzie to można podpisać?

Oczywiście.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 9:47 pm 

To przyjadę bez modeli (nie mam forsy teraz bo licytuje płaskiego i chyba wygram żeby zapłacić za jazdę)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 23, 2007 10:21 pm 

wszystko fajnie, tylko mam parę uwag:

- zanim petycję dacie komuś do podpisu, a szczególnie - zanim przekażecie ją stosownym władzom dobrze byłoby usunąć z niej błędy (bodajże stylistyczne - nie znam się, dawno już przestałem chodzić do szkoły...) - poprawianie - a więc zmienianie treści po tym, jak już ktoś się pod taką petycją podpisał nie jest najuczciwszym pomysłem...

- w petycji wspomina się o dobru "dzieci i młodzieży" - niestety, nie zaliczam się już ani do jednej, ani drugiej grupy - może ktoś pomyślałby też o dobru "dorosłych" modelarzy? wiem, że dobro "dzieci i młodzieży" wygląda bardziej wzruszająco, ale uczciwie byłoby wspomnieć, że nie tylko "dzieci i młodzież" będą korzystać z tego dobrodziejstwa (o ile coś z tego w ogóle wyjdzie...)

- tabelka w Excelu - dobrze byłoby, aby w nagłówku, na każdej stronie było odwołanie do petycji - tak, żeby było wiadomo, że ludzie wymienieni w tej tabelce podpisywali się właśnie w sprawie tej konkretnej petycji, a nie np. że jest to lista społeczna dostawców buraków cukrowych do cukrowni X...; w tabelce powinna znaleźć się też kolumna p.t. "nr dowodu osobistego"; poza tym dlaczego akurat 23 wiersze na stronie? nie łatwiej zrobić ich 10? - wtedy nie trzeba byłoby numerować każdej kartki z osobna - co jest szczególnie ważne w sytuacji, gdy podpisy zbierane będą w różnych miejscach - trudno wtedy będzie raczej zachować porządek numeracji... łatwiej też byłoby liczyć podpisy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona