Black_Angel napisał(a):
Dobrze no to jeszcze raz... przez chwile sam nie rozumiałem o co mi chodzi
W polsce nie ma dużo przedstawicieli i do tego pewnie nie wszyscy będą z Tobą współpracować przez co ilość zawodników dość znacznie się zmniejszy - tak rozumiem pkt 5
Niedługo zaczne współprace z ofną mam model losi a piszesz, że tylko modele współorganizatorów mogą startować czyli ofny-> czy to mnie wyklucza ? Oczywiście mam nadzieje, że ofna będziez Tobą współpracować.
PS Jest już późna noc i na prawde ciężko się myśli
Pozdrawiam

Dam radę !
Dam radę !!
Jeszcze tylko jeden post !!!
Dobrze rozumiesz moje intencje.
Wiem - sa podłe, zawistne i niesprawiedliwe.
Ale wiesz – jak wszyscy byli by tak wspaniałomyślni jak LOK to nudno byłoby w naszym kraju.
Ktoś musi być ten zły.
A teraz poważnie.
Moje doświadczenia związane z organizacją zawodów w ubiegłym roku sa następujące.
Tu cytuję pewne krótkie przysłowie – „No to weźmy się a ty zrób.”
Doceń proszę ze dbam o wasze smaopoczycie w ogóle pomijam już kwestę odmowy przez LOK przyznania rangi eliminacji.
Taaa daaa !!!
Pierwsza eliminacja HPI off-road Challenge dopuszczała modele wszystkich firm jak również klasy w których HPI nie miało modeli. Przykład IC8T.
Chłopaki od nas narobili się po pachy przez kilka dni. Pokryliśmy wszystkie koszty imprezy. W prasie było widać zdjęcia wszystkich modeli tylko nie HPI. W telewizji był wywiad z modelem innej firmy.
Miałem nadzieję ze chociaż ktoś przyjdzie poklepać mnie po ramieniu i powie –
Ty Festiwal jednak jesteś Gość.
O zgrozo jaki byłem naiwny.
Do dziś powinienem biczować się co wieczór za ten grzech.
I wiesz co się stało ???? – poczytaj na forum.
www.rcauto.pl – koszt połączenia 4,29 za minutę.
A tak jeszcze poważniej.
Wolę aby na tej imprezie był
spokój,
luz,
czas na wszystko,
aby można było nie gonić na siłe zawodników,
aby młodzi jak popełnią błąd na starcie lub nie zdążą odpalić modelu nie musieli zostać wykluczeni z biegu.
Aby wyścig był dla widzów widowiskowy i zrozumiały.
Aby wszyscy zawodnicy najeździli się po pachy
I zadowoleni wrócili do domu.
Itd., itp. - takie tam podobne, mało ważne rzeczy.
Dla tego właśnie jeśli nawet żadna z firm nie będzie chciała dołączyć do nas to zrobimy to sami tak jak w ubiegłym roku. Będzie super zabawa i może topienie modelu w morzu lub palenie w ognisku. Liczę że taki pomysł spodoba się innym firmom.
Ale wiesz - mogę się mylić
Może nie być - Taaa daaa !!!
„Bo najważniejsza ….… jest zaprawa” i mistrzostwo polski
Sory. Już naprawdę dziś więcej nie dam rady. Idę spać.