Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 22, 2026 12:19 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: model za 800zł
PostNapisane: Cz mar 30, 2006 9:26 pm 

witam mam małe pytanie co moge kupić za 800zł ? interesują mnie modele offroad spalinowe bądź elektryczne. czekam na wasze sugestie i porady:)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 30, 2006 9:35 pm 

nowe czy uzywane maja być te modele

elektryk moze byc taki http://www.allegro.pl/item95448914_hbx_ ... nowy_.html

+ jakies dodatkwe lepsze wyposażenie a co do pretkoszi 60 k/h to jest duzo nacigata

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 30, 2006 9:49 pm 

dobra to powiem tak początkujący to ja nie jestem i wiem że ten buggy max to jest kaszana i jest nic wart. a co do tego czy używany czy nowy to raczej ważne nie jest a i jeśli spalinka to silnik nie większy niż 3.5ccm. i musi być rtr.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 11:58 am 

polecan ci carsona lightinga ST kosztuje chyba 600 cos zl spaliniak silnik 2,5ccm naped na tyl bardzo szybki :D tylko ze bez elektroniki :] aha i ma wiele elementow tuningowych aluminiowa rure :D filtr powietrza , aluminiowe amorki :] samochodzi oczywiscie nowy kosztuje te 600 pare zl

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 7:26 pm 

Veyron napisał(a):
polecan ci carsona lightinga ST kosztuje chyba 600 cos zl spaliniak silnik 2,5ccm naped na tyl bardzo szybki :D tylko ze bez elektroniki :] aha i ma wiele elementow tuningowych aluminiowa rure :D filtr powietrza , aluminiowe amorki :] samochodzi oczywiscie nowy kosztuje te 600 pare zl

Spalinki 2wd nie radza sobie tak dobrze w kazdych warunkach. Uzywane mt2 mozesz miec za tyle mysle ze nawet z pakietem itp. Musialbys paliwo moze dokupic - szukaj okazji. Za jakiegos tysiaka dorwiesz ofne ( tak mi sie wydaje ), szukaj, ale kupuj jakis lepszych bardziej znanych firm: traxxas, ofna, hpi.
Elektryki hm? Sa fajne truczki co prawda 2wd ale to inna sprawa niz w spalinkach. Np ROJNA sprzedaje asso na allegro - super, sa tez rustlerki - ale to juz gorsze. Moze podaj linki co by Cie interesowalo?

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 7:02 am 

jak sobie nie radza w terenie ?? bo nie ma 4x4 ?? lepsza zabawa jak ma 2wd a tam gdzie chce to wjade i zazwyczaj wyjade a zapewne mt2 wszedzie sobie poradzi ?? na torze to ten carsonik by cie objechal 2 razy :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 8:24 am 

Nie powiedzialem " w terenie " tylko w "warunkach". Model 2wd na sliskiej nawierzchni - mam na mysli np tor w Krakowie. Wiem, bo zawiodlem sie swoim rustlerem w on mial naped elektryczny wiec byl DUZO wolniejszy. To co byloby ze spalinka 2wd? Na prostej moze bys utrzymal, jednak na zakrecie pewnie by Cie zarzucalo, dlatego moim zdaniem lepsze sa 4wd, chyba ze elektryczny truck 2wd do nauki driftu, bo spalinka znowu troche za szybka! MT2 nie poradzi sobie wszedzie, uzylem slowa warunki NIE TEREN!! Jest to model do scigania sie po torze a nie w terenie!
Wiesz, ciagle mowisz ze kogos przescigniesz itd. Ja proponuje spotkanie, co Ty na to? Poscigamy sie i zobaczymy czy rzeczywiscie masz racje? Nie mowie ze wygram - ciezko to zalozyc - Tobie latwo..:/ , jednak watpie, ze objedziesz mnie 2 razy. Wiesz z takimi umiejetnosciami poszedlbym na zawody - moglbys wiele wygrac. To jak spotkamy sie?

