nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć, że kolejny zawodnik (i to jaki!) dołączy do naszej grupki.
rzeczywiście - możliwość dodatkowych startów to jest jakiś argument - a propos zawodów - słyszałem, że podczas pucharu Serpenta w Kłodzku za dwa tygodnie mają jeździć również 18-ki, co do sezonu halowego - jeszcze niczego nie słyszałem, ale być może zawody, które miały miejsce pod koniec tegorocznego sezonu halowego były zapowiedzią nowego trendu - tu najwięcej będą mieli do powiedzenia sami organizatorzy: Marek Kusiakiewicz, Grzesiek Nóżka oraz paru potencjalnych organizatorów.
co do modelu - obecnie liczy się tylko jeden - być może w ciągu tych dwóch miesięcy pojawi się jakaś alternatywa (np. Asso) i nie będziesz skazany na terapię odczulającą?
co do silników - nie wypowiadam się - być może te sprzedawane przez Tekina są lepsze, chociaż same silniki - o ile dobrze pamiętam - są identyczne jak Mamby (była kiedyś dyskusja na ten temat) - może to regulator jest lepszy? tak czy inaczej - myślę, że nie będziesz potrzebował się wspomagać lepszym sprzętem, aby z nami wygrywać...