Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 31, 2026 3:15 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 01, 2006 12:28 pm 

A czy z serwisem bedzie tak jak rok temu ze bedzie w sklepie Aty?

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 01, 2006 6:37 pm 

Jakub Franek napisał(a):
A czy z serwisem bedzie tak jak rok temu ze bedzie w sklepie Aty?

Witam.

Jakub, w zeszłym roku serwis nie był w sklepie ATY. Był natomiast przy sklepie. W tym roku będzie podobnie.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Śr lis 01, 2006 7:00 pm 

hmm no skoro tak to Przepraszam, jednakze w informatorze nic nie pisze o dwóch klasach "mad fighter" takze byłem przekonany ze bedzie to tak jak do tej pory ze tylko podwozia tamiya będą dopuszczane do zawodów. Bo byłem juz na kilku zawodach na których własnie była tylko klasa sponsorowana Mad fighter. Pozdrawiam
PS. a epitetu uzyłem z tego powodu iż Mad fighter wydaje mi sie zabawką z nie modelem.. a wynika to nie z moich wymysłów lecz tego co zobaczyłem na zawodach gdzie odbywala sie ta klasa.. troche to smiesznie wyglądało i to zresztą nie tylko moje spostrzezenie. Przepraszam za Off topic
Paweł

gawron89@o2.pl

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 5:52 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
Janku, myślę że w Poznaniu wyjaśniliśmy sobie pare kwestii dotyczących zawodów w Blue City, obraźliwych słów itp.

Post został wyciety. Komu przeszkadzło że formularz zgłoszeniowy został umieszczony na RC-AUTO? W miejscu które ma kilaset tysiecy odwiedzin miesiecznie? Teraz jest na stronie ATA a ludzie zgłaszajacy sie przez RC-AUTO sa dyskryminowani przez Organizatora tym że nie dostana darmwego obiadu oraz beda musieli pnieśc koszty startowego. I to jest wychowanie młodziezy. Brawo.Pokazano że kasa rządzi wszędzie.

Witam.

Na prośbę Organizatora III Eliminacji HMP zamieszczam link, gdzie jest odniesienie do powyższego i wyjaśnienie tej kwestii:

Link został wyciety ponieważ podaje nieprawdziwe informacje a autor nie zna szczegółów rozmowy admina RC-AUTO z Komandorem Sekcji, który sprawuje władzę w Sekcji.

Formularz zgłoszeń dotyczy Eliminacji Halowych Mistrzostw Polski a nie zawodów organizowanych przez firmę XXX.

Admin

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 9:00 pm 

W ocenie zawodów w Poznaniu napisałem o wojnie na "górze". Ale tym razem to admin. popełnia błąd. Nie można kasować cudzych postów. One muszą być dostępne dla wszystkich, aby mogli je ocenić. Trzeba dopisać do nich swój komentarz. A piszę to mając bardzo przykre doświadczenie z p.J.Żurkiem. W miesiącu kwietniu wykasował temat w którym pozwoliłem sobie zabrać głos. I zaczął opowiadać o tekstach, które nigdy nie zostały napisane.

Nie zniżajmy się do ich poziomu.

Mogą kupować ludzi "zupką" i bezpłatnym startowym. Mogą podpierać się wymogiem sponsora. Ciekawi mnie tylko czy wystepujące jako współorganizator centrum Blue City popiera takie dzielenie zawodników. Bo być może w Warszawie jest to norma, tylko reszta Polski o tym nie wie?
Ale jest to działanie bardzo krótkowzroczne. Następnego dnia po zawodach nikt nie będzie już o tym pamiętał. Chyba że chodzi o licytację wśród organizatorów.
Ale jako organizator zawodów w Lublinie oświadczam : opłata startowa będzie pobierana wg wytycznych LOK. A wszyscy chętni będą mogli zakupić obiad w cenie 10 zł.
Tadeusz Żelazo[/b]

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 9:32 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):

...Nie zniżajmy się do ich poziomu....

Tadeusz Żelazo[/b]

Witam.

Tadeusz, chciałbym wiedzieć kogo masz na myśli pisząc powyższe, bo przecież nie mojego " ulubieńca" z którym jesteś w jednym teamie, a którego ton wypowiedzi jest chyba ogólnie znany.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 9:56 pm 

Paweł Żelazo napisał(a):

Mogą kupować ludzi "zupką" i bezpłatnym startowym. Mogą podpierać się wymogiem sponsora..... takie dzielenie zawodników....
Ale jako organizator zawodów w Lublinie oświadczam : opłata startowa będzie pobierana wg wytycznych LOK. A wszyscy chętni będą mogli zakupić obiad w cenie 10 zł.
Tadeusz Żelazo[/b]

Witam

Tadeusz, wybacz jesteś w błędzie. Nikt z Organizatorów zawodów w BleCity w dniu 11-12 listopada nie ma zamiaru nikogo, jak to ujołeś "kupować". To że znalazł się sponsor na żeczy, które w imieniu Organizatora wyjaśniłem na innym forum ( zainteresowanych tam odsyłam, nie robiąc linku ) nazywasz "kupowaniem". Ja to nazywam jednak inaczej : zmniejszeniem kosztów , które zawodnicy musieli by ponieść. Jak wiesz i bez tego sponsora posiłki na wszystkich zawodach w Blue City były zawsze darmowe dla wszystkich zawodników. Na tych zawodach Zawodnicy zyskali jeszcze to, iż nie będą płacić opłaty startowej. Chciałbym , aby na innych zawodach organizowanych w naszym kraju, obowiązywały podobne standarty ( podejrzewan, iż nie tylko Ja ).
Jako organizator zawodów w Lublinie, może ( masz do tych zawodów jeszcze sporo czasu ) spróbuj zorganizować podobnie te żeczy. Wydaje mi się, że większość zawodników - będzie Ci za to wdzięczna. Ale może tylko mi się tak wydaje ???

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 11:00 pm 

Szanowny Robercie.
O tym kogo miałem na myśli pisząc "ich" dowiesz sie czytając jeszcze raz uwaznie mój post.
Co się zaś tyczy kupowania. Jeżeli Paweł zgłosi sie pisemnie bezpośrednio do LOK-u - to czy dostanie "zupkę" oraz zostanie zwolniony z opłaty startowej?
Co się zaś tyczy wyznoaczania nowych "standartów". Mam na ten temat odmienne zdanie. Jest sponsor i chce fundować "zupki" - w porządku. Ale czemu jest dzielenie na "słuszną" stronę internetową i tą "be". A może zamiast "zupek" ufundować nagrody. Ale porządne, a nie będące efektem czyszczenia magazynów.
Ale zwalnianie z opłaty startowej uważam za całkowicie chybiony. Nic nie ma za darmo. Zawodnicy muszą wiedzieć że jeżeli chcą startować - muszą wnieść opłatę startową. Muszą też być nauczeni tego że nie wniesienie opłaty startowej przed rozpoczęciem zawodów - powoduje że w tych zawodach już nie wystaruje. Bo śmieszne jest jak organizator przez cały dzień wzywa zawodników do wniesienia wpisowego. Czy widziałeś zawody zapaśnicze gdzie zawodnik donosi licencję z książeczką zdrowia w czasie innym niż przed rozpoczęciem zawodów?
A wracając do opłaty startowej. Nikt nie protestował w Poznaniu. A ilość biegów eleminacyjnych. Skończyło się na wymachiwaniu siekerką. A sprawa poprawy jakości toru? Czego tutaj nie wykazano się determinacją.
Wiele jest pytań. Często retorycznych.
Pewnie zarzucisz mi że nie jestem obiektywny. Ale nie da się ukryć że konflikt w środowisku narasta od wyścigu 12 godzinnego. Ale był to pomysł Marka. I nie próbujcie przejmowac czyiś pomysłów. Wykażcie się własnymi pomysłami.
Tyle że pozwoliłem sobie napisać że konflikt ten nie służy żadnej ze stron.
Co się zaś tyczy Leszka Zaremby. W przeciwieństwie do Ciebie nie oceniam Twoich poglądów i działań przez zachowanie i postępowanie innych osób związanych z pewną firmą. W naszym Teamie zachowujemy pluralizm poglądów i nie ma jedynie słusznie obowiązującej "linii". W naszym przypadku czas kiedy "Program partii programem narodu" to już prehistoria.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 11:20 pm 

Czytając wasze posty mam wrażenie, że wojna na górze to jakiś wymysł, natomiast wojna na dole jest faktem. A ściślej zawodnicy będący poprzez przynależność do teamów fabrycznych pod wpływami góry zaczynają ze sobą toczyć boje. To już nie jest wojna tylko na górze.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 11:46 pm 

Teraz ja nie bardzo rozumiem.
Nie ma wojny na górze?
Jest tylko wojna poprzez przynależność do teamów fabrycznych?
O jakie teami chodzi?
To dlaczego jest napisane:

Cytuj:
To już nie jest wojna tylko na górze

To jest ta wojna na górze czy jej nie ma?
I gdzie jest ten konflikt kierowców "fabrycznych"
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Cz lis 02, 2006 11:56 pm 

Wszyscy kierowcy maja sie dobrze i zyja w pelnej zgodzie :) chyba,ze o czyms nie wiem?!

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 9:43 am 

Paweł Żelazo napisał(a):
... Ale tym razem to admin. popełnia błąd. Nie można kasować cudzych postów. One muszą być dostępne dla wszystkich, aby mogli je ocenić..... Trzeba dopisać do nich swój komentarz.....

Tadeusz Żelazo[/b]

Witam.

Tadeusz, prawem admina jest to, iż posty może kasować. Jeśli by tego nie robił, nie miał by możliwości administrowania forum. Może ( lecz jest to tylko, może nie odosobnione, moje zdanie ) powinien być bardziej obiektywny w swoich działaniach.
Zgodzę się z Tobą w drugiej kwestii, lecz pod jednym warunkiem, iż ten komentarz będzie konkretny ,rzeczowy i ściśle powiązany z tematem wypowiedzi, do której jest skierowany.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 10:19 am 

Panie Goś ,to że dwa razy dzwonił Pan do mnie z bandyckimi pogróżkami(mam to nagrane),nie upoważnia Pana do wycierania sobie gęby moją osobą.
Jeśli jest to fobia nad, którą Pan nie panuje proszę się zwrócić o pomoc.Może telefon zaufania...

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 10:32 am 

Paweł Żelazo napisał(a):
...Jeżeli Paweł zgłosi sie pisemnie bezpośrednio do LOK-u - to czy dostanie "zupkę" oraz zostanie zwolniony z opłaty startowej?...
...Ale czemu jest dzielenie na "słuszną" stronę internetową i tą "be". A może zamiast "zupek" ufundować nagrody....
...Ale zwalnianie z opłaty startowej uważam za całkowicie chybiony. Nic nie ma za darmo. Zawodnicy muszą wiedzieć że jeżeli chcą startować - muszą wnieść opłatę startową....Czy widziałeś zawody zapaśnicze gdzie zawodnik donosi licencję z książeczką zdrowia w czasie innym niż przed rozpoczęciem zawodów?...
...Ale nie da się ukryć że konflikt w środowisku narasta od wyścigu 12 godzinnego. Ale był to pomysł Marka. I nie próbujcie przejmowac czyiś pomysłów. Wykażcie się własnymi pomysłami....
...Tyle że pozwoliłem sobie napisać że konflikt ten nie służy żadnej ze stron....
...W naszym Teamie zachowujemy pluralizm poglądów i nie ma jedynie słusznie obowiązującej "linii". W naszym przypadku czas kiedy "Program partii programem narodu" to już prehistoria....
Tadeusz Żelazo

