Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 25, 2026 7:28 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 8:57 pm 

Panie Janie mogę wziąść w ręce i powiększyć model ale kto mi da kieszonkowe za to.... :D

Ostatnio edytowano Pt mar 10, 2006 9:10 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 9:00 pm 

Zbigniew napisał
Panie Lesłaswie może coś razem zaśpiewacie

Oni beda spiewac a ty bedziesz tanczył (na rurze)

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 9:16 pm 

To w zasadzie jest tercecik tylko na jaką nutę,czy cieniutko śpiewać,czy z grubej rury...to myślę że "tancereczka"musi się wypowiedzieć,żeby jej się nóżki w rurkę nie zaplątały.... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 10:31 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Panie Lesłaswie może coś razem zaśpiewacie Tylko żebyście dotrwali do końca Waszego Tekstu .Pozdrowienia dla Pana Jacka Żurka
A juz myśloałem że zasneliście snem zimowym a może pojechaliście na zawody mam tu na myśli moich stałych partnerów do dyskusji.

Was drodzy koledzy reprezentuje Sekcja A ja mam pomóc w Waszym działaniu .Jak to się mówi jak sobie pościelice tak sie wyśpicie.

Pan Jacek Żurek szykuje model na zawody
za chwile pierwsze zawody modeli spalinowych

pewnie gdzies wystartuje, ciekawe czy jeszcze pamietam jak sie autem steruje :D

do dyskusji na tematy polityczne zapraszam na priva
na forum możemy porozmawiac o technologii budowy samochodow

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt mar 10, 2006 11:49 pm 

Witam
Jacek znajac Ciebie napewno szybko sobie przypomnisz
w zeszłym roku w NS naprawde niezle Ci szło gdyby nie ten pakiet w półfinale ...
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 12:52 am 

Paweł Lipinski napisał(a):
Witam
Jacek znajac Ciebie napewno szybko sobie przypomnisz
w zeszłym roku w NS naprawde niezle Ci szło gdyby nie ten pakiet w półfinale ...
Pozdrawiam

wole startowac z pozycji amatora niz mistrza
mam wiele do zrobienia i licze na wasza pomoc

THX

p.s.
podeslij mi na priva Wasze numery GG

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 3:00 am 

Amatorem to Ty byłes bardzo dawno i juz nim nie bedziesz . Ktos kto startował raz w zawodach robił to w jakims celu aby sprawdzic sie z profesjonalistami. Ale ktos kto przejezdził przynajmniej 1 cały sezon
juz nigdy nie bedzie patrzył na ten sport okiem amatora tylko profesjonalisty .Dlatego dla mnie jestes profesjonalista tylko chwilowo w stanie spoczynku
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 10:20 am 

Zbyszku Ć .Jak czytam Twoje posty , to jakbym słuchał naszego byłego prezydenta Lecha Wałęsę :nie chcem , ale muszem , jesdem za , a nawet przeciw .................... :D

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 12:52 pm 

Paweł Lipinski napisał(a):
Amatorem to Ty byłes bardzo dawno i juz nim nie bedziesz . Ktos kto startował raz w zawodach robił to w jakims celu aby sprawdzic sie z profesjonalistami. Ale ktos kto przejezdził przynajmniej 1 cały sezon
juz nigdy nie bedzie patrzył na ten sport okiem amatora tylko profesjonalisty .Dlatego dla mnie jestes profesjonalista tylko chwilowo w stanie spoczynku
Pozdrawiam

Paweł
spokojnie
co będzie to będzie

buggy jest już gotowy
monster - czekam na serwo. to co mialem bylo za slabe

mam nadzieje ze impreza halowa w warszawie wypali i bede mogl uruchomic oba auta

dzieki
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 1:50 pm 
Panie Lechu porównanie do Wałęsy to dla mnie zaszczyt .Zeby nie tacy ludzie jak Pan Wałęsa i ludzie którzy tworzyli grunt pod przemiany w naszym kraju to w dalszym ciągu Pan by trwał w swoim światku

.Utwierdza ją mnie Pana posty nic nie wnoszące to tematu ewentualnych przemian o których toczy się dyskusja.Dla mnie styl który Pan reprezentuje tocząc prywatne wspomnienia i zaśmiecając ten post jest czymś nie zrozumiałym.

Jeżeli w Łomiankach modelarze będą mieli tyle do powiedzenia co Pan to spotkanie będzie trwało 15 minut.

Tak żeby wziąć sprawe w swoje ręce to trzeba wiedzieć co chce się zrobić a to jest trudniejsze od sterowania modelem.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 9:21 pm 

A Pan , Panie Zbyszku nie potrafisz ani jednego , ani drugiego .

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 10:17 pm 
Widać za to ile Pan potrafi.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 10:24 pm 

Ja mam tylko takie male pytanko w sprawie tych Lomianek. Czy będą tam jakieś poważne rozmowy dotyczące klasy IC-8T bo troche tak za daleko jechać żeby posluchać klutni. Na rozmowy dotyczące klasy o której wspomnialem to zapraszam na najbliższe zawody off-road.
Tylko tak naprawdę to nie wiem o czym gadać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 10:43 pm 
Artur tak jak napisałeś nie wiesz co gadać .Ja przygotuje sale konferencyjną a gospodarzem jest Sekcja na to spotkanie zaproszony będzie ktoś z Dyrekcji jest to spotkanie organizacyjne raczej zostaną określone kierunki działania ale to wszystko zależy od uczestników HMP.Staram się sprowokować dyskusję ale nie widzę konkretnej dyskusji. myślałem że znajdą się chętni do wymiany poglądów ale widze że najlepiej dyskusja toczy się wokól modeli w takim razie Arturze zapraszam na priv.

Tytuł:
PostNapisane: So mar 11, 2006 11:46 pm 

W Łomiankach jest o czym porozmawać - powtarzam "porozmawiać" a nie kłócić się, bo to do niczego nie doprowadzi. Jest nas prawie 200 - sporo więc i trudno każdemu dogodzić - co zawodnik to inna koncepcja czegokolwiek. Jest tylko problem - czy da się porozmawiać o czymkolwiek z soboty na niedzielę? - chyba nie - bo większość będzie zajęta przygotowaniami do niedzielnych finałów - one kończą sezon halowy i każdemu będzie zależało na wyniku a nie na siedzeniu do późnej nocy.
Większość z nas to ludzie - też potrzebują wyspać się i spokojnie powrócić do domu.
Zarząd sekcji przygotuje własne stanowisko co do kierunków działania na sezon 2006 i będzie ono wypadkową oczekiwań większości modelarzy.

Ostatnio edytowano N mar 12, 2006 12:11 am przez Jan Matukin, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona