Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 3:56 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 10, 2006 4:43 pm 

to tak na zachętę :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 10, 2006 4:58 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Przykro mi że nie wyczytal Pan z tych slów ironii. Moglem użyć tych emotikonów, byloby latwiej.

Witam.

Artur, widocznie żle odczytałem Twoje intetcje i za to , proszę przyjmij przeprosiny.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 10, 2006 8:09 pm 

Nie ma problemu. Następnym razem będę dokladniej określal swój stan emocjonalny :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 10, 2006 8:49 pm 

Panowie,
propozycja abyście ustawili sobie to tak, aby "Wilk był syty i Owca cała",
bo w chmurze tego całego podniecenia zgody i nagradzania nawzajem MP i M(Firma) może okazać się, że właśnie M(Firma) zapewni sobie wieksze światło od tytułu MP przy wręczaniu tytułów, w prasie i innych mediach...
to taka moja dygresja na temat.

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 11, 2006 6:37 am 
Sławek jak ty do tego doszedłeś propnuje żebys zawalczył o miejsce we władzach w nowo wybranej Sekcji.Ja takich ludzi będe popierał.

Ostatnio edytowano Wt maja 23, 2006 7:05 am przez Anonymous, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 11, 2006 8:40 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Sławek jak ty do tego doszedłeś propnuje żebys zawalczył o miejsce we władzach w nowo wybranej Sekcji.Ja takich .Ja takich ludzi będe poopirał.

Przy tej okazji chciałbym zapytać o zasady wyborów do władz sekcji.
Dotychczasowe doświadczenia pokazują ze każde takie ciało ma tendencje do złych nawyków. Bardzo szybko powstają powiązania, zależności i układy. Bez wpływu wszystkich zainteresowanych na głosowanie taka struktura traci sens.
Jak już wcześniej pisałem uważam ze poza przedstawicielami zawodników powinni pojawić się w strukturze również przedstawiciele firm.
Wówczas sam fakt uczestniczenia w podejmowaniu decyzji nie będzie rodził niepotrzebnych domysłów i spekulacji, że taka czy inna decyzja jest tendencyjna.
Poza tym mam nadzieję ze większość zaintersowanych zdaje sobie sprawę, iż to nie przepisy czy sekcja kreują rynek, ale właśnie dystrybutorzy i ich praca promocyjna kształtuje zapotrzebowanie na modele, czego konsekwencją powinno być dostosowanie działalności sekcji a nie odwrotnie.

Poproszę Pana Zbyszka Ciećwierza – przedstawiciela LOK na tym forum o wypowiedź w tej sprawie i potwierdzenie lub zaprzeczenie słuszności przedstawionego powyżej założenia oraz prezycyjne opublikowanie trybu w jakim będa dokonywane te wybory.

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 11, 2006 9:14 am 
Panie Darku ja osobiście w tej chwili wstrzymam się z odpowiedzią.

Wybory powinny się odbyć najpóżniej na zawodach Grand PriX Nowgo Sącza ,
Forma wyboru władz jest otwarta oraz udziału Dystrybutorów w Sekcji.
W ramach akcji przed wyborczej otwata zostanie dyskusja w nowym poście po 21 05 2006 celem wypracowania programu działania na okres 5 lat.P.S. wracajmy do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 11, 2006 4:39 pm 

Panie Darku ja osobiście w tej chwili wstrzymam się z odpowiedzią.

Wybory powinny się odbyć najpóżniej na zawodach Grand PriX Nowgo Sącza ,
Forma wyboru władz jest otwarta oraz udziału Dystrybutorów w Sekcji.
W ramach akcji przed wyborczej otwata zostanie dyskusja w nowym poście po 21 05 2006 celem wypracowania programu działania na okres 5 lat.P.S. wracajmy do tematu.

Nie chodzi mi o szczegóły.
Zdaję sobie sprawę ze nie znajdziemy dziś odpowiedzi na wszystkie pytania.
W swojej wypowiedzi chciałem tylko wyrazić pewien punkt widzenia, który zresztą podzielają również inne firmy tylko nie mówią o tym publicznie.
Nie mam zamiaru mieć wpływu na decyzje podejmowane przez sekcje, ale chciałbym móc oficjalnie wyrazić swoją opinie w sprawach, które będą dyskutowane przez sekcje.
Niedawny konflikt między mną a LOK-iem wynikał między innymi z faktu, że co innego Panowie mówili na indywidualnych rozmowach a co innego zostało opublikowane w przepisach na rok 2006. Sprawa klasy MF również nie tylko mnie bardzo zaskoczyła.

Moje pytanie jest proste.
Czy przedstawiciele firm mogą oficjalnie być w składzie sekcji i brać udział w dyskusjach, głosowaniu, przedstawiać propozycje - w sprawach mających wpływ na to, co będzie się działo np. w sezonie 2006/7 ?
Tak – czy nie ?

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 11, 2006 10:26 pm 
Panie Darku na dziś całą moją odpowiedż zawarłem w wypowiedżi wcześniejszej .Jednocześnie nie zgadzam się że żaistniał konflikt HPI z LOK-iem .Takiego konfliktu nie było może różnica zdań z władzami Sekcji.Spotkanie w Łomiankach wykazało wole moich przełożonych o potrzebie znalezienia wspólnie kompromisu.

W dn 19 - 21 będzie się odbywał 13 Zjazd Delegatów ligi Obrony Kraju który określi kierunki działania Stowarzyszenia na następne lata oraz dokonany zostaniew wybór Prezesa oraz Zarządu.
Ja osobiście licze że niektóre zmiany zostaną dokonane na zjeżdzie.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 12, 2006 5:57 am 

Skoro nie może lub nie chce Pan napisać, co o tym myśli to nie będę nalegał.
Przynajmniej zna Pan nasz punkt widzenia w tej sprawie. Przykład CKM był dobrym początkiem i mam nadzieję ze nie zmarnujemy tej szansy na rzeczywiste porozumienie. Dystrybutorzy bez LOK-u sobie poradzą, pytanie czy LOK sam da radę dotrzymać nam kroku ?

Ostatnio edytowano Pt maja 12, 2006 8:14 am przez HPI Polska, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 12, 2006 8:15 am 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Skoro nie może lub nie chce Pan napisać, co o tym myśli to nie będę nalegał.
Przynajmniej zna Pan nasz punkt widzenia w tej sprawie. Przykład CKM był dobrym początkiem i mam nadzieję ze nie zmarnujemy tej szansy na rzeczywiste porozumienie. Dystrybutorzy bez LOK-u sobie poradzą, pytanie czy LOK sam da radę dotrzymać nam kroku ?

:roll: Sory

Tytuł:
PostNapisane: N maja 14, 2006 10:54 am 
Jest takie powidzenie Nie wychodż przed szereg.Ja pracując 12 lat w LOK-u ciągle to słyszę .Dlatego chcę nie wychodzić przed szereg.

Tytuł:
PostNapisane: N maja 14, 2006 2:08 pm 

Jest takie powidzenie Nie wychodż przed szereg.Ja pracując 12 lat w LOK-u ciągle to słyszę .Dlatego chcę nie wychodzić przed szereg.

Ok. – rozumiem
Wobec tego, komu w szeregu należy zadać to pytanie?
Wypowiedzi na forum nie poparte konkretami są niewiele warte bez względu na to, kto je wyraża. Zawasze staram się doprowadzać tematy do końca.
Jak Pan widzi zarówno my jak i ATA rozpoczęliśmy sezon bardzo aktywnie. Jak tak dalej pójdzie powstanie pytanie, po co i o czym mamy rozmawiać? Zaraz będą wakacje później końcówka sezonu i po temacie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7