Witam

Tadeusz, co do pierwszej kwestii - nie wiem, trzeba zawpytać Lok-u. Zastanawiam się tylko czy po "nagonkach" jakie były w Ich kierunku ( pomijam czy słuszne czy nie, chodzi mi o ton i formę Tych wypowiedzi ) zechcą w tej kwestii wyrazić swoje zdanie. Nie rozumiem natomiast Twojej niechęci do zgłoszenia Pawła, przez omawiany, nowo powstały Formularz Zgłoszeń.
Kwestię druga, poruszyłem już na innej stronie, nie będę się powtarzał. Kto będzie chciał, ta wypowiedź tam znajdzie.
Kwestia trzecia, związana z opłatami startowymi i nagrodami. Mam nadzieję, iż być może za jakiś czas na zawodach organizowanych przez ATĘ będą atrakcyjne nagrody dla zawodników. Pracujemy usilnie obecnie nad tym tematem. Czy sie uda? Nie wiem. Patrząc jednak na dobro zawdoników - mam nadzieję że tak.
Kwestia czwarta. Na zawodach zapaśniczych, dzień przed nimi jest robiona tak zwana " waga", w czasie której te wszystkie żeczy są sprawdzane.Zawodnicy nie wnoszą jednak żadnych opłat startowych, robią to za Nich macieżyste kluby. W gestii klubów jest również ( przynajmniej tak było, jak Ja byłem czynnym zawodnikiem ) pokrycie kosztów zwiazanych z dojazdem, hoteli , wyżywienia oraz sprzętu. Obowiazkiem zawodnika jest wyjść na matę i stoczyć swoją walkę, z jak najleprzym dla Niego rezultatem. Czy do podobnych zeczy nie można dążyć w Naszych zawodach. Chyba się nieco rozmarzyłem :wink:
Kwestia piąta. Nie widzę konfliktu w środowisku. Widzę natomiast różnice zdań polegające na różnej ocenie niektórych sytuacji. Choćby w kwestii wyścigu 12 H. Propozycja, o której słyszałem była następująca: aby co roku zawody te były organizowane w miejscu, które wybierze, kolejno inny zwycięzki team.
Kwestia ostatnia. W tej kwestii mamy zgoła odmienne zdanie. Nie będę się w niej wypowiadał. Powiem tylko, iż uważni czytelnicy tego formu pewne sprawy zauwarzają.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pt lis 03, 2006 10:56 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Panie Goś ,to że dwa razy dzwonił Pan do mnie z bandyckimi pogróżkami(mam to nagrane),nie upoważnia Pana do wycierania sobie gęby moją osobą.
Jeśli jest to fobia nad, którą Pan nie panuje proszę się zwrócić o pomoc.Może telefon zaufania...

Witam.

Przepraszm Panie Zaremba , ma Pan jak zwykle krótką pamięć ; to Pan dzwonił pierwszy w tej kwestii. Ja tylko wyjaśniłem Panu , w sposób dla Pana dostępny swoje stanowisko w sprawie Pańskiego telefonu. Nigdzie w czasie tej dyskusji nie użyłem Pańskiego nazwiska. Jeśli chodzi o słowo " ulubieniec" którego użyłem, zapewniam Pana iż mam ich na tym forum kilku. Wcale nie musi byc Pan jednym z nich. Skąd więc ten dziwny atak.

Fobią, niestety to Pan jest ogarnięty. Bo jak inaczej nazwać Pański pełen oburzenia telefon do Jacka Ż w sprawie zamieszczenia ( jak to Pan sugerował ) nazwiska Pańskiego syna w KMMT i jak to Pan nazwał : prowokacji Gosia .
Nie zorientowanych w temacie, informuję, iż na zawodach KMMT jest ujęty w rankingu Filip Zaręba, który jeździ w rozgrywanej tam klasie Mad Fighter, jest to jednak syn Andrzeja Zaręby z PKMs-u.

Ponieważ, ton, jak i głupota Pańskich wypowiedzi mi nie odpowiadają, wszelkie próby ( których zapewne podejmie Pan jeszcze wiele ) wciagniecia Mnie w dyskusje z Panem z Mojej strony pozostaną bez echa i będą zignorowane.

pozdrawiam,

Robert Goś

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona