Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 3:52 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 7:39 am 

Witam
Nie atakuje Twojej pozycji, czy tez zmagan sedziowskich.
Moim celem jest wypracowanie jasnej pozycji dla wszystkich.
Kto i co robi. Czy Ty jako Sekretarz CKM musisz budowac tor ( naturalnie to tez nalezy docenic) , czy nie jest lepiej wczesnie to zaplanowac, uzgodnic a pozniej starc sie dotrzymac terminow (uklony dla zasad organizacji nie tylko imprez).

Panowie nie obrazajcie sie na mnie ( i sedziowie tez) bo mysle ze prawdziwa, zdrowa krytyka a nie pomawianie moze nam wszystkim pomoc.

Zycze Powodzenia i do zobaczenia

Marek Gawel

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 7:55 am 
Tor tojest moja incjatywa i członków Klubu lok z ul Chocimskiej 14 jak bym czekał na planowanie to nigdy by nie było toru .Ja go robie na poziomie Eurpopejskim i zgłaszam go do EFRY.To jest taki dziwny kraj,to nie są moje słowa ale tak jest.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 7:59 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Tor tojest moja incjatywa i członków Klubu lok z ul Chocimskiej 14 jak bym czekał na planowanie to nigdy by nie było toru .Ja go robie na poziomie Eurpopejskim i zgłaszam go do EFRY.To jest taki dziwny kraj,to nie są moje słowa ale tak jest.

mozna prosic jakies zdjęcia wirtualnego toru :?:
rozumiem ze chce Pan zrobic bardzo dobry tor, ale zrobienie go w kilka dni jest nie mozilwe :!: (ludzie ktorzy budowali tory cos o tym wiedzą ile pozniej wychodzi roznych rzeczy)

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 9:11 am 
-=ADA$=-

Wlasnie rozmawialem z Krzyskiem Dzioboniem, i mowil ze przebudowali tor, teraz ma podobno 220 metrow dlugosci, najdluzsza prosta okolo 80 metrow, i jest wzniesienie do tankowania, maja sie niedlugo pojawic zdjecia toru na stronie, i ponowie prosbe Michala, moze zdjecia wirtualnego toru??

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 2:22 pm 

Zbyszku nalezy sie cieszyc powyzszym faktem ze macie zamiar godny nasladowania - glebokie uklony i duzo powodzenia.
Nie pomniejsza to niczym haosu organizacyjnego i braku zasad. Jestesmy mistrzami w improwizacji - slysze to z roznych stron. Tylko problem jest w tym ze my budowalismy Fiata na licencji a inni Ferrari czy Mercedesy.
Chyba pora, aby pomalu uleglo to zmianie.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 28, 2006 10:27 pm 
Marku to są tylko słowa możemy budować to na co pozwalają nam inni.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 29, 2006 7:03 am 

Rozumie Cie, co oznacza - niech wszystko zostanie tak jak bylo.
Po jaka chorobe nam zasady, regulaminy i tak "to tylko slowa", a "wodzowie" zrobia z nami to co chca.
Z takiej pozornej bezradnosci plakac mi sie chce.
Po co Ty budujesz ten nowy tor, przeciez z Twojego pesymistycznego tonu wynika ze to i tak nic nie zmieni.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 29, 2006 7:39 am 

Marku , jedziemy . Zabieram "rozmowną", pogadamy na miejscu .

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 29, 2006 10:08 am 
Nie . Zmieni się ja mówię o tym od roku ale te zmiany ktoś z zawodników musi opracować .W sweoim czasie rozpoczął temat Tadeusz Zelazo u Którego w ciągu 10 dni zrobiliśmy zawody na Międzynarodowych Targach Samochodów Lublinie i nam się chciało.Razem z ludżmi którzy Chcieli żeby te zawody się odbyły.Zawody prowadził nowy sędzia Pan Gregorz Szparaga a dojechał Tadeusz Bernady .W tym momencie mam pretensje do Jana Matukina że własne ambicje wzieły góre i nam nie pomógł odmawiając sędziowania - może to i dobrze bo nowi sędziowie wzieli się za obsługe AMB-RC .Chwilowo pada ale moi ludzie wytrwale pracują na torze OFF ROAD.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 02, 2006 7:20 am 

Moi ludzie . To brzmi dumnie . :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 02, 2006 2:28 pm 

Nie . Zmieni się ja mówię o tym od roku ale te zmiany ktoś z zawodników musi opracować ......

- to sa tylko slowa... i ja im pomalu nie wierze.

Witam

Musze Cie zmartwic Zbyszku, jak narazie bijesz rekord w pisaniu nie na temat. Jezeli nie masz co na ten temat pisac, albo udajesz ze nie wiesz o co chodzi, to po prostu nie pisz w tym temacie.
Jest to przyklad tego co sam twierdzisz i starasz sie przeforsowac, bez zasad mozna robic co sie chce.
Jest pelno ludzi ktorzy wiedza o co chodzi w temacie organizacja. Dlaczego LOK (bo Ty jestes przedstawicielem i jako przedstawiciel wyrazasz opinie LOK-u) nie chce w tym wziasc udzialu, a po prostu torpeduje wszelkie czynnosci, tego nie da sie zrozumiec.
Przeciez ta organizacja ma byc dla nas Polakow-modelarzy.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 02, 2006 3:00 pm 

Ja może troche z innej beczki . Zapłaciłem wczoraj Panu księgowemu z ZG LOK 40 zł za licencję i 10 zł za korzystanie z pchełki . Takich jak ja było wielu . W sumie kupa szmalu . I nikt z nas nie otrzymał pokwitowania . Podobno mamy dostać zbiorcze ksero po wpłaceniu do kasy . A gówno mnie to obchodzi . Wpłaciłem pieniądze , należy się pokwitowanie do ręki . Druk ścisłego zarachowania . W przciwnym razie jest to podejrzane . Brzydko to pachnie . A jak się nie daj Boże coś przytrafi Panu Szparadze w drodze do domu , to pieniądze diabli wzieli .

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 05, 2006 9:45 am 

...zrobiliśmy zawody na Międzynarodowych Targach Samochodów Lublinie...mam pretensje do Jana Matukina że własne ambicje wzieły góre i nam nie pomógł odmawiając sędziowania...

Wierutna bzdura.
Nigdy i nikomu nie odmówiłem sędziowania. Po ogłoszeniu informatora o zawodach w Lublinie Pan Tadeusz Bernady poinformował mnie, że on i sędzia z Lublina Pan Jerzy Nazarewicz będą prowadzić zawody. Na posiedzeniu CKM 7 kwietnia 2006 r. po południu w piątek zaproponował mi Pan sędziowanie w Lublinie - nie odmówiłem ale wskazałem na fakt, że nie jest to fizycznie możliwe bo:
- zawody rozpoczynały się w sobotę rano,
- w chwili zakomunikowania mi takiej propozycji byłem w W-wie (mieszkam w Opolu),
- nie miałem przy sobie nic z osobistego wyposażenia podróżnego - sprzęt do higieny osobistej, odzież do przebrania,
- nie miałem przy sobie komputera,
- nie miałem w komputerze przygotowanych grup,
- miałem grypę,
- musiałbym w ciągu iluś tam godzin poczynając od 17.00 wrócić do Opola (320 km 4-5 godzin jazdy), --> godz. 21.00-22.00, wykąpać się, ściągnąć z rcauto listy zawodników, opracować grupy i rozkład jazd (ok. 2 godzin), --> godz. 24.00, zjeść jakikolwiek posiłek i zażyć leki przeciwgrypowe, wsiąść w samochód i wyjechać do Lublina (450 km, 7 godzin jazdy), w Lublinie byłbym w godzinach 7-8.00,
- poza tym jestem tylko człowiekiem i zapomniano o tym - też potrzebuję paru godzin snu dla regeneracji sił.
...może to i dobrze bo nowi sędziowie wzieli się za obsługe AMB-RC...

"Nowi sędziowie" - Michałowice - :D :D :D .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5