Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 10:32 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: So kwi 01, 2006 8:20 am 

Zapraszamy z Pawłem wszystkich chętnych na zawody do Lublina.
Mimo bardzo krótkiego czasu jaki pozostał do zawodów mamy nadzieje ze uda nam sie zorganizować zawody na poziomie nie nizszym od Waszych oczekiwań. Sa to co prawda zawody o "pietruszkę" czyli nie jest to ani eliminacja do MP ani PP. Ale będą to zawody które mozna potraktować jako rewanż za Łomianki. Formuła zawodów pozostaje sprawą otwartą. Wszystko zalezy od liczby chetnych. Wymagiem udostępniajacych halę jest to aby zawody były rozgrywane przez dwa dni w trakcie odbywających się w Lublinie Targów Motoryzacyjnych.
Nasza propozycja jest następująca:
w sobote rozgrywamy cztery biegi eliminacyjne oraz trzy finały ( przy założeniu że wystartuje 5 grup ) Większa liczba grup spowoduje zmniejszenie liczby eliminacji.
w niedzielę rozgrywamy po dwie lub jednej eliminacji oraz trzy finały. Tyle tylko że będziemy jeździli na tym samym torze co w sobote tyle tylko ze "pod prąd" lub na zmienionej konfiguracji toru.
Mam nadzieje ze zawody te pozwolą Wszystkim pojeździć do bólu.
Takie sa moje i Pawła propozycje. Ale chętnie wysłucham Waszych głosów które w miarę możliwości będziemy uwzględniali przy opracowywaniu ostatecznej formuły zawodów.
Co prawda czasu zostało mało ale mam nadzieję że uda mi się pozyskać sponsorów tak aby nie jeździć tylko za puchar i uścisk dłoni Prezesa.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:50 am 

Chciałem dodać że proponowana formuła zawodów ma głównie na celu zapewnienie pełnego uczestnictwa tym, którzy mogą być tylko jeden dzień.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 02, 2006 6:25 pm 

O jojoj, chyba ludziom zależy tylko na punktach :/

Bo jak widać mało osób się zgłosiło.

Ja i tak nie mogę jechać :P

Nowy model in soon...

http://www.rcpics.net/member/Kai11

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 03, 2006 5:13 pm 

Problemem jest to ze tak pozno zostaly te zawody ogloszone. Nie wiem czy uda mi sie przyjechac. Gdyby e12 wystartowalo przy mniejszej obsadzie niz 5 ( bo kilku zawodnikow nie stawi sie na 100% bo pracuja lub beda startowac za granica) to bym przyjechal. Jezeli zas beda startowaly tylko liczniej obsadzone klasy to nie bedzie mnie. ( dtm open tez nie wystartuje, bo z wwa nikt nie przyjedzie, za pozno dowiedzielismy sie o tym)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 03, 2006 8:50 pm 
Wielka szkoda że tak małe jest zainteresowanie zawodami w Lublinie można wpaść na jeden dzień i sobie pośmigać w świetle reflektorów i kamer.Widzę że działacze zajeli się dysksją nad ważnością jednego pucharu który sami sobie wymślili w odnieśieniu do wręczonych medali Mistrzów Polski.Zawody zorganizowane są w czasie trwania Targów Motoryzacyjnych i będą stanowiły podstawe do rozmów z Firmami samochodowymi w sprawie sponsoringu i wsparcia finansowego dla wyjeżdzajacych na zawody międzynarodowe

.Nie będe wspominał o nagrodach ale uważam że obowiązkiem każdego posiadającego licencje sportową jest wzięcie udziału w tych zawodach celem pokazania modelarstwa samochodowego w Polsce apel ten przekazuje w imieniu komandora Sekcji który osobiście się zangażował jako sędzia główny.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 03, 2006 9:30 pm 

Z miłą chęcią ale od razu odpowiadam że nie zawsze co weekend jest na to czas. Nie dorobiłem się jeszcze tylu ludzi w firmie żeby robili wszystko za mnie no i nieraz trzeba i pracować w soboty i niedziele, do tego zdenerwowana żona, studia. Przepraszam ale nie dam rady.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 03, 2006 9:43 pm 

No tak. Zawody w Lublinie, do tego jeszcze mikro w Kłodzku. Wszystko super ale to ostatni weekend przed świętami i zgodnie z polską tradycją trzeba co nieco w domu przygotować, posprzątać. Nawet nie chcę z żoną rozmawiać o wyjeździe na zawody, nie chcę psuć miłej atmosfery :-) Może następnym razem ...

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 6:48 am 

Byłby to nasza 5 sobota i niedziela po kolei poza domem:Borzęcin,Lanskrona,Łomianki,Warszawa GS :)
Nie damy rady brak czasu na przygotowanie modeli,a i tak chyba wylądujemy w Kłodzku.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 7:40 am 

Bardzo chetnie przyjade i zachecam wszystkich do udziału w tych zawodach!
:) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 12:22 pm 

Panie sekretarzu . Byliśmy kiedyś na zawodach w Kaliszu , gdzie próbowano nas zmusić do wzię cia udziału w pochodzie 1-Majowym , pod grożbą niedopuszczenia do zawodów . :D :D Nic się nie zmieniło :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 2:58 pm 
Panie Lechu Pana też zapraszam może coś Pan załatwi. Dla reprezentacji na Mistrzostwa Europy przecież w gadaniu jest Pan mocny i bezkonkuencyjny.Naprawde jest Pan nam potrzebny.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 3:56 pm 

Za to Pan jest najmocniejszy w pisaniu .

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 6:16 pm 

Panie Leszku.
Może forma zaproszenia do udziału w zawodach w Lublinie wyrażona w poście p.Ciećwierza może kojarzyć się z nie tak odległymi czasami, ale w dalszym ciągu jest to forma zaproszenia.
Po nieudanej ze względu na finanse próbie zorganizowania zawodów w Lubliniew marcu, kiedy dostałem możliwośc udostepnienia hali targowej za darmo podjąłem próbę zorganizowania zawodów. Nie będę ukrywał że od razu spotkałem się z bardzo dużą życzliwością ze strony pp.Ciećwierza i Bernadego.
Nie będę też ukrywał że nie brałem pod uwagę tego że może być problem z frekwencją. Po prostu byłem samolubny i wydawało mi się że jak ja mam możliwości licznego udziału w zawodach - to i inni też.
Po pierwszych reakcjach naszego środowiska był gotów zrezygnować z organizacji zawodów. Wsiąść w piątek z Pawłem w pociąg sypialny i jechać na zawody do Pragi.
Ale dzięki w/w osobom "robię" jednak te zawody. Bo jeżeli teraz nie przekonam włodarzy Lublina do naszego sportu, to już nigdy nikt nie potraktuje mnie poważnie, gdy zwrócę się z prośbą o pomoc w organizacji zawodów.
Patrząc po dotychczasowej liczbie zgłoszonych zawodników może nie będzie to zbyt liczna impreza. Ale mam nadzieję że wszyscy uczestnicy tych zawodów najeżdżą się do woli. Przy okazji damy pokaz pięknej walki dla publiczności odwiedzającej targi.
A Pana Panie Leszku zapraszam do uświetnienia swoją osobą imprezy w Lublinie.
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 7:17 pm 

Panie Tadeuszu . My" Pomorscy" jesteśmy od asfaltu, a nie od dywanu . I jeżeli przyjdzie Panu jeszcze ochota na zawody na powietrzu , to oczywiście przyjedzimy , bo w Lublinie nas jeszcze nie było . I szczerze życzymy Panu powodzenia . Zreszta przy takich nagrodach sukces ma Pan murowany . Dziękujemy za zaproszenie i czekamy na asfalt . I do zobaczenia w Nowm Sączu .

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 9:06 pm 
Drogi Lechu jeżeli w moim poście zachowałem się nie taktownie to bardzo Ciebie przepraszam .Rozmawiając z Panem Janem Marczakiem bardzo miło wspominał modelarzy z Gdańska twoje starty oraz udział w zawodach organizowanych wspólnie z Olkiem Cygańskim przesyla Tobie oraz kolegom pozdrowienia a ja się do nich przyłączam i jeszcze raz proszę o wyrozumiałość.[color=blue][/color]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona