Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Panie Darku to nie LOK pana ignoruje tylko władze Sekcji którą tworzą modelarze z Panem Tadeuszem na czele.
Z Pana wypowiedzi rozumiem, że we własnych strukturach nie możecie się dogadać?
Jak pytałem Pana o sprawy przepisów kazał mi Pan pytać Janka Matukina.
Jak pytałem Pana o terminy imprez kazał mi Pan pytać Tadeusza Bernadego.
Wszystkie moje propozycje i ustalenia miałem wysyłać pocztą e-mail.
Będąc człowiekiem rozumiejącym, co się do niego mówi tak też robiłem.
A teraz pisze Pan, że o niczym nie wie.
Sory Panie Zbyszku, ale w takim razie powinien Pan wyciągnąć konsekwencje wobec swoich kolegów.
Czy Pan wysłał pismo w 2006r do Dyrekcji Biura Zarządu Głównego w Warszawie i nie dostał odpowiedzi.
Co do pism to pierwsze wysłałem do Pańskiego zarządu z prośbą o wyjaśnienie, dla czego odmówił nam Pan eliminacji off-road na Malince. Pisałem o tym również na forum ze wysyłam taką korespondencję. Do dziś nie dostałem odpowiedzi. Proszę się, więc nie dziwić nie mam zwyczaju proponować 2 razy.
Mogę tylko pogratulować pomysłu organizacji zawodów w 2006.
Dziękuję - też uważam ze jest "przedni"
Dla wyjaśnienia jedynym organem wydającym uprawnienia sędziowskie jest CKMLOK na wniosek sekcji samochodowej
A kogo to obchodzi?
Bo mnie wcale.
Maił Pan zorganizować szkolenia w ubiegłym roku.
Wiele osób zgłosiło chęć udziału. I co panie Zbyszku jakoś nie pamiętam, aby się odbyły.
To kolejny dowód na Wasze gadanie bez pokrycia i moim zdaniem celowe blokowanie dostępu dla zainteresowanych. Nazwałbym to wręcz działaniem utrudniającym rozwój modelarstwa samochodowego. A to już jest wbrew misji, która powinniście pełnić.
Nie chcę byc złośliwy ale widząc ostatnio zamotanie sędziów i problemy a AMB rc (bo to nowy system AMB rc, bo nowy program) to mam wrażenie ze robimy to wcale nie gorzej.
Jeśli myśli Pan, że bez Was nie damy rady w tej kwestii to popełnia Pan kolejny błąd.
tak więc zwody które zamierza Pan zorganizować jaką będą miały range sporotową
Jakiść z pewnością najwyższą a co do rangi zobaczymy ale kogo to dziś obchodzi? Niech Pan zapyta zawodników.