Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 25, 2026 8:57 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 31, 2006 8:50 pm 

.

Ostatnio edytowano Cz cze 05, 2014 11:02 pm przez Daniel Słomski, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 31, 2006 9:54 pm 

Jan Pasiut napisał(a):
Zbyszku !
Pisałem o dwóch informatorach dotyczących jednych zawodów w BC.
Zajrzyj na

http://www.zabawki-modele.pl/modelarstw ... ne_772.htm

Strona podana przez Panią Annę Sypowicz w jednym z poprzednich listów.
Pozdrawiam.

Witam Wszystkich.

Informator na srtonie ATA został już poprawiony i jest zbieżny ( również zbieżne sa opłaty startowe ) z informatorem na RC-auto. Zgłaszając się na zawody w BluCity zostaniecie automatycznie przekierowani na stronę informatora na RC-auto. Za zaistniałe zamieszanie, w imieniu organizatorów, wszystkich niecierpliwych przepraszam.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 12:28 am 

Co do spraw organizacyjnych , mam nadzieje ze bedzie to przestrzegane ,
zeby zawodnicy ktorzy nie zglosza sie w podanym w informatorze terminie nie byli dopuszczeni do startow.

Jest to niekolezenskie w stosunku do tych ktorzy sie zgłaszaja.

(prosze nie kasowac mojego postu, czy on kogos obraza? czy nie jest na temat zawodow? )

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 02, 2006 9:14 am 

Niekoleżeńskie jest też podżeganie do awantury na forum.

Poprzednia dyskusja którą rozpętałeś nie dotyczyła zawodów BC.
Skasowałem wszystko razem z Twoim postem.

Widzę, że znowu zaczynasz dyskusje. Oby tylko dotyczyła zawodów w BC.

Dziękuję
Jacek

Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 03, 2006 11:47 am 

Proponuję zamknąć ten temat skoro Pan Żurek wymazuje wszystkie ,kolejne posty i rykoszetuje, nie zawsze w odpowiedni sposób na Priv

Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 03, 2006 1:09 pm 

Powtarza się sytuacja z pewnego forum, na którym to administrator miał władzę absolutną...

Tytuł:
PostNapisane: Pt lut 03, 2006 3:51 pm 
Witam zawodników .Jest stanowisko LOK-u.
W sprawie kaucj która nie będzie pobierana .
Zapraszam do zapoznania się z matriałem opracownym przez P. Jana Matukina . Wpoście dla zawodników temat AMBrc.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 05, 2006 7:58 pm 

Dobry wieczór wszystkim zainteresowanym w tym temacie.Chciałbym powiedzieć,apropo tego co wyczytałem na forum,że będąc na poprzednich zawodach w Blue City odebrałem bardzo pozytywne odczucia z tych zawodów i pomimo iż tor nie był duży to jednak mo.żna było fajnie sobie pośmigać,a co najważniejsze potrenować technikę jazdy na krętym i szybkim torze.Ponadto moim zdaniem miejsce jest sympatyczne i wbrew pozorom ta lokalizacja jak i nagłośnienie całej imprezy szprzyja zawodnikom i popularyzacji modelarstwa w Polsce.Jeżeli ktoś jeździ dobrze na wiekszych torach to nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeździć równie dobrze na mniejszych torach.O tym czy zawody były dobre nie świadczy tylko rozmiar toru lecz stopień rywalizacji i frajda z jazdy oraz walki na torze.Najważniejsze jest zeby modelarstwo w Polsce zyskiwało na popularności i taka impreza jest najlepsza ku temu,a komu to przeszkadza to niech się pobawi modelem pod domem,a nie gada głupot.Nikt nikomu nie karze przyjeżdżać na zawody.Zamiast sie cieszyć ze jest coraz wiecej imprez w Polsce to niektórzy potrafia tylko krytykować!Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 05, 2006 9:55 pm 

Maciej Dźwigaj napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim zainteresowanym w tym temacie.Chciałbym powiedzieć,apropo tego co wyczytałem na forum,że będąc na poprzednich zawodach w Blue City odebrałem bardzo pozytywne odczucia z tych zawodów i pomimo iż tor nie był duży to jednak mo.żna było fajnie sobie pośmigać,a co najważniejsze potrenować technikę jazdy na krętym i szybkim torze.Ponadto moim zdaniem miejsce jest sympatyczne i wbrew pozorom ta lokalizacja jak i nagłośnienie całej imprezy szprzyja zawodnikom i popularyzacji modelarstwa w Polsce.Jeżeli ktoś jeździ dobrze na wiekszych torach to nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeździć równie dobrze na mniejszych torach.O tym czy zawody były dobre nie świadczy tylko rozmiar toru lecz stopień rywalizacji i frajda z jazdy oraz walki na torze.Najważniejsze jest zeby modelarstwo w Polsce zyskiwało na popularności i taka impreza jest najlepsza ku temu,a komu to przeszkadza to niech się pobawi modelem pod domem,a nie gada głupot.Nikt nikomu nie karze przyjeżdżać na zawody.Zamiast sie cieszyć ze jest coraz wiecej imprez w Polsce to niektórzy potrafia tylko krytykować!Pozdrawiam.

