Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 5:12 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 12:57 pm 

Prawdy nie było, nie było w tej opowieści też o Patryku - może stąd ta reakcja - jak mogłeś pominąć czołowego zawodnika?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 5:24 pm 
Administrator forum

Jacku - bo to był tekst sponsorowany, a Patrycjusza nie było na liście płatników. :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 7:29 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):

Do Roberta:
Robercie - przestań udawać że nie wiesz kto kalendarz tworzy. Zastanów się co piszesz. Nie przeczytasz przepisów i to widać w wypowiedziach - Organizator ma prawo dobrać klasy z istniejących w PRZEPISACH - a znajdź mi tam MAD FIGHTERY.

Temat klasy Mini-Z w Nowym Targu - przyjdzie na nią czas jak będzie informator o zawodach.

Robercie - jeszcze jedna sprawa dotycząca konfliktów na linii GOŚ-ZAREMBA - jako Administrator forum nie życzę sobie absolutnie żadnych wycieczek osobistych do prywatnego życia kogokolwiek. I nie mów mi prosze że jestem kolejnym adwokatem Leszka - w tym przypadku sam zacząłeś osobiste wycieczki.

Witam Marku.

Pozwolisz, że zacytuję to co pisałem w moim ostatnim poście tyczacym się Twojej wypowiedzi
cyt :
"Marku, przeglądałem kalendarz imprez, króry Ty zamieszczałeś na forum. Pytam: DLACZEGO W KALENDARZU IMPREZ , NIE MA KLASY E-12. Przecież, w/g wszelkich ustaleń ta klasa jako klasa Efry powinna się znaleźć na każdej eliminacji. Czyżby tylko błąd w kalendarzu ? Jeśli tak, to pytam: Kto go zrobił ?

W dwóch eliminacjach w Nowym Targu jest klasa Mini-Z . Jakoś nie robiłeś o nią dymu, a przecież na długo przed informatorem z Lubawy zamieszczałeś Kalendarz Halowy. Stawiam pytanie : DLACZEGO? PRZECIEŻ JEST ONA NA PODOBNYCH ZASADACH JAK MAD FIGHTER."
koniec cytatu

Jak widzisz nie pytam, kto tworzył kalendarz - tylko KTO PUBLIKOWAŁ GO NA FORUM. Jak wszyscy wiemy kalendarz na forum publikujesz Ty. Nie rozumiem więc dlaczego rozpoczęłeś dym o Mad Fightery a nie zauważyłeś kalsy Mini-Z ( podobnie jak nie są opublikowane przepisy do Mad Fightera nie ma ich również dla Mini-Z , DLACZEGO WIĘC TA KLASA CI NIE PRZESZKADZA i ORGANIZATOR MA JĄ PRAWO WPROWADZIĆ). Zwłaszcza , iż tą klasę powinieneś zauwarzyć jako pierwszą - publikujac kalendarz. Czyzbyś , podobnie jak w wypowiedzi o dyskusjach Moich i WASZEJ NISKOŚCI ( wiesz o kim mówię ) robił podział na klasy/ludzi właściwe/ych i niewłaściwe/ych.
Masz racje, iż nie życzysz sobie, jako administrator tego forum osobistych wycieczek - TYLKO DLACZEGO NIC NIE PISZESZ JAK "WASZA NISKOŚĆ" ROBI JE PRZY KAŻDEJ OKAZJI W STRONĘ OSÓB INNYCH ? Ja natomiast jako człowiek nie życze sobie , aby na Twoim ( jak kiedys sugerował WASZA NISKOŚĆ ) jednak upublicznionym forum były z jego strony " osobiste wycieczki " w kierunku osób które z pewnością na to nie zasługują, a z których wypowiedziami czy działaniami WASZA NISKOŚĆ się nie zgadza. JEŚLI "WASZA NISKOŚĆ" ZAPRZESTANIE TEGO TYPU DZIAŁAŃ - JA ZAPRZESTANĘ ICH POD JEGO ADRESEM.

Z wyrazami szacunku

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 7:53 pm 

Patrycjusz to juz inne imie:)
No wiec Pawle troche przegioles..to takie moje skromne zdanie,ale za tematy na balkonie wielki szacuneczek-wolal bym tak podejmowac tematy niz zbierac baty od kazdego komu sie cos nie podoba. Prawda jest taka,ze jeszcze zmiany nie weszly w zycie a juz sa odrzucane i krytykowane-moze trzeba przyjac postawe "to ja sie moge mylic a ktos inny ma racje" oczywiscie dziala to w obydwie strony. Proponuje wszystkim wziasc na wstrzymanie(wegielek jest dobry;))i poczekac jak to wyjdzie w praniu.

ps.teraz mozna mi jechac :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 7:57 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Robert Goś napisał(a):
NIECH WIĘC ŻYJE NOWY SRÓL - ZAREMBA I ( i mam nadzieję ostatni ). Od dnia dzisiejszego Ja zwracam sie do niego : WASZA NISKOŚĆ.
Jest WASZA NISKOŚĆ również w błędzie pisząc o tych zgryzach, smyczach itp. CZYŻBY ZNÓW JAKAŚ KOLEJNA U WASZEJ NISKOŚCI - DEWIACJA ??? ( z ta dolegliwością i nie tylko tą prosze się udać do lekarza - TAM ZNAJDZIE WASZA NISKOŚĆ POMOC, mam nadzieje, iż nie będzie za późno ).

Czekając na pełną " POCZUCIA HUMORU" odpowiedź WASZEJ NISKOŚCI, kończę ten post.

Robert Goś

Panie Goś tutaj potrzebna jest litość,a nie poczucie humoru,jest Pan żałośnie prymitywnym człowiekiem o czym świadczą Pańskie posty.
Zaczyna Pan balansować na cieńkiej nici, naruszając dobra osobiste osób pochodzenia semickiego ,użwając słowa cyt."sról" oraz osób należących do mniejszości seksualnych (dewiacje i leczenie).
Być może z kolejną odsłoną okaże się ,że jest Pan również rasistą.A takie poglądy kojarzą mi się z jedną osobą ,niejakim Adolfem H.Być może następną propozycją będzie chęć wysłania mnie do gazu skoro przywiązuje Pan moją osobę do grup społecznych,których Pan nie akceptuje.I oby Pański punkt widzenia nie zapędził Pana w sytuację paradoksalną,że będzie Pan chciał wysyłać do gazu Greków,Rumunów itd.

PS.poziom Pańskich wywodów dowodzi,że amnestia ukończenia szkoły objęła Pana na poziomie nauczania powszechnego.(jak się okazuje pomysł ministra edukacji nie jest nowatorski)

Witam WASZA NISKOŚĆ - ZAREMBĘ I

Widze, iz pisząc powyższy post miał na uwadze WASZA NISKOŚĆ swoją osobę.Niestety musiałem żnizyc się do niskiego i prymitywnego poziomu WASZEJ NISKOŚCI aby WRESZCIE poziom dyskusji był dla WASZEJ NISKOŚCI - ZROZUMIAŁY.
Osoba, która przytacza W.N. byla dyktatorem - czy nie właśnie dyktature próbuje W.N. wprowadzić na forum swoimi wypowiedziami i bzdurnymi atakami ( nazywając to " POCZUCIEM HUMORU" ) On nazywał to WALKA O CZYSTOŚĆ RASY . NAZEWNICTWO MOZE BYĆ RÓŻNE - EFEKT MOŻE BYC ZA TO W PRZYPADKU W.N. PODOBNY.

Widzę za to iż " POCZUCIE HUMORU" opuszcza WASZA NISKOŚĆ, TEN POWYŻSZY POST JAKIŚ NERWOWY !!!

Odnośnie P.S. Chylę czoło przed wykształceniem powszechnym WASZEJ NISKOŚCI - ZA MOJEGO CZASU NAZYWAŁO SIĘ TO SZKOŁĄ PODSTAWOWĄ.

Mając na uwadze ZDROWIE WASZEJ NISKOŚCI nie oczekuje już " PEŁNEJ POCZUCIE HUMORU" odpowiedzi.

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 8:09 pm 

Patryk Raczyński napisał(a):
Prawda jest taka,ze jeszcze zmiany nie weszly w zycie a juz sa odrzucane i krytykowane-moze trzeba przyjac postawe "to ja sie moge mylic a ktos inny ma racje" oczywiscie dziala to w obydwie strony. Proponuje wszystkim wziasc na wstrzymanie(wegielek jest dobry;))i poczekac jak to wyjdzie w praniu.

Witam Wszystkich.

Dokładnie zgadzam sie z Patrykiem, i kończę swój udzaił w tym temacie ( no chyba, że znów zostanę ' wywołany do odpowiedzi " przez WASZĄ NISKOŚĆ - ZAREMBĘ I-go )

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 9:53 pm 

Cytuj:
Prawda jest taka,ze jeszcze zmiany nie weszly w zycie a juz sa odrzucane i krytykowane-moze trzeba przyjac postawe "to ja sie moge mylic a ktos inny ma racje" oczywiscie dziala to w obydwie strony. Proponuje wszystkim wziasc na wstrzymanie(wegielek jest dobry;))i poczekac jak to wyjdzie w praniu.

Nie ma czasu na wstrzymywanie. Jest ciężka kasa do wydania a nie wiadomomo gdzie i na co. Coraz bliżej jesteśmy bezszczotki i modified'a a wtedy strzeżcie się mistrzowie bo "nikomu nie przepuścimy" :P

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 10:35 pm 
Administrator forum

Patryk Raczyński napisał(a):

Ja nie jestem jakiś tam GOŚć żeby Ci od razu jechać. Łyknąłem sobie węgielki, opuściłem antenę nadawczą do połowy i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Patrycjusz – fakt to inne imię, ale jakie dostojne, pasujące do człowieka u władzy. O ku... jeszcze dwa węgielki !!! :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 25, 2006 10:55 pm 

Cytuj:
Jest ciężka kasa do wydania a nie wiadomomo gdzie i na co.

przepisy sa ustalone,aneks do przepisow istnieje i wszystko jest ustalone..jedynym odstepstwem jest dopuszczenie silnikow uzywanych do klasy standard-27 zwoi

Cytuj:
strzeżcie się mistrzowie bo "nikomu nie przepuścimy"

jak mam to rozumiec?

Cytuj:
Patrycjusz – fakt to inne imię, ale jakie dostojne, pasujące do człowieka u władzy. O ku... jeszcze dwa węgielki !!!

moze gorzkiej czekoladki? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 26, 2006 1:44 am 

Witam
Niestety poznowieczorne godziny przerodzily sie w poznonocne lub jak kto woli wczesnoporanne dnia nastepnego ze wzgledu na moja prace za co przepraszam. Odpowiednie poprawki do informatora zostaly wyslane do Marka. Mysle, ze w wolnej chwili Marek je umiesci na stronie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 26, 2006 6:52 am 
Administrator forum

Zmiany zamieszczopne. Dotyczą ilości biegów eliminacyjnych i finałowych w klasach E-10TC 540 i E-12.
Dostępne TUTAJ

Prosze wszystkich o zapoznanie się ze zmianami.

Temat zamykam

W razie potrzeby odblokowania tematu - prosze o kontakt e-mail lub PM

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5