Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:45 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 11:11 am 

Najbardziej 'zauwarzaja" , z uważać pisze się przez ż , a" żeczy" przez rz :D :D :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 11:20 am 

Lech Pepliński napisał(a):
Najbardziej 'zauwarzaja" , z uważać pisze się przez ż , a" żeczy" przez rz :D :D :D

Witam.

Lechu, błędy ortograficzne, niestety Mi się zdarzają ( nie będe pisał co jest tego powodem ). Nikt nie jest doskonały.
Kiedy wreszcie przyjedziesz na trening doWarszawy a raczej Łomianek, zaproszenie cały czas aktualne.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 11:22 am 

Szanowny Robercie.
Co do formularza zgłoszeń i rzekomej mojej "niechęci".
Gdyby nie obietnica darmowych "zupek" pewnie zgłosilibyśmy się przez stronę ATA. Ale mierzi mnie i gorszy panująca sytuacja.
I stać mnie aby zapłacić startowe i kupić posiłek Pawłowi i sobie.Bo jak rozumiem Twoją wypowiedż jak zgłosze się bezpośrednio do LOK - to zupki Paweł nie dostanie
I nie rusz mnie że jestem chyba jedynym który tak postąpi ( patrząc na listę zgłoszeń ).
A wracając do startowego. Dyplomatycznie przemilczasz sprawę zbierania opłat startowych, które były by przeznaczone na nagrody.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 11:55 am 

Paweł Żelazo napisał(a):
...Gdyby nie obietnica darmowych "zupek" pewnie zgłosilibyśmy się przez stronę ATA...
...I stać mnie aby zapłacić startowe i kupić posiłek Pawłowi i sobie....Bo jak rozumiem Twoją wypowiedż jak zgłosze się bezpośrednio do LOK - to zupki Paweł nie dostanie...
...Dyplomatycznie przemilczasz sprawę zbierania opłat startowych, które były by przeznaczone na nagrody...
Tadeusz Żelazo

Witam.

Tadeusz. Jak pisałem wcześniej na wszystkich zawodach organizowanych przez ATĘ w Blue City standartem było zapewnienie zawodnikom darmowego posiłku. I powyższe będzie również zachowane na tych zawodach.
Masz rację ( odniesienie do startowego ). Jednak nie wszyscy, szczególnie młodzi, zaczynający starty zawodnicy ( nie chcę tu nikogo dyskryminować ) mają takie możliwości jak Ty i Paweł.
w kwestii 3 : podałem jasno - może się wypowiedzieć tylko Lok
W kwestii nagród podałem już informację.

Musz e niestety kończyć na dzisiaj, jak wiesz jutro w BC sa zawody z cyklu KMMT i tam muszę poświęcić swój czas.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 4:13 pm 

Robert Goś napisał(a):
Witam.

Lechu, błędy ortograficzne, niestety Mi się zdarzają ( nie będe pisał co jest tego powodem ). Nikt nie jest doskonały...

Robert Goś

W tym miejscu chciałem przeprosić Pana Gosia za swoje zachowanie na forum w stosunku do jego osoby.Moje karygodne,godne napiętnowania zachowania wynikały z niewiedzy złożoności problemu z jakim boryka się Pan Goś
http://www.aloe.com.pl/sieczka/article_ ... cles_id=51[/color] ,
aż do dnia dzisiejszego,kiedy to powyższy post otworzył mi oczy.
Moje egoistyczne zachowanie w stosunku do osoby dotkniętej ułomnością o podłożu psychologicznym było naganne.W czasach kiedy staramy się budować świat bez barier,ja bezkarnie okazywałem brak tolerancji i prowokowałem do nieobyczajnych zachowań ,rozmówcę.
Znalazłem sobie przeciwnika w osobie ,której należy się wyciągnięta,pomocna dłoń ,a nie podkreślanie,że jest "inna".
Wstyd mi za takie zachowanie i obiecuję,że "krainą łagodności"otoczę nie tylko błędy ale i treść.
Usprawiedliwieniem dla mnie jest tylko brak informaacji,którą to dzisiaj ujawnił nam sam zainteresowany.Szkoda,że nikt z otoczenia nie poinformował mnie o tym fakcie.
Jeszcze raz przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 8:03 pm 

Piekne zachowanie i bardzo wzruszajace ,ktore spowodowało
łezke w moim oku i zacisneło z zalu pewna czesc ciała.
Naprawde Lechu nie spodziewałem sie ,az takiej tolerancji
z Twojej strony dla Osoby z ktora toczyłes ciezkie boje na
tym forum,a teraz otaczasz Ja troską.
Nie moge ze wzruszenia nic wiecej napisac.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 9:08 pm 

Ludzie denerwujecie mnie swoimi kłutniami....
Na forum się rozmawia a nie kłuci, od tego macie komórki, komunikatory czy choćby nawet PM!

Nie wiem kto komu zawinił, nie obchodzi mnie to.

Mam natomiast kilka pytań na temat

Czy można pomóc w ustawianiu toru?? ( mieszkam blisko w Piasecznie)
Jaki jest numer telefonu do organizatorów??

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 10:03 pm 
Administrator forum

Temat zamyka. Jeżeli będzie potrzeba jego otwarcia - prosze zainteresowanych o kontakt na e-mail: admin@rcauto.pl

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 10, 2006 8:31 am 

Witam Wszystkich.

Zawodników zgłoszonych na te zawody , w imieniu Organizatorów proszę ( w miarę swoich mozliwości ) o zabranie ze sobą stołów i krzeseł na "serwis". W imieniu Organizatorów informuję, iż posiadamy 90 stołów i krzeseł. Zgłoszonych na te zawody jest prowie 170 zawodników, więc na stołach, którymi dysponujemy może być raczej "ciasno". Z racji odbywających się w tym terminie wyborów nie mamy możliwości wypożyczenia większej ilości stołów i krzeseł , tak jak zawsze z zaprzyjaźnionych szkół. Mam nadzieję , że dostosujecie sie do powyższego. Za te utrudnienia w imieniu Organizatorów serdecznie Was przepraszam.

pozdrawiam

Robert Goś

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3