Artur Dzierzęcki napisał(a):
A ja mam pytanie z innej beczki. Czy to pole namiotowe jest stosunkowo blisko toru i czy ktoś jeszcze reflektowalby na taki sposób noclegu.Mam zamiar wpaśc z większą ,,mafią,,( czyt. rodziną) i będzie wesolo. Jeszcze pytanie o bezpieczeństwo na tym polu namiotowym - czy ktoś pilnuje tego terenu, lub przynajmniej nadzoruje .
Cieszę się Arturze, że zdecydowałeś się przyjechać do nas na zawody.
Wydzielone pole jest na terenie przystani kajaków i łódek.
Jest to ładne miejsce zlokalizowane nad samą woda, ogrodzone, na której cały czas jest obsługa przystani i zwraca uwagę na Wasze namioty.
Jednoczenie czuję się w obowiązku jasno powiedzieć, że nie jest to pole namiotowe spełniające najwyższe europejskie standardy. Typowe pole dopiero ma powstać, więc jeśli chodzi o kobiety i dzieci to polecam ostrożność głównie ze względu na węzeł sanitarny (daje trochę do życzenia). Natomiast na wszystkich letnich imprezach zawodnicy tam spali i zdecydowanie chwalili sobie to rozwiązanie.
Wieczorna integracja na polu jest z pewnością bardzo silna
Jeśli chodzi o bezpieczeńtwo na obiekcie to przy każdej imprezie informujemy o tym fakcie straż miejską i policje prosząc o zwiększoną ilość patroli, nie mieliśmy nigdy problemów z bezpieczeństwem. Czasami nawet ustawiają specjalnie dla nas partol nocny przy przystani.