Witam.

W pełni popieram zdanie Maćka, chcąc pozyskiwać nowych modelarzy do tego sportu nie będziemy ich chyba szukać na "bezludnych wyspach" jak w tym temacie chcieli byco niektórzy koledzy. Jak najwiecej, dla nagłośnienia tego sportu, potrzeba imprez, gdzie mozliwość obejrzenia Naszej rywalizacji bedzie miało szerokie, nie związane z modelarstwem grono osób. Właśnie w takich miejscach jak BluCity.

Chciałem się również odnieść do postów Filipa Zaremby. Moim zdaniem prócz niepotrzebnego zamentu nie wniosły one w tym temacie NIC !!! Nie rozumiem skąd w tym młodym człowieku tyle chęci do zaczepek i awantur.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 7:53 am 

To nie były zaczepki i awanturnictwo.Jak już wyjaśniałem z tymi postami to Filip nie zawsze miał cokolwiek do powiedzenia.
Intencja moja była taka,że zawody tak jak najbardziej,ale w randze GP.Zawodnicy tacy jak Łukasz czy Maciek będąc zawodnikami firmowymi,a zarazem stanowiący czołówkę Polski powinni być gościnnie i jako atrakcja na zawodach popularyzujących(tak jak np.Kuchar w Kłodzku).Wtedy to dodaje splendoru modelarstwu.
Moje zdanie jest takie i tego nikt nie zmieni ,że jazda koło fontanny to już prawie jazda pod blokiem.
Ale jeśli im to nie przeszkadza.
Za dużo pieniędzy zainwestowałem w syna żeby chodziło mi o podcinanie gałęzi.
Chciałem żeby Mistrzostwa Polski miały swoją rangę,żeby zawodnikom nie przeszkadzały czynniki zewnętrzne,a nabór nowych adeptów odbywał się na zawodach niższej rangi(może nie było by póżniej problemów z kwarcami,z jazdą pod prąd itp.)
Ale widocznie na to mamy jeszcze czas...
A w przeciwieństwie do tego co pisze Pan Goś mój syn jeżdzi,a mnie to rusza..
Myślę też że niepotrzebnie ten temat został poruszony jeszcze raz bo w
zasadzie wszystko zostało wyjaśnione.
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...
A w Warszawie chyba będziemy i decyzja należy tylko i wyłącznie do nas.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 10:00 am 

Filip Zaremba napisał(a):
To nie były zaczepki i awanturnictwo.Jak już wyjaśniałem z tymi postami to Filip nie zawsze miał cokolwiek do powiedzenia.
Intencja moja była taka,że zawody tak jak najbardziej,ale w randze GP.Zawodnicy tacy jak Łukasz czy Maciek będąc zawodnikami firmowymi,a zarazem stanowiący czołówkę Polski powinni być gościnnie i jako atrakcja na zawodach popularyzujących(tak jak np.Kuchar w Kłodzku).Wtedy to dodaje splendoru modelarstwu.
Moje zdanie jest takie i tego nikt nie zmieni ,że jazda koło fontanny to już prawie jazda pod blokiem.
Ale jeśli im to nie przeszkadza.
Za dużo pieniędzy zainwestowałem w syna żeby chodziło mi o podcinanie gałęzi.
Chciałem żeby Mistrzostwa Polski miały swoją rangę,żeby zawodnikom nie przeszkadzały czynniki zewnętrzne,a nabór nowych adeptów odbywał się na zawodach niższej rangi(może nie było by póżniej problemów z kwarcami,z jazdą pod prąd itp.)
Ale widocznie na to mamy jeszcze czas...
A w przeciwieństwie do tego co pisze Pan Goś mój syn jeżdzi,a mnie to rusza..
Myślę też że niepotrzebnie ten temat został poruszony jeszcze raz bo w
zasadzie wszystko zostało wyjaśnione.
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...
A w Warszawie chyba będziemy i decyzja należy tylko i wyłącznie do nas.

Witam.

Pozwili Pan ,że doniosę sie do powyższego.

Syn pana w tym temacie napisał 18 postów:
1.- 20 stycznia - szukał w nim zaczepki z Lok-iem i Marcinem Derewińskim
2. - 20 stycznia - proponował organizatorom zrobienie "promocji" w sklepach.
3. - 20 stycznia - zaczepka jednego z organiaztorów i sponsora zawodów - Firmy ATA
4. - 21 stycznie - słynne juz "czapki i kapelusze" w które to proponował zrobić zbiórkę pieniędzy.
5.- 21 stycznia - rada dla Zbyszka Ciećwierza jak się organizuje zawody. Jak wiemy Zbyszek organizował wiele zawodów ( Radzymin, Abrachama itd> ) zorganizowane były chyba nie źle i z cała pewnością ma większą wiedzę w ich organizowaniu niż Pański syn
6.- 21 stycznia - "druga Japonia" i zaczepka w kierunku Zbyszka Ciećwierza.
7. - 21 stycznia - Pierwszy, moim zdaniem , powiązany z tematem.
8. - - 21 stycznia- Drugi, moim zdaniem, powiązany z tematem.
9. - 22 stycznia - "Prawie jak ŻYWIEC"
10. - 22 stycznia - " Który jestem, który byłem" zaczepka Jana Matukina.
11. - 22 stycznia - " Mówcie Mi Filip"
12. - 24 stycznia _ "Chwila refleksji "
13. - 25 stycznia - "Ja nie jestem gołosłowny" - nie bardzo rozumiem o co w nim chodzi i z czym ma ta gołosłownośc związek.
14. - 28 stycznia - Trzeci, moim zdaniem, powiązany z tematem
15.- 28 stycznia - Nowa tradycja modelarska "Sędzia w fontannie "
16. - 28 stycznia - Czwarty , moim zdaniem, powiązany z tematem
17. - 28 stycznia - " Kondycja na 100 metrów i pływanie"
18. - 02 luty - Atak na Jacka Żurka i odniesienie ,że w prywatne wiadomości od Jacka do Filips " są nie na miejscu" - a Kto jak nie Filip na publicznym forum proponował Mi w którymś z tematów abyśmy " wspólnie zaatakowali LOK i na nich się " wyżyli".

Wymieniłem wszystkie posty Pana syna w tym temacie, cztery sa ( moim zdaniem) powiązane konstruktywnie z tematem. 14 jest z nim nie związane, ciekaw jestem jak Pan je nazwie jeśli nie szukanie zaczepek i awanturnictwo.

Pisze Pan również, że zachowanie syna wyjaśniał " juz Pan " . Przeglądając wszystkie posty w tym temacje, nie zauważyłem Pana wyjaśnień, CZYŻBYM JE PRZEOCZYŁ ?

Odnosnie intencji , o których Pan pisze, i czołowych zawodników : może pozwólmy im mówić za siebie, widzę,że Maciek pozytywnie odniósł się do lokalizacji tych zawodów, Łukasz o ile wiem też się na nie wybiera ( podobnie jak Marek kusiakiewicz, Grześ Nóżka, Rafał Piesio i wielu innych zawodników ).

Patrząc na propagowanie modelarstwa, uważam że impreza w BluCity służy właśnie tej idei i tam ( nie , co tu kryć , ) na " zamknietych" zawodach w jakiejś szkole można pozyskać nowych adeptów do uprawiania tego sportu.

Te zawody są Eliminacją do Mistrzostw Polski, nie jak błędnie Pan pisze Mistrzostwami Polski. O ile wiem te drugie odbędą się nie w Blu City lecz na dużej, przestronnej hali ( w Warszawie, jak wszędzie, też są takie ).

Bardzo dobrze , że Pański syn jeżdzi ( życzę Mu wielu sukcasów ), lecz pragnę zauważyć moja, wypowiedź nie tyczyła się Jego jazdy, tylko wypowiedzi w Tym temacie. Natomiast Pańskie odniesienie " mnie to rusza " tyczące się przypisu pod moim nazwiskiem, jest juz chyba nieaktualne. Czyżby nie zauważył Pan przypisu " Czyzby zaczynało mnie brać "

Pańską i tylko Pańska suwerenną decyzją jest chęć udziału i przyjazdu na zawody w BluCity. Jeśli podajmnie ją Pan na TAK ja w imieniu własnym i organiaztorów serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 10:33 am 

Gdzie admin takie wywody proponuję na Priv lub na pocztę .Jeśli chce pan odpowiedzi na każdy punkt proszę przesłać kopię na meila.
Wszystko co pisałem miało sens choćby sprawa kapeluszy i czapek(nie moherowych")za kilka postów powstał problem kasy dotyczący pchełek.
Organizowane przez LOK zawody kiedyś to były napewno udane,bo nawet Artur o tym wspominał,ale dlaczego to przeszłość...
Szkoda zaśmiecać forum pańską analizą psychologiczną mojej osoby,chociaż cieszę się że być może z mojego powodu zmienił Pan zdanie i "zaczęło Pana brać" i