Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 10:40 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 11:05 am 

Jacku są przyjęte normy ale nie mozna wymagac od początkującego zawodnika aby jeździł jak po sznurku tu chodzi o promocje. Wiadomo są pewne granice.Dla niektóry będzie szokiem jak oprucz niego będz jeszcze 9 zawodników jechało.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 12:05 pm 

Marcin Bassara napisał(a):
Jacku są przyjęte normy ale nie mozna wymagac od początkującego zawodnika aby jeździł jak po sznurku tu chodzi o promocje. Wiadomo są pewne granice.Dla niektóry będzie szokiem jak oprucz niego będz jeszcze 9 zawodników jechało.

Nie chce się wypowiadać za organizatora. On sam wie lepiej ode mnie jak się prowadzi zawody.
Ja ze swojej strony jako zawodnik będę wymagał od każdego z kim będę startował aby była duża dyscyplina.

W przypadku IC8 nie ma problemu. W większości są to czołowi zawodnicy których znam od wielu lat.
Tu praktycznie nie ma żadnych problemów. Wszyscy znają się jak łyse konie.

W MT std. praktycznie większość to ludzie których nie znam osobiście. Ponieważ klasa MT jest młodą klasa obawiam się, że poziom będzie zróżnicowany.
Dodatkowym problemem jest ilość zgłoszonych zawodników. To mnie przeraża.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 12:52 pm 

przy ścislej dyscyplinie czasowej jest to do wykonania. Treningi będą TYLKO kontrolowane , nadajniki zdawane jeszcze przed zawodami ( wyeliminuje to jazdy poza torem)
Pamiętajcie że zawody są do konfrontacji i nalezy na nie przyjechać przygotowanym. Sam również ubolewam nad zmniejszoną ilością jazd, lecz cóż zrobić, cieszę sie że off-road stal się tak popularny i sądzę że organizator doloży wszelkich starań nad zapewnieniem odpowiedniego klimatu. Dawno już nie bylo tak wielu zawodnikach w klasach spalinowych i z pewnością jest to zasluga wszystkich dystrybutorów w naszym kraju.

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 1:14 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
Marcin Bassara napisał(a):

W MT std. praktycznie większość to ludzie których nie znam osobiście. Ponieważ klasa MT jest młodą klasa obawiam się, że poziom będzie zróżnicowany.
Dodatkowym problemem jest ilość zgłoszonych zawodników. To mnie przeraża.

Nie sądze może nie powinienem sie wypowiadać ale uważam że w tej klasie ludzie dosyć dobrze się znają mówie o ludziach kyórzy jeżdżą ze sobą na spotkaniach:). Właśnie stąd to się zaczeło wiekszość ludzi z tej klasy znam z forum lub ze spotkań i jutro z radościa bede im kibicował a z resztą chętnie się poznam osobiście ogólnie wszystkim życze udanych występów i sukcesów nieżalezne od klasy i modeli jakimi będą jeździć . A Panu Jackowi dziękuje za pomoc w regulacji s25 na spotkaniu na kabatach :).

A co do ilości osób ( z tego co widziałem nie tylko z kraju ale i zagranicy to pozostaje się cieszyć) :) bo to będzie ostra walka i mocno zacieta :)

Savage'a SS 4,6 - gone
Nitro RS4 EVO 3 - gone
Xmods

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 31, 2006 3:31 pm 

No to wszyskim powodzenia i spotykamy się na torze. Hejka.
No i jest okazja się poznać.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 03, 2006 11:53 am 

niestety nie dali mi pisac w 'ocena zawodow' ;)

pierwsze moje zawody, bardzo fajnie bylo posmigac wsrod najlepszych :)
troche dymu nikomu chyba nie zaszkodzilo, w koncu po to smigamy spalinowkami :) no moze nie az po taka koncentracje spalin ;)

mam tylko mala pretensje co do niektorych serwisantow na torze ktorzy zamiast na swoj odcinek toru gapili sie glupio gdzies w dal i nie widzieli modelu lezacego u ich stop.

no i nie wiem czy o czyms nie wiem czy komputer wolno reagowal na polecenia ale po komedzie start przejazd przez mete, do konca biegu naliczone np. 11 przejazdow przez mete w tym 1 na samym poczatku czyli powinno byc 10 okrazen a w wynikach jest 9. Rozumiem ze dlatego wiekszosc zawodnikow nie pchala sie na poczatek do startu?

Mam tez nadzieje ze beszczelne skracanie sobie drogi nie jest standardem na zawodach ;)

pytanko a propo zawodow w bluecity, bedzie tam tylko MT Open(dla savage). W przepisach bak moze miec max. 150, a savage ma 160. W rembertowie nikt tego nie sprawdzal, czy to jakis martwy przepis czy co?

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 06, 2006 11:11 pm 

oto link do moich zdjec z zawodow

http://62.93.64.54/rcauto/granacik/gs-rb_cup/

na koncu jest filmik... parenascie minut....

przy okazji wtrace swoje trzy grosze..

najbardziej zauwazalny na zawodach byl brak dyscypliny wsrod zawodnikow... wyraznie bylo powiedziane by w namiocie z boksami nie odpalac modeli, nie jezdzic na dworze, przedewszystkim podczas biegow... stawiac sie na czas na serwis.... i jeszcze pare grzeszkow by sie znalazlo...
i tak jestem pod wrazeniem Kolegi ktory obslugiwal AMB, ze nie pozabijal paru osob... niespotykanie spokojny czlowiek.... te troszke laciny mozna mu w zupelnosci wybaczyc...

co od serwisowania wyscigow... chyba malo trafiony jest to pomysl zeby poszczegolne grupy zawodnikow tej samej klasy serwisowaly sie na wzajem... bylo widac jak niektorzy panowie zlewali kompletnie robote.... po co komus ulatwiac zycie... jeszcze bedzie odemnie mial lepszy wynik a ja spadne w klasyfikacji.... inna sprawa, ze tor byl na tyle trudny, ze wirazowych powinno byc drugie tyle... a i tak kto mogl to pomagal....

tak pozatym generalnie imprezka mi sie bardzo podobala... spaliny, kurz, pot i lzy... ostra jazda.... kto wie, czy z Toostem i moze z Restrainem jakiegos teamu nie zalozymy.... 8)

btw: co z ta klasyfikacja generalna tych zawodow?? nie ma jeszcze czy przeoczylem??

btw2: nie znalazl nikt przypadkiem zaslepki na obiektyw od aparatu minolta?? uczciwego znalazce prosze o kontakt..

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 07, 2006 9:19 am 

Na tym zdjeciu drugi bagus...
http://62.93.64.54/rcauto/granacik/gs-r ... T0034.html
... to nie jest przypadkiem Nanda Swift ? Sadzac po naklejce... Moglby ktos powiedziec kto nim startowal ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9