Wojtek Brudnik napisał(a):
Darku, patrząc na fotki z toru mam wrażenie że bardzo się tam kurzy.
Może dobrze by było go przed zawodami i w którejś przerwie zlać wodą tak jak się polewa kort tenisowy.
Jeśli będzie na to zgoda to sprawdź jak daleko jest hydrant. Mogę przywieźć w razie czego węże i prądownicę.
W
Kurzy się jak jest susza, ale myślę ze to dotyczy wszystkich torów ziemnych. Do tej pory prosiliśmy o pomoc straż, która albo dzień wcześniej wieczorem albo w dniu imprezy wcześnie rano wylewała nam cały wóz wody na tor.
Twój pomysł jest nawet lepszy, bo 20/30m od toru jest duży staw, więc mając pompę i nawet wąż ogrodowy bez problemu można zwilżyć tor w każdej chwili. Jak możesz wrzucić taki zestaw do samochodu będę wdzięczny zawsze lepiej mieć taką alternatywę.
Jakub Kaczmarek napisał(a):
to jest moj pierwszy sezon modelarski do tej pory bylem na 5imprezach z czego organizacja najlepsza byla na GS-RB CUP i challengach HPI.
Imprezy orgznizowane przez LOK - michalowice przypal nikt nie wie o co chodzi?, nowy targ wszystko fajnie ale dlaczego jeden polfinal byl 3razy powtarzany i zawody zamiast skaczyc sie o 15 to sie skoczyly o 19 a to troche nie nareke jak sie mieszka 500km od miejsca zawodow.
wiec jedna prozba ! oby challeng polaczony z MP odbyl sie bez zadnych problemow technicznych itp.
Co do jakości zawodów to dziękuję za przychylna ocenę natomiast jestem świadom ze nie jest to tylko zasługą naszych starań. Jak we wszystkim tak i w organizacji zawodów pojawiają się mniej lub bardziej sprzyjające okoliczności. Nam też może zdarzyć się jakiś problem techniczny. Odpukać na razie go nie mieliśmy i mam nadzieję ze tak pozostanie.