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 8:40 am 

jakbym mial do was blisko to bym sie codziennie scigal tylko ja mam doc iebie np 700 km to chyba mi sie nie oplaca to ja ci cos powiem jak moja ulica byla cala zasniezona to ja normalnie swoim jezdzilem maxemn fakt ze pozniej zachaczylem o kraweznik i wachacz poszedl ale normalnie sie jezdzi w zakrety tez dobrze wchodzi no raz troche przesadzilem z predkoscia i walnalem w samochod 1:1 hehehe ale nic sie nie stalo a tak to model jest bardzo latwy do opanowania szybko sie idze nauczyc dal chcacego nic trudnego :wink: w zyciu bym go nie zamienil na mt2 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 9:53 am 

a miałeś mt2, że tak mówisz? raczej nie... ja miałem mt2 i dtx evadera st (oba nitro) tylko, ze jeden 2 wd a drugi 4wd i powiem, ze na widok evadera ręka sama mi się w pięść zwija, nie rzecz w tym, ze nie umiałem opanować 2 wd tylko mnie wkurzał, bo one nie wybaczają najmniejszego błędu podczas jazdy a jak wiadomo każdy się czasem myli. Dodam, że evader 2wd wyprzedził mt2 (fakt evader jest lżejszy i mi silnik .18) ale jak przyszlo zawrócić to zanim wyhamowałem go prawie do 0, żeby go nie obróciło to mt2 był już daleko. W tym cały problem, że w 2 wd nie da się tak łatwo wykorzystać jego pełnych możliwości a nie ukrywam są często wieksze niż w modelach 4wd! Dodam, ze moje autko miało łysawe opony po tygodniu śmigania (bez robienia bączków). To też mnie zdenerwowało jak wszedłem na strone pro-line (produkuje oponki dla duratraxa) i zobaczyłem cene za 2 sztuki, miarka sie przebrała i go sprzedałem. Z mt2 mimo, że wolniejszego (po przesiadce z evadera na mt2 jakoś wolno sie wydawało) byłem dłużej zadowolony ;)

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 1:24 pm 

a miales ?? a po co mam miec skoro dla mnie ten model jest do bani :lol: jeszcze za taka kase ?? jak cie obracalo przy hamowaniu to bylo sobie zamontowac ABS :wink: :lol: ja tam za chiny bym sie nie wymienil za mt2 chcesz to sobie go mniej mnie to zbytnio nie obchodzi ja poprostu polecam koledze samochod i tyle chyba po to ten temat zalozyl :wink: i przedewszystkim ten model jest nowy a nie jakas padaka uzywana :] to tez bierz pod uwage

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 2:01 pm 

To prawda np traxxas rustler spalinowy na trawie jedzie chyba szybciej niz mt2 ( nie duzo ale jedzie ), jednak nie poradzilby sobie w kazdych warunkach jak mt2.
Smieszne jest to, ze jesli ktos ma jakis model to juz na inne patrzy jak badziewia, a czesto sa duzo lepsze. Spojrz na to obiektywnie, a nie odradzaj Mu mt2 dlatego, ze ja go mam.
Padaka uzywana ahaa super :) do carsona nie ma tylu czesci zamiennych, jak padnie Ci cos w mt2, to wchodzisz do bzioma lub hpi i od razu masz czesci !!

The end.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 2:14 pm 

Veyron napisał(a):
a miales ?? a po co mam miec skoro dla mnie ten model jest do bani :lol: jeszcze za taka kase ?? jak cie obracalo przy hamowaniu to bylo sobie zamontowac ABS :wink: :lol: ja tam za chiny bym sie nie wymienil za mt2 chcesz to sobie go mniej mnie to zbytnio nie obchodzi ja poprostu polecam koledze samochod i tyle chyba po to ten temat zalozyl :wink: i przedewszystkim ten model jest nowy a nie jakas padaka uzywana :] to tez bierz pod uwage

heh, ja mam wrazene, ze ty masz 2wd, to 2wd jest wogle super, i co z tego ze MT2 jest szybszy, ma 4wd, wjedzie w wiecej miejsc i masz WSZYSTKIE czesci zamienne na miejscu, w Polsce. ale i tak 2wd jest duzo lepszy, prawda? :lol:

widzialem jak smiga MT2 i jest naprawde fajny. polecam porozgladac sie za roznymi okazjami, najlepiej osobiscie odebrac towar, sprawdzic stan i jak dobrze pojdzie to w 800zl sie zmiescisz (moze 900zl)

aha Veyron - niedawno twierdziles, ze na torze objedziesz tym 2wd mojego sava 4,6 - z zamknietymi oczami :lol: zycze szczescia :lol:

P.S jesli bedziesz mial jakies objekcje, co do ostatniego zdania w tym poscie, to prosze pisac na PM, bo kolejny temat zostanie zamkniety, a tego nei chce

gg 2102790

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 2:52 pm 

pfff www.slapmafro.com sciagnij se filmiki to zobaczysz jak savage dostaje ze stadium truckiem z 2wd czesci do carsona sa dostepne w polsce i jeszcze szybciej je zamowie niz z hpi mialem juz savage i dla mnie to leszczyk troche pojezdzilem i sprzedalem teraz sie kupie sobie revolca mialem juz 4 modele z 4x4 i dla mnie nie ma zadnej roznicy fakt ze dla t\akiego amatora jak ty to musi byc 4x4 dla mnie to obojetne dziecko dorgie mozesz mi powiedziec w jakie miejsca wiedzie tam gdzie nie wjedzie ST z prawdziwego zdarzenia ?? i przestan sie tak madrzyc bo juz mi powoli dzialasz na nerwach dziecko

P.S ale ty byk jestes na tych zdieciach haha z 11 lat http://www.pirat-team.pl/team/pi.jpg a ciebie to bankowo z zamknietymi oczami wylaczona aparatura ze zgaszonym silnikiem by cie pokonal hahaha wielki mistrzu sie znalazl i wszystkie rozumu pozjadal i ze wsyzstkimi sie kluci normalnie jestes boski KOCHAM TAKICH JAK TY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: albo zmienilem zdanie ty bys mnie pokonal bo savage w dodatku 4,6 mmm czysta moc super osiagi fura marzen jeszczenikt nie ma takiej w polsce jestes pierwszy i najlepszy wcale sie nie wywraca na zakretach normalnie CUDO ! zal mi takich cwaniaczkow jak ty ale coz dzieci takie sa aha i jeszcze raz ci powtarzam ze nie jestem z toba na ty

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 3:10 pm 

Veryon chamuj chłopie, bo naprawdę chamsko się zachowujesz... co porównujesz kiedy on mial 11 lat? a Ty jaki byłeś? i skasuj tego avartara, bo to nie jest Twój i zajmuje pół strony :/

sorki za oftopa... zamknijcie ten temat, tylko że autor ucierpi na tym :(

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 01, 2006 3:15 pm 

Jak nie znasz Piotrka Krzyzanowskiego to dlaczego twierdzisz ile ma lat? Z tego co widze w Twoim avatarze to Ty jestes dzieckiem i dosc mlodym wiec szanuj starsze osoby. Po 2 zmien swojego avatara bo jest za duzy. Dziwne ze miales sava i pelnooo modeli super wypasionych a zostales na duzo tanszym carsonie 2wd - z super zdarzenia :D
Daj sobie spokoj, jak piszesz do innych osob to pisz z duzej litery: Ty, Cie itp. Prosisz aby podchodzzili z respektem do Ciebie a jak Ty do nich piszesz? Prosilbym jakiegos moda aby cos powiedzial temu chlopcu, bo zaraz sie zdenerwuje. Veyron za chwilke zostanie pewnie zablokowany ten temat i jesli bedziesz sie zastanawial dlaczego to wlasnie przez Ciebie. Tworca tematu nie prosil o klotnie tylko o podanie paru modeli jakie polecamy. Nie chce Ci niemilo mowic ale wyhamuj!

The end.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona