Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 9:50 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 11:30 pm 

kurczę, chyba jednak zgodzę się z Jackiem, coraz bardziej mnie przekonuje, że "żyleta" to 'bliźniaczka' Zbyszka - czyżbym był w błędzie"? :) jeśli tak, to jedynie tzw. "rozkładówka" moze sprawę wyjaśnić :):):) - Panie Leszku - czekamy!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 8:23 am 
Ale was wzieło.Należy tylko pomyśleć i byście doszli do tego co i ja wiem.Narazie zimno,zabawimy sie w ciepło i zimno.Jadę na zawody zobaczyć jak chłopcy śmigają pod namiotem a może tam spotkam żylete.Pozdrawiam Nowy Sącz,Łódż no i wszystkich czytających to forum jesteście fajni.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:53 am 

Jacku O. Porównując język wypowiedzi Żylety i Sekretarza chybanie nie masz wątpliwości , że są to dwie różne osoby. :D :shock:
Nie zostałem upoważniony do zdemaskowania "mojej" modelki .Pół roku temu była podobna dystusja w tym temacie i uż powinieneś wiedzieć , kto to jest . :D

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:02 am 

Witam Wszystkich.

Jacku czyżby to była żona jednego z importerów warszawskich ( lecz może się mylę ) ?

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:04 am 

Robert Goś napisał(a):
Witam Wszystkich.

Jacku czyżby to była żona jednego z importerów warszawskich ( lecz może się mylę ) ?

Pozdrawiam

Robert Goś

Żona Niko ??

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:08 am 

Nie Jacku, nie żona Niko lecz innego importera. A nota bene - jak tam zawody w Rembertowie ? Jutro się do Was wybieram.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 5:52 pm 
Robert ciepło .Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:24 pm 

ŻYLETA napisał(a):
Na kżdych zawodach rozgrywanych za granicą obowiązują pewne określone limity, jeśli chodzi i ilość zgłaszanych zawodników.
To, że została wstrzymana rejestracja zawodników nie było złośliwością. Nie chodzi przecież o ilość, a jakość zawodów oraz bezpieczeństwo zawodników. Nie sztuka stłoczyć jak najwięcej osób, by potem nie miały one możliwośći jazdy...

Również jestem tego zdania, z tym, że na zawodach halowych "za granicą" mam na mysli te za zachodnią, te limity są określanie przez organizatorów na początku czyli:
W zawodach w danej klasie zgłoszenia odbywaja sie do ....
maksymalny limit zawodników w klasie to np. 60 osób i wtedy jest sprawa jasna i klarownna.
Przecież blokując wpisy wystarczyło umieścić stosowną informację - nic więcej ...np. Ze względu na ... dalsze wpisy zawodników nie będą uwzglednianie. Chociaż jeśli chodzi o MT to tych co nie zdążyli można by
wpiąć do grupy OPEN , która była mniej liczna.

ŻYLETA napisał(a):
Zapraszamy do konfrontacji na torze...tam można się bardziej wykazać, niż pustym gadaniem na forum i wynajdywaniem sztucznych problemów...
Na temat organizacji zawodów, wszelkich "za" i "przeciw" powinni się wypowiadać zawodnicy, którzy czynnie w nich uczestniczą. Teoretykiem może być każdy...

Tą wypowiedź uważam po prostu za brak tolerancji...

Być może, nie którzy się boją lub mają obawy.. dla tego nie wypowiadają się.. dziwi Cię to ?
Jeżeli sztucznym problemem nazywasz brak możliwości zarejestrowania się dla zawodników, no to sorry ale mijamy się w poglądach całkowicie.
Owszem zawody organizowane przez dystrybutorów mogą się odbyć jak im się że tak powiem podoba- mogą nawet wystartować osoby zaproszone imiennie- ale odbiega to od konwenansów utrzymywanych do tej pory.
[patrz wstępne zaproszenie na zawody przez AD]

Czym mam niby się wykazać ?, nie raz na zawodach obserwowałem lub byłem uczestnikiem dyskusji z zespołem sędziowskim - na zawodach nic nie udało wyegzekfować! I nie tylko mnie jako jednemu z zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:28 pm 

ŻYLETA napisał(a):
Hmmm...
Jesli chodzi o "znana" czy "nieznana" osoba.
W przeciągu 2 lat Pana Sławka na zawodach widziałam dwa razy, a na zawodach spalinowych jestem regularnie...to tak odnośnie teorii i praktyki.

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą. Żyleta jest kobietą. Może nie znanym powszechnie, utytułowanym zawodnikiem z wieloletnim stażem, jednak w jakimś stopniu wiedzą i praktyką nie odbiegającą od niektórych, którzy zawodnikami siebie nazywają.

Pozdrawiam

Hmm.. wydaje mi się , Żyletko z całym szacunkiem, że mylisz postacie...
Tak ostatnio to bywałem na zawodach przez ostatnie 28 lat a przez dwa ostatnie widziałem Ciebie więcej razy niż Tobie sie wydaje
( patrz posty powyzej) :-)

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:38 pm 
Kolego Sławku czasy naprawde się zmieniły i w tym przypadku organizator miał racje. Byłem dziś na zawodach i naprawde było dużo zawodników te zawody pod naimotem organizowane śmiem twierdzić pierwszy raz dla spalinówek i nikt nie mógł przewidzieć że tak dużo jest modeli.Konwenanse są dobre przy stole jak się pije kawe a takie zawody to coś więcej.ale o nich napiszą zawodnicy którzy brali udział.A najlepiei to śmignąc do Warszawki na finały jest na co popatrzeć (są Czesi z T Rajdusem na czele).Pozdrawiam

PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:59 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):
Wojtek Brudnik napisał(a):
Czy ktos może mi wyjaśnić jaki jest sens rozgrywania zawodów bagusów i monsterów w tym samym terminie w odległości 100 km od siebie ???

Jak widzisz pogoda zagrała na nosie niektórym jeśli chodzi o organizację zawodów...
Było wiele postów za i przeciw, ale finalnie okazało się, że zorganizowanie jednych zawodów także nie wchodzi w grę.
Pojawiły się inne anomalia organizacyjne w postaci blokowania wpisów zgłoszeniowych do zawodów w Warszawie organizowanych przez SG-RB czego wcześniej w historii RC nie było.

Cóż przyszłość projektów nieprzemyślanych przynosi nowe...

z tego typu przypadkami będziemy mieli do czynienia notorycznie, niestety niezaleznie od nas...
Dla czego? dla tego, że zgłoszenie około 70-ciu modeli MT do takich zawodów przerasta niektórych i wskazuje właściwie na sugestię rozgrywania zawodów jedynie dla tej grupy oddzielnie.
Albo dla tej grupy głównie, a dla innych klas przy okazji...

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Z przykrością stwierdzam że Twoje ostatnie posty zawsze wywolują zamieszanie, raz nie podobają Ci sie osoby wybrane do posekcji , to znowu czepiasz sie spania za 5 zl.
Czyżbyś zglosil sie na zawody GS RB Cup , nie przypominam sobie a zabierasz glos i to w formie uszczypliwie atakującej. Wpadasz na forum co jakiś czas , strzelisz bombe i ... w zasadzie nic.
Przynajmniej RAZ zgloś sie na zawody zagraniczne, pojedz tam i zobacz jak to się odbywa. Wszędzie są limity dla ilości startujących i nie jest to nic dziwnego.
Nikt z osób zgloszonych do Malinki nie powinien mieć pretensji , sam wybral impreze.
Jeżeli Twoje posty mają zamiar podnieść poziom organizacyjny zawodów i zawodników to nie tędy droga.
Chetnie przyjade na imprezę której będziesz organizatorem ,lub wspólorganizatorem, poznam Twój poziom organizacji zawodów , może wprowadzisz zupelnie nowy trend w temacie

Sorry, ale nie podoba mi się Twoja inwigilacja moich odwiedzin strony RC,
to jest chyba moja sprawa kiedy mogę czy nie mogę przegladać ( w końcu listy obecności co dzień tu nie muszę podpisywać) czy nie tak?

Ty pewnie odwiedzasz ją codziennie, a może cześciej i w ogóle nie reagujesz na tematy związane z problemami zawodników i zawodów.

Z przykrością stwierdzam, że miałeś jako wybrany do podsekcji bronić spraw zawodników a widzę ewidentnie po Twoim ostatnim poście, że bronisz spraw organizatorów...
Chyba Ci się trochę role pomyliły albo określ się w końcu...

Tak jak to napisałes brzydko "czepiam" się spraw zawodników:
Bo pojawiają sie co organizacja zawodów takie "strzały z nikąd" w postaci
albo 6 zł na nie wiadomo co - dopiero jak się temat ruszy to coś się wyjaśnia i tak nie za bardzo do końca...

Bo blokowane sa wpisy na zawody bez stosownej informacji- i cóz takiego? Chodzilo tylko o stosowną informację

Bo nie wiesz co zrobić z kolejnymi zawodami jeżeli pojawi sie na of-road 100 zgłoszeń MT - może Pan Janek w tym temacie rozwieje nasze obiekcje... ale nie wiem...czy nie bedzie tak samo jak dziś...
Po prostu chodzi o to żeby wczesniej informować potencjalnych zawodników zgłaszających się na zawody.

Na temat zawodów zagranicznych w hali off-road wyraziłem sie w poście powyżej dla Zyletki.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:14 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Kolego Sławku czasy naprawde się zmieniły i w tym przypadku organizator miał racje. Byłem dziś na zawodach i naprawde było dużo zawodników te zawody pod naimotem organizowane śmiem twierdzić pierwszy raz dla spalinówek i nikt nie mógł przewidzieć że tak dużo jest modeli.Konwenanse są dobre przy stole jak się pije kawe a takie zawody to coś więcej.ale o nich napiszą zawodnicy którzy brali udział.A najlepiei to śmignąc do Warszawki na finały jest na co popatrzeć (są Czesi z T Rajdusem na czele).Pozdrawiam

OK, Panie Zbyszku ale mogą również napisać zawodnicy, którzy po prostu nie mogli się zapisać.....
Być może zbyt ostro lub nie stosownie napisałem na temat , za co przepraszam Norberta i Żyletkę , ale po prostu chodziło o informację niezbędną dla zawodników, której nie było przed zablokowaniem.
I tylko tyle.
Skąd zawodnik, który był w delegacji może wiedzieć o zablokowaniu wpisów skoro wczesniej nie został podany limit zawodników w jakiejkolwiek klasie?

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 10:41 pm 

Sławek nie ma co się denerwować bo nikt sie nie spodziewał takiej ilości osób. Organizatorzy napewno na przyszłość to zmienią i uprzedzą w odpowiednim czasie. podrawiam. G.N.

GG 8022719

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 02, 2006 12:07 pm 

Mam nadzieję ,ze tak będzie Grzesiu, dla tego to napisałem.
Już mnie uspokoiłeś...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 02, 2006 9:43 pm 

Robert Goś napisał(a):
Nie Jacku, nie żona Niko lecz innego importera. A nota bene - jak tam zawody w Rembertowie ? Jutro się do Was wybieram.

Pozdrawiam

Robert Goś

Robercie
jako administrator forum jako jeden z pierwszych wiedzialem kto to jest

wystarczy sprawdzić adresy IP

sprawa byla walkowana rok temu

teraz to juz sa odgrzewane kotlety

pozdr.
Jacek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona