pisalem na komorce reposte ale prawie konczylem i padllo.
wiec krotko.
zadna postronna ani rodzina nie zaplaci za wstep do zatechlych boksow, ostatnio panowala tam swoista won polskich sal gimnastycznych.
juz w w katowicach pazerni chcieli wyludzac kase od czlonkow teamow i zawodnikow kase na wejscie na jakies targi motoryzacyjne, potem sie okazalo sie ze nie mieli kasy by odsniezyc dach.
nieudalo im sie wyrwac kasy od mojej zony, gdyz spytala kto moze jej zabronic skontrolowania organizacji imprezy gdzie jej maloletni byl uczestnikiem.
Szanuje organzatorow, gospodarzy za ich wysilek i poswiecenie, w zamian wymagam dla aktorow waszych imprez wzajemnego poszanowania a takze dla ich teamu i rodzin i przyjaciol.
jako hobbista nie mam wymagan wielkich, ale konczy sie hobby jak sie placi a zaczYna amotorszczyzna lub profesjonalizm.
jak to ma byc
miedzynarodowe to dochodzi duma narodowa, a nie wiem jak postronnosc jest po czesku i jak powiedziec im przepraszam. Moze sanitariaty bedada czystrze?
propnuje wiecej widzow, zbierajcie kase od nich kase, ale ostatnio to widownia byla pusta .
Tarnow byl do tej pory dobrze wspominany chocby za atmosfere, treningi piatkowe, za super organizacje lipcowych MP gdy inne miasto zawiodlo.
super dyplomy dla finalistow, docenienie zwyciezcow b. o profesjonalizmie (zawodnicze aspekty) Tarnowa juz pisalem na rcauto.
pozdrawiam i mam nadzieje ze dalej Tarnow jedno z ladniejszych miast Polski stanie na wysoksci zadania.
pozdrawiam.