Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Posiedzenie CKM LOK odbyło się.Jeżeli chodzi o oficjalne dokumenty to przekaże póżniej(jestem w domu na urlopie).Modelarzy samochodowych reprezentowali T.Bernady oraz Jan Matukin .Komandorzy Sekcji złożyli sprawozdanie z przebiegu organizacji imprez 2006r.Dyrekcja ZG LOK przedłożyła wniosek o wybór władz CKM LOK proponując pozostawienie na funkcji Przewodniczącego Pana Jerzego Litwina oraz V-ce przewdniczacego Pana Jerzego Kordowieckiego a na funkcje drugiego V-ce zaproponowano Pana Tadeusza Bernadego po dyskusji wniosek został jednogłośnie przyjęty ( gratulacje dla Tadeusza) Pan Grzegorz Szparaga przedstawił sprawozdanie ze stanu ilościowego oraz finansowego wydanych licencji,Dyrektor Włodzimierz Melion zapoznał członków z aktalnymi kontaktami w Komisji Sejmowej oraz Ministerstwem Sportu do którego został złożony wniosek o dofinansowanie 50 imprez ( tym 28 modelarstwa samochodowego )Swoją obecnoścą zaszczycił Nas Prezes Ligi Obrony Kraju Pan płk,rez, Grzegorz Jarząbek który podziękował modelarzą za udział w zawodach w kraju i za granicą gratulował zdobycia medali na Mistrzostwach Świata życzył dalszych sukcesów oraz osiągnięć sportowych i organizacyjnych a z okazji zbliżających się Świąt życzył modelarzą oraz ich rodziną dużo zdrowia, szczęścia oraz sukcesów sportowych w 2007r następnie wszyscy podzielili się opłatkiem.W posiedzeniu CKM LOK brali udział zaproszeni goście Pan Niko właściciel firmy ATA ,Pan Dariusz Flisiak przedstawiciel HPI organizator Festiwalu Modelarstwa, Pan Robert Rękawek właścicie F-rmy Defena ,oraz Pan Mirosław Milchalski przedstawiciel RC-World.Po oficjalnym zakończeniu odbyło się spotknie Dyr, W Meliona z w.w osobami z udziałem Pana T. Berndego i Pana J.Matukina. Na razie tyle z mojej strony.
Przepraszam,
Odnoszę wrażenie, ze to spotkanie odbylo sie całkiem po "staremu"!
Was interesują tak naprawdę tylko licencje - i nic więcej!
Panie Zbyszku jest obecnie 22.12.06 w związku z tym mam pytania:
1. Gdzi są te oficjalne dokumenty?
2. Kto z Dystrybutorów został zaproszony na spotkanie ( kto był - już wiemy)
3. Jaka kwota dofinansowania została zaproponowana dla 28-iu imprez modelarstwa samochodowego?
4. Płk. Rez. Grzegorz Jarzabek może by się zajał w końcu sprawami nadzoru nad możliwościami stratu zawodnków na Zawodach
Miedzynarodowych, a nie tylko gratulował - przeciez robi to co roku - tak naprawdę dla Nas są to tylko "ciepłe placki"!
Przepraszam, jak zacząłem startować modelami na zawodach LOK,
to był Płk. Grzegorz Jarzabek teraz także pojawia sie to nazwisko,
cały czas kojarzy mi się z nieśmiertelną Marylą R.
Jak sie urodziłem to była - jak dorastełem to była i teraz też jest -
i trzyma sie nie źele!
Tyle że postęp w branży "Show" jest niewspółmiernie nas wyprzedzający!
5. CKM odbyło się bez Kolegów "wybranych" w tym roku do Władz konsultacyjnych CKM- proszę to wyjaśnić???
Bardzo przepraszam,
ale chyba to nie jest tak jak zostało ustalone przed dokonaniem wyborów
w sezonie 2006, jeżeli próbujecie dalej nas traktować jak gówniarzy to za chwilę może się coś całkiem innego okazać!