marian.kala napisał(a):
oto ze w tej klasie startowało 12 zawodników w MP I TO CI CO MIELI PO KILKASET KILOMETRÓW DO DOMU A ZIOMALE ??????
wydaje mi się i nie tylko mi że ta klasa to niewypał i kompletne nieporozumienie,stracone dwa sezony i nic więcej.Kto z tej klasy zasilił klasy open,standard wręcz odwrotnie to z klas wyższych niektórzy pouciekali do 540 więc chyba nie tędy droga do sukcesu.Natomiast jeśli ma to być tania abstrakcja to chyba nie powinna być klasyfikowana w MP a w regionalnych GP.Wtedy będzie tanio gdyż nie będzie trzeba z Nowego Sącza gnać do Mławy ani z Bydoszczy do Nowego Targu
Albo oddać tę klasę w ręce dystrybutorów,których wszyscy boimy się jak ognia a może to oni właśnie mają receptę na poprawę rozwoju tej klasy w Polsce
czy ma pan cos do nas Sądeczan...???
boli Pana to ze podium bylo przez nas zdominowane...???
ma Pan pretencje ze mala frekfencja byla z sadeckiego klubu...???
niech sie Pan troche zastanowi...
a tak a propo tor lezy nad KAMIENICĄ a nie kamianna to jest miejscowosc...
a jezeli przeszkadza Panu to ze inni maja lepszy sprzet od pana i za drogi nikt przeciez nie broni panu takiego sprzetu kupic
a jezeli by;by Pan dobrym zawodnikiem to i na bardzo wysluzonym i starzym sprzecie by Pan wygrywal...
kazdy sie kiedys wypala i trzeba wiedziec kiedy stanac w cieniu i zajac sie pomoca w serwisie (chyba wnuka w Pana przypadku a nie wlasnymi startami)
i to niech sie pan zastanowi czy nie wstyd panu startowac z osobami ktore ledwo pnad Pana pas siegaja
i mam prosbe ruwniesz o wyjasnienie o co Panu chodzi w poscie Pana Waldemara.