Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 3:48 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 7:46 am 

Ja dyskutowałem na jedynie słusznym forum i dostałem bana. :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 11:07 am 

Jan Matukin napisał:
Cytuj:
Dodatkowe informacje na forum sekcji w dziale "ogłoszenia".

Wchodze na forum Sekcji i w dziale Ogłoszenia widzę jako ostatnia informację Post Grzegorza Bernadego z datą pażdziernikową.
Co robię nie tak ?.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 11:17 am 
Witam Koledzy po co te nerwy a szczególnie koledze Wojciechowi T dedykuje te słowa.Jeżeli byście koledzy przeanalizowali moją informacje to w każdym zdaniu jest część informacji a Wy byście chcieli od razu kawe na ławe powoli dla mnie najważniejsze jest że kierunek działania czytaj zmian został zaprobowany przez władze CKM LOK oraz Prezesa LOK. To co zrobiono dla modelarzy samochodowych,bo to Was najbardżiej interesuje
pkt. 1 opracowano wnioski na imprezy samochodowe w 2007 r, złożone zostały w Ministerstwie Sportu.
pkt.2 niezależnie od dofinansowania M.S .zabezpieczone zostały środki finansowe na organizacje imprez w Planie zamierzeń ZG LOK na 2007r. pkt.3 zaproszono włascicieli Firm modelarskich na posiedzenie CKM LOK z przesłaniem wspólpracy oraz wolą znalezienia kopromisu przy wspólnym działaniu.
pkt.4 podjęto działanie na forum Sejmu i Ministerstwa Sportu o uzyskanie praw Związku Sportowego. pkt. uzgodniono termin spotkania wybranych przedstawicieli do władz Sekcji - będzie osobny komunikat

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 11:40 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Ja dyskutowałem na jedynie słusznym forum i dostałem bana. :D

Ktos slawny kiedys powiedzial:

Kiedy lud boi sie wladzy to jest dyktatura.
Kiedy wladza boi sie ludu to jest demokracja.

Pan z wladza dyskutowal a wiec sie jej nie bal i za to spotkala Pana kara bo sie Panu wydawalo ze to demokracja :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 11:57 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Koledzy po co te nerwy a szczególnie koledze Wojciechowi T dedykuje te słowa....

kolego ja tu sie wogule nie denerwuje poza moze tylko faktem ze pewna osoba namnie paragrafy rzuca bez podstawnie proponuje dla niej duza dawke nerwosolku :lol: :lol:

pozdro

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Pt gru 15, 2006 1:21 pm 
Witam Szczególnie Wojtka T wiesz czasami coś się napiszę tak od ręki ale pożniej po głębszym zastanowieniu można by to trochę zmienić.Bo widzisz siedzę sobie w domu i myśle może ja nie powinienem odpisywać przecież ja tego co napisałem nie uzgadniałem z Dyrekcją a tak naprawde to robie to społecznie bo jestem ze światka modelarskiego.
Może jak bym nie pisał był by sielski spokój.Ale skoro piszę to proszę żebyś my traktowali się jak partnerzy a więcej na tym zyskamy.
Tak więc Wojtku przemyśl to co napisałeś zawsze możesz się z tego wycofać wciskając edytuj a co zrobisz to Twój wybór.

Tytuł:
PostNapisane: So gru 16, 2006 6:22 pm 

Zbyszku , przeczytaj sobie dwa razy , a moze i trzy , co napisałeś ? Ja nie kumam , a czy ktoś kuma o co chodzi autorowi tego tekstu ? Troche to przypomina Bogusia Smolenia ; Tak sobie myślę i myślę ......

Tytuł:
PostNapisane: So gru 16, 2006 6:23 pm 

Zbyszku , przeczytaj sobie dwa razy , a moze i trzy , co napisałeś ? Ja nie kumam , a czy ktoś kuma o co chodzi autorowi tego tekstu ? Troche to przypomina Bogusia Smolenia ; Tak sobie myślę i myślę ...... :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: N gru 17, 2006 7:40 am 

Chwile niebyło mnie na tym forum, ale kiedy przeczytałem ten wątek (szczególnie sprawozdanie) to mocno się zastanawiam ... co ja tu robię ?
Ej, chyba znów zamówie u aniołków helikopter pod choinkę, tym razem spalinowy...

Miłych Świąt :lol:
W

Tytuł:
PostNapisane: N gru 17, 2006 8:13 am 

Wojtku abstrachujac od parabolicznosci Twojej wypowiedzi, zamowie dla Ciebie u Dziadka Mroza pod choinke troche wolnego czasu :), wypadalo by kolego poscigac sie z nami :D

Tytuł:
PostNapisane: N gru 17, 2006 8:26 pm 

Marek Pleskacz napisał(a):
Jan Matukin napisał(a):
Do administratorów forum:
Treść postu użytkownika o nazwie "Wojciech Taperek" wyczerpuje znamiona przestępstwa z art. 196 kk.
Proszę o reakcję zgodną z zasadami forum.

Art. 196. Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2

Panie Janie teraz dopiero sie dowiedzielismy ze LOK jest organizacja religijna.

Chyba ze wg Pana LOK jest "przedmiotem czci regilnej"

Dla niektorych jest przedmiotem czci ale zeby az religijnej. :D

Jest jeszcze mozliwe ze LOK, wg Pana, jest miejscem przeznaczonym do publicznego wykonywania obrzędów religijnych.

Czy posiedzenie CKM jest obrzędem religijnym?

Proszę o instrukcje, do kogo mamy się zwracać „Ojcze Dyrektorze” :) a do kogo „Wielki Mistrzu” :D

A tak poważnie to widzę kilka pozytywnych efektów spotkania na CKM.
1. Władze LOK (nie mylić z władzami sekcji samochodowej) widzą wyraźną potrzebę porozumienia między dystrybutorami i są otwarci na współpracę.
2. Na spotkaniu podkreśliłem że wszelkie ustalenia sekcji samochodowej LOK powinny być jawne i w każdym zakresie głosowane w demokratyczny sposób a nie podejmowane jedno lub dwuosobowo jak to było dotychczas.
3. Cały czas jestem zdziwiony że do tej pory nie doszło do spotkania nowych członków sekcji z dyrekcją LOK. Podobno wybrańcy nie potrafią spotkać się w jednym terminie :) ???. Wszystkie problemy Waszego środowiska referuje obecny zarząd więc dyrekcja zna jedyny słuszny punkt widzenia.
4. W styczniu mają się odbyć WYBORY DO WŁADZ SEKCJI. Pamiętajcie że tak jak wybierzecie tak będziecie mieli przez całą kolejną kadencję !!! :idea:

Tytuł:
PostNapisane: N gru 17, 2006 9:58 pm 

Wojciech Taperek napisał(a):

a ogulnie poza ustalaniem gdzie i ile sie kasy przepuscilo zeby ladnie wygladalo:PP
ustalono jakies konkrety??
moze podacie te konkrety tutaj bo na swoja strone pilnie strzezecie dostepu :PP hhihihi
pozdro

Kolego Wojtku,
radze sie zastanowic nad napisanymi slowami bo chyba albo byles pijany, albo pod wplywem srodkow odurzajacych
czy dzielenie sie oplatkiem i slozenie sobie zyczen jest smieszna rzecza
i odrazu niewiadomo jaka impreza i pytanie o pieniadze wydane na nia
jest niepowazne nieodpowiedzialne glupie i idiotyczne tym bardziej w obecnych czasach
zastanow sie nad tym co napisales i przemysl to jak ktos wyzej napisal mozesz zawsze zedytowac to co napisales i osobiscie Ci to doradzam

na forum sekcji nie jest strzezony dostep, wystarczy sie zalogowac

do kolegi Lecha P.
jak dla mnie te informacje ktore zostaly podane sa istotne i wartosiowe
tymbardziej dla Ciebie powinny byc gdyz masz o wiele wiekszy staz modelarski i tez z racji wieku

dziekuje kolego Zbyszku za zamieszczenie informacji
kto madrzejszy to powinien zrozumiec o co chodzi a reszta co nie zrozumie to ich problem

Nowy Sącz

SKM Felga

PWR - Wrocław

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 19, 2006 7:30 pm 

WIecie co koledzy?
smiac mi sie chce jak piszecie te rady o edycje mojego postu :lol:
dziwne ze do kolegow ze swoich szeregow nic takiego nie piszecie a przeciez to oni sie art. posluguja grozac mi przy okazji
niechce sie wdawac z wami w dyskusje bo nie oto mi chodzilo

Moze poiwem jasniej pare slow na temat tamtego postu bo jak widze to nikt z was nie zrozumial

Zartobliwie i z humorem napisalem streszczenie tego ze sie spotkaliscie i o wydatkach rozmawialiscie, o tym ze przy okazji swiat padly zyczenia i prosilem o podanie konkretow co ustaliliscie bo na wasza strone nie moge sie logowac gdyz nie posiadam jeszcze licencji a moja prosba zostala odzucona dla zasady po wlasnie tym poscie

szkoda ze nikt z was nie zastanowil sie ze humor nie jst szkodliwy ale coz
z tego co widze wy krytykowac macie prawo zas was juz nikt nie moze

awiec to tyle
przykro mi ze nie podeszliscie do tamtej wypowiedzi mialem nadzieje ze bedzie to odebrane zgodnie z przeslaniem :(

natomiast pozwole sobie zauwazyc ze jeszcze nikt tu zednych szczegolow co do ustalen i zmian na sezon 2007 niepodal

pozdrawiam
to taka moja refleksja i przeprosiny jesli ktos z tamtego zebrania poczul sie dotkniety

P.S. Nieukrywam ze oczekuje tego samego z drugiej strony oraz podania choc kilku szczegolow

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 20, 2006 3:56 pm 
Witam
Razem z życzeniami Świątecznymi dla zawodników startujących w imprezach organizowanych przez Sekcję Modelarstwa Samochodowego -miło jest mi poinformować że za kilka dni z Holandi otrzymamy 10 transponderów AMB RC .

Jednocześnie proszę osoby które by miały czas na szkolenie w zakresie obsługi urządzenia AMB RC i chciały się nauczyć a następnie uczestniczyć jako sędziowie komputerowi na imprezach w 2007 roku o zgłaszanie się do mnie.Istnieje możliwość szkolenia na warsztatach modelarskich w Tarnowie 22-26. stycznia (jeżeli będą chętni).Chodzi o zabezpieczenie miejsc noclegowych .

Tytuł:
PostNapisane: So gru 23, 2006 12:44 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam Posiedzenie CKM LOK odbyło się.Jeżeli chodzi o oficjalne dokumenty to przekaże póżniej(jestem w domu na urlopie).Modelarzy samochodowych reprezentowali T.Bernady oraz Jan Matukin .Komandorzy Sekcji złożyli sprawozdanie z przebiegu organizacji imprez 2006r.Dyrekcja ZG LOK przedłożyła wniosek o wybór władz CKM LOK proponując pozostawienie na funkcji Przewodniczącego Pana Jerzego Litwina oraz V-ce przewdniczacego Pana Jerzego Kordowieckiego a na funkcje drugiego V-ce zaproponowano Pana Tadeusza Bernadego po dyskusji wniosek został jednogłośnie przyjęty ( gratulacje dla Tadeusza) Pan Grzegorz Szparaga przedstawił sprawozdanie ze stanu ilościowego oraz finansowego wydanych licencji,Dyrektor Włodzimierz Melion zapoznał członków z aktalnymi kontaktami w Komisji Sejmowej oraz Ministerstwem Sportu do którego został złożony wniosek o dofinansowanie 50 imprez ( tym 28 modelarstwa samochodowego )Swoją obecnoścą zaszczycił Nas Prezes Ligi Obrony Kraju Pan płk,rez, Grzegorz Jarząbek który podziękował modelarzą za udział w zawodach w kraju i za granicą gratulował zdobycia medali na Mistrzostwach Świata życzył dalszych sukcesów oraz osiągnięć sportowych i organizacyjnych a z okazji zbliżających się Świąt życzył modelarzą oraz ich rodziną dużo zdrowia, szczęścia oraz sukcesów sportowych w 2007r następnie wszyscy podzielili się opłatkiem.W posiedzeniu CKM LOK brali udział zaproszeni goście Pan Niko właściciel firmy ATA ,Pan Dariusz Flisiak przedstawiciel HPI organizator Festiwalu Modelarstwa, Pan Robert Rękawek właścicie F-rmy Defena ,oraz Pan Mirosław Milchalski przedstawiciel RC-World.Po oficjalnym zakończeniu odbyło się spotknie Dyr, W Meliona z w.w osobami z udziałem Pana T. Berndego i Pana J.Matukina. Na razie tyle z mojej strony.

Przepraszam,

Odnoszę wrażenie, ze to spotkanie odbylo sie całkiem po "staremu"!
Was interesują tak naprawdę tylko licencje - i nic więcej!

Panie Zbyszku jest obecnie 22.12.06 w związku z tym mam pytania:

1. Gdzi są te oficjalne dokumenty?

2. Kto z Dystrybutorów został zaproszony na spotkanie ( kto był - już wiemy)

3. Jaka kwota dofinansowania została zaproponowana dla 28-iu imprez modelarstwa samochodowego?

4. Płk. Rez. Grzegorz Jarzabek może by się zajał w końcu sprawami nadzoru nad możliwościami stratu zawodnków na Zawodach
Miedzynarodowych, a nie tylko gratulował - przeciez robi to co roku - tak naprawdę dla Nas są to tylko "ciepłe placki"!

Przepraszam, jak zacząłem startować modelami na zawodach LOK,
to był Płk. Grzegorz Jarzabek teraz także pojawia sie to nazwisko,
cały czas kojarzy mi się z nieśmiertelną Marylą R.
Jak sie urodziłem to była - jak dorastełem to była i teraz też jest -
i trzyma sie nie źele!
Tyle że postęp w branży "Show" jest niewspółmiernie nas wyprzedzający!

5. CKM odbyło się bez Kolegów "wybranych" w tym roku do Władz konsultacyjnych CKM- proszę to wyjaśnić???

Bardzo przepraszam,
ale chyba to nie jest tak jak zostało ustalone przed dokonaniem wyborów
w sezonie 2006, jeżeli próbujecie dalej nas traktować jak gówniarzy to za chwilę może się coś całkiem innego okazać!

MODELCARS

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona