Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt lip 28, 2026 6:36 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 15, 2003 10:46 pm 

ja widzialem elektryka ktory jechal sporo (tego japonca co rekord pobija):P

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So lis 15, 2003 10:55 pm 
-=ADA$=-

z tego co pamietam rekord byl chyba 211 mph (ale to model na uwiezi i spalinowy) co do elektryka na pewno wiecej niz 150 kmh, a jak sie da podniesc tego Yokomo na 3-4 cm?? mam buggy 1/8 i on ma najwyzej 5-7 cm a to niewiele wiecej!!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 12:38 am 
Raflee

PentaK napisał(a):
Powiedzcie mi czy jest duża różnica w prowadzeniu buggy 2WD a 4WD? Mam na oku KYOSHO Lazer 2000 4WD i nie wiem czy to bedzie dobra inwestycja.

Na początek napewno dobry, a pozniej to juz jak bedziesz chcial... ale mdoelem 4wd da sie poszalec ;)
A co do tego Yokomo, to ja tam nie wiem, ale znajomy mi mowil ze tyle sie da, bo on nim jeździl po np. trawie. Ja swojego kyosha tez moge pozniesc na 2-3 cm, ale wyglada jakis buggy ;)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 3:45 pm 
W BIEDRONCE TEN PEUGEOT 206 JEST ZA 69 ZŁOTYCH.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 3:50 pm 

Andrzej --> łeee dobrze, że mi mówisz, bo niewiedziałem (szczególnie po spojrzeniu na temat tego wątku).

Ludzie myślcie, to nie boli. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 3:53 pm 
Raflee

Hehe, jkbym tego nie czytal od początku to tereaz bym juz tego napewno nie zaczol czytc ;) ale wystarczylo sprawdzić pierwszys post ;)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 3:54 pm 
MI-MIX TEN KTO PISAŁ TEN TEMAT NAPISAŁAŁ,ŻE4 KOSZTUJE 69,90 A NA SEROI KOSZTUJE 69.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 3:55 pm 
Raflee

To zalezy ktora biedronka ;) a pozatym bedziecie sie klucic o 90 gr. :) ?

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 4:31 pm 
Andrzej rozumiem że ci sie nie chciało czytać tego tematu ale ja na pierwszej stronie poprawiłem że ten samochód kosztuje 69 zeta a to 69.90 to pomyłka więc gdybyś chociaż rzucił okiem na pierwszą stronę przed napisaniem komenta to byś zczaił chyba...
Kurde stara powiedziała żebym zamiast tego samochodu lepiej X-Boxa kupił więc chyba tak zrobie.
Jak kupie Xa to mi zostanie na modelik 200 zeta :D I znowu musze zbierać...Eh...

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 6:00 pm 

1.Raflee no wiesz 90gr to niecała złotówka i 9% 10zł :P

2.PentaK nie kupuj tego,......tego........tego czegoś.Lepiej se kup PS2.Maszz więcej gier i więcej opcji.A w X-boxie?Microsoft myślał że uda musie znowu zrewolucjonizować świat swoją konsolą ale nie wyszło mu to za bardzo......

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 7:12 pm 
No ja cały czas mam dylemat PS2 ver. X... i nie wiem co wybrać, ale wiem jedno - tydzień bez konsoli to za dużo jak na moje siły !!! :lol: Dreamcast wiernie mi służył ale poszedł w świat - czas na coś nowszego :D PS2 martwi mnie swoimi czytnikami które podobno często padają. A przeróbka heh i jedną i drugą można bez chipa :D

No i szukam cały czas jakiegoś modelu na początek. Teraz znowu mam mało kasy bo około 200 zeta, ale myśle że jak kupie konsolke to nie bede żałował.

Ta Tamiya od Maciejki_123. Koleś chce 450 zł ze wszystkim ( aku, ładowarka, aparatura, model itp.) Ale mówiliście że nie warto. Moim zdaniem to chyba tak źle z tym nie jest. W końcu model można kiedyś zmienić a wszystko inne już bede miał. Pozatym podkreślam że ja nie bede starował w żadnych zawodach bo tutaj nic takiego sie nie organizuje.

Mam totalne pomieszanie w głowie... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 7:43 pm 

Jeżeli chce na razie tylko se potrenować i mieć przyjemność z tego to pewnie że tak.Po co kupować spalinówke za 2000zł jak nie będzie sie jeździło na zawody tylko będzie sie trenowało na podwóku przed domem.

Co do konsoli to ci polecma PS2.Mam 4 kolegów którzy mają przerebione ,i nie narzekają na nie.A mówie, że na X-Boxa nie masz tyle gier znanych i lubianych co na PS2.GTA VC, NFS:Underground, Tony Hawk:Underground,Teken i.t.d.Nie sądze by były na X-boxie takie hity.

Po za tym zależy jeszcze od tego ile u ciebie kosztuje gra na X-Boxa a na PS2 oraz ile twoich kolegów ma tą i tą konsole (no bo przecież wszystkich gier sie nie będzie kupowało :D).

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 8:07 pm 
tzn. tak: ze sprzętem droższym niż 400 zł to tutaj cieniutko:D Znam jednego kumpla co ma PS2 ale leci na samych demach :D Gry sie da załatwić bez problemu. PS2 jest ładniejsze ale starsze niestety.

Koleś mi odpisał że sprzeda tą Tamiye za 400zł. dwa pakiety jeden starcza na 10-15 minut a drugi na 20-25. predkosc ponad 40km/h pakiet laduje sie maksymalnie 6 godzin. Narazie powinien mi wystarczyć chyba a za pół roku wystarczy że kupie sam model no nie? Aparature przeloze ladowarka bedzie pakiety też itp. Czy to sie nie bedzie dalo przelozyc?

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 8:31 pm 

Lokalizacja: SAVAGE 25 ALU KOMPLET WAHACZY, PRO LINE 40, MASHER 40
Ja mam ps2 powiem ci szczerze wole model ale to twoja sprawa.Teraz wyszla jaks nowa werjsa srebrna widzialem w Media markt.Gry sa praktycznie te samo no moze poza gran turismo chyba(nie jestem pewnien ale ta gre wydala sony i watpie zeby na x-boxa dala)a zabawa i tak lepsza jak dla mnie z modelu.Tak naprawde poco komu konsola jak mozna miec konsole z peceta?

Tytuł:
PostNapisane: N lis 16, 2003 8:41 pm 
Fakne Fak !!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17983036

Dorzuce 100 zeta i zamiast tamtego bede miał mini coopera !!! Jeeeee. Jak go kupie zostanie mi 700 zeta. Dozbieram troche i kupie konsolke i tym sposobem bede mial i jedno i drugie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 141 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona