Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 6:28 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Gdzie powinna odbyć się VI eliminacja HMP ?
Ankieta wygasła N lut 26, 2006 5:02 pm
W Łodzi 62%  62%  [ 37 ]
W Borzęcinie pod Warszawą 38%  38%  [ 23 ]
Liczba głosów : 60
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 20, 2006 10:16 pm 
Dziękuje Jacku że jako Doradca Spółki Ata stanąłeś na wysokości zadania które powierzył Tobie Pan Niko.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 10:24 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Dziękuje Jacku że jako Doradca Spółki Ata stanąłeś na wysokości zadania które powierzył Tobie Pan Niko.

Zbyszku - podziękować to chyba może mi Niko.
Pomagam jemu a nie Wam.
Od was moge jedynie wymagac przestrzegania warunków ustaleń.
Oczywiście umowa współpracy działa w obu kierunkach. My też mamy swoje obowiązki w związku z organizacją zawodów.

Dziękuję
Jacek

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 11:04 am 

Panie Darku jeżeli usiądziemy przy stole to wcześniej będą negocjacje a efektem będzie zawarte porozumienie podpisane przez Pana i Dyrekcje BZGLOK i tak to przebiegało z Firmą ATA.

No Panie Zbyszku
Jestem pod wrażeniem.
W końcu jakieś konkretne zdanie.
Od roku próbuję Pana namówić na rozsądna dyskusję.
Tyle musiałem napluć na Was że aż w gardle ni zaschło.
Ale dobrze że w końcu jest efekt – to się liczy.

Kupił nie kupił – potargować zawsze można. :D
Negocjacje to mój żywioł więc od czego zaczynamy ?
Czego Pan ode mnie oczekuje ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 12:00 pm 
Bardziej szczególowo odp. wieczorem.chodżi o zawody na powietrzu kl.buggy.oczywiście organizowane wspólnie np.Malince jako eliminacja do M.P.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 1:23 pm 
Administrator forum

[quote="Robert Goś Przed każdymi zawodami zawodnicy szczególnie "ostro" stawiają sprawę wcześniejszych treningów. W Łodzi w piątek ( z tego co się nieoficjalnie dowiedziałem ) wykładzina zróżnych przyczyn ( niezależnych od Jacka ) miała być rozkładana w piątek od 22. Możliwość treningu dlka zawodników była by więc najwcześniej po 23, po tej godzinie raczej nie widzę chętnych do jazdy. W Borzęcinie , z tego co mi wiadomo, treningi mogą się odbywać od piątku od wczesnych godzin popołudniowych ( nieoficjalnie od 16 do 23 ) . Treningi piątkowe są więc zapewnione, zawodnicy mają możliwość jazd i ustawień modeli. I TO PODEJRZEWAM ZADECYDOWAŁO, ŻE ZBYSZEK SKLONIŁ SIĘ KU ZAWODOM SĄ W BORZĘCINIE.

Pozdrawiam

Robert Goś[/quote]

Robercie, jedno pytanie i tłumaczenie decyzji o zmianie miejsca zawodów tym że zawodnicy chcą mieć treningi dzień wcześniej bierze w łeb:

A pytanie brzmi: O której w Blue City i kiedy była rozkładana wykłądzina? Z całym szacunkiem nie przeszkodziło to w zorganizowaniu zawodów :) prosze nie pisz słów które o niczym nie świadczą :(

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 2:53 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
[quote="

Robercie, jedno pytanie i tłumaczenie decyzji o zmianie miejsca zawodów tym że zawodnicy chcą mieć treningi dzień wcześniej bierze w łeb:

A pytanie brzmi: O której w Blue City i kiedy była rozkładana wykłądzina? Z całym szacunkiem nie przeszkodziło to w zorganizowaniu zawodów :) prosze nie pisz słów które o niczym nie świadczą :(

Witaj Mareczku.

Zawody w BlueCity są już historią. Jak wiesz wykładzina również rozkładana była o 22. Jednak przypomnij sobię burzę na forum, jaka towarzyszyła tym zawodom. Byłeś na tych zawodach i sam dobrze wiesz ilu zawodników było niezadowolonych z tego, że w piątek nie mieli możliwości treningów. Jeśli ktoś był zadowolony, żę w piątek nie mógł pojeździć - proszę aby dał znać w tym temacie.

W temacie, który cytowałeś podałem tylko swoje przypuszczenia.

Z szacunkiem

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 6:01 pm 

Czy byla jakas alternatywa dla zawodow w Blue City ktora pozwalalaby na rozlozenie wykladziny w piatek we wczesniejszych godzinach tak aby zapewnic kilka godzin piatkowego treningu? Czy ktos czuje sie oszukany faktem zorganizowania zawodow w Blue City zamiast w innym miejscu?

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 6:57 pm 
Administrator forum

Robert, Łukasz,

Nie jest moim celem bombardowanie zawodów którychkolwiek. Zwróciłem tylko uwagę - za przykład podając Blue City - że brak treningów w piątek nie może być podstawą zmiany miejsca rozgrywania zawodów.

Przypomnijcie sobie ile takich zawodów gdzie nie było treningów rozegrano. Wiadomo że wszystko musi iść z duchem czasu i trening jest rzecza jak najbardziej potrzebną - nawet 5-10 minutowy, ale zawsze.

A tak na marginesie - co z informatorem na temat zawodów? niecałe 2 tygodnie do zawodów więc chyba czas coś opublikować :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 8:07 pm 

Właśnie,

niespecjalnie interesuje mnie wzajemne opluwanie się wielu osób.

W nawiązaniu do postu Marka, stawiam więc konkretne pytanie:
Gdzie są informatory do zawodów?

Chętnie obejrzę 2 i wybiorę ciekawszą opcję. i wyjazd do Łodzi nie jest dla mnie przeszkodą.

Tylko opublikujcie coś wreszcie.

Artur

-------------------------------------------------
Rajdy RC - Zapraszam do uczestnictwa!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 21, 2006 8:08 pm 

Tak jak pan Marek napisał że do zawodów niecale 2 tygodnie, a tydzień przed zawodami się okaże że tych zawodów wogóle nie będzie. Pan Zbigniew Ciećwierz napisał że informator będzie najpóźniej w wtorek ale jeszcze go nie ma! Prosiłbym Pana Ciećwierza aby się pospieszył bo zawodnicy muszą zarezerwować miejsca noclegowe oraz wogóle się po mału przygotowywać do zawodów.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 22, 2006 8:51 am 

Jak widać tą potyczkę wygrał Pan Ciećwierz.
Nie ugiął się. Jest twardy.
Pokazał ze wynik 63 do 36% nie ma dla niego znaczenia.
Ale nie smućcie się.
Główne starcie o zniesienie dyktatury dopiero przed nami.
Możecie na mnie liczyć.

P.S. :D
Prowadząc dyskusję na forum czasami zaciera mi się granica między dobrem a złem i wówczas moje dzieci pomagają mi dojść do siebie.
Oglądałem wczoraj z nimi bajkę „Dawno temu w trawie”
Na literach końcowych razem westchnęliśmy a mój syn (5lat) powiedział:
Patrz tatusiu – Pan Zbyszek jest taki sam jak „Hoper” – nawet trochę podobny z twarzy. Nie martw się będzie dobrze.
A moja córka (15lat) dodała – „Stary nie pękaj - co cię nie zabije to cię wzmocni.” :D :o :lol: :D :o :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 22, 2006 10:19 am 
Witam,Panie Darku a ja Myślałem że Panu chodzi o zawody a nie o dyktature.Gdyby Pan swoją energie włożył we wspólne zorganizowanie z Panem Jackiem O zawodów w Łodzi ale Pan takiej propozycji w Warszawie nie przedstawił mało tego nawet nie znalazł Pan czasu żeby porozmawiać o sezonie 2006.W oczach czytelników forum chcę Pan uchodzić za obrońce zawodników a nie miał Pan żadnego planu wspólnego organizowania zawodów. A najlepiej napyskować na LOK.Jeden z forumowiczów też był taki mocny w buzi tylko póżniej szybko zmienjał posty a nawet treść obrażliwą za kórą ludzie dorośli odpowiadają w sądzie.Proponuje żeby Pan swoje wystąpienia konsultował ze swoim mecenasem.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 22, 2006 10:34 am 

Jeden z forumowiczów też był taki mocny w buzi tylko póżniej szybko zmienjał posty a nawet treść obrażliwą za kórą ludzie dorośli odpowiadają w sądzie.Proponuje żeby Pan swoje wystąpienia konsultował ze swoim mecenasem.

:D :o :lol: :D :o :lol:
Ja nie wymięknę.
Co najwyżej może mi sie znudzić.
:D :o :lol: :D :o :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 22, 2006 11:16 am 

Witam,Panie Darku a ja Myślałem że Panu chodzi o zawody a nie o dyktature. .

Tak chodzi mi o zawody i jasną sytuację w przepisach oraz to, że nie podoba mi się Pańska dyktatura.

Gdyby Pan swoją energie włożył we wspólne zorganizowanie z Panem Jackiem O zawodów w Łodzi, ale Pan takiej propozycji w Warszawie nie przedstawił.

Nie przedstawiłem, bo nie zostałem zaproszony do rozmów w tej sprawie ani przez Pana Ochocińskiego ani przez Pana. Wszystko co wiedziałem w tej sprawie powiedziały mi „Panie z magla”
Nie mam zwyczaju wpraszać się na siłę – a swoje zdanie zawsze mam prawo wyrazić. Widzi Pan tak się porąbało od paru lat, że każdy może gadać a Pana obowiązkiem jest słuchać. Kiedyś było lepiej nie :D

mało tego nawet nie znalazł Pan czasu żeby porozmawiać o sezonie 2006.

A o czym mam z Panem rozmawiać ???
Nie usłyszałem jak na razie od Pana żadnej propozycji.
Moje propozycje zna Pan na wskroś i powtarzam je od ubiegłego roku.
Tak jak Pan prosi wysyłam je pocztą i do dziś nie mam odpowiedzi.
W Warszawie zacisnąłem zęby i próbowałem rozmawiać z Panami Bernadym i Matukinem, bo ich Pan wyznaczył do rozmowy ze mną i co usłyszałem”
„Wiesz co – najlepiej napisz o swojej propozycji na na forum. !!!”

W oczach czytelników forum chcę Pan uchodzić za obrońce zawodników .

A jacha :D
Robię to po to, bo liczę że nazwą mnie kiedyś "Panem Festiwalem – pogromcą Hopera" :D :o :D

A najlepiej napyskować na LOK.

To w przypadku AMB kolegom przyniosło efekty a ze szybko się uczę to tez tak chcę. :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 22, 2006 11:37 am 
Widocznie Panie Darku jeszcze musi się Pan uczyć lepiej albo z zmienić szkołe.Mnie się też nie podoba się to co Pan pisze ale dziś każdy może ....

Ostatnio edytowano Śr lut 22, 2006 11:41 am przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona