Marek Kusiakiewicz napisał(a):
...nie jest sprawą SĘDZIEGO mieszanie sie w te sprawy. Jest Pan sędzia a równiez przewodniczącym kolegium sędziowskiego...
Jak zwykle gotów jest Pan obrazić każdego, kto nie jest z Panem. Jak widać nie jest
już nam razem po drodze.
Nie wie Pan, że we wszystkich sekcjach, zarządach czy gdziekolwiek co związane jest z ruchem modelarskim są zawodnicy/modelarze, działający społecznie i pełniący funkcje, nawet sedziego. Przypomnę braci Brecklinghaus'ów i Michaela Dahm'a z Niemiec, zawodników i działaczy NAVIGI.
Tak jak Pan jako zawodnik, mam prawo jako członek zarządu sekcji i modelarz zabierać głos w każdej sprawie interesującej każdego modelarza.
Nic nie upoważnia Pana do decydowania o aktywnym uczestnictwie w dyskusji o modelarstwie kogokolwiek bez względu na pełnioną funkcję - czasy reglamentacji dawno sie skończyły. Jeśli jednak uważa Pan inaczej, to jako ADMINISTRATOR forum powinien zablokować mi dostęp do niego.
Pomimo ostatecznego rozejścia się naszych dróg nie zamierzam Pana obrażać ani też nie oczekuję kolejnych inwektyw bo nie mają one nic wspólnego z kulturą.
I na zakończenie "naszej znajomości" - prosze nie obrażać mnie kojarząc z LOK-iem - z tą instytucją nie mam nic wspólnego - nie jestem jej etatowym pracownikiem i nie biore żadnej
KASY bo działam społecznie - nie jest ona dla mnie taka ważna jak dla Pana.
I żeby nie nadużywać Pańskiej cierpliwości - proszę zwrócić uwagę na informator o najbliższym Tarnowie i kto go organizuje oraz do tematu o tych zawodach - tam już zaczął się wg Pańskiego słownictwa "dym" - organizatorowi właśnie przesłoniła oczy
KASA - czy to jest wychowawcze w instytucji zwanej Pałacem Młodzieży? - on przecież nie jest podstrukturą LOK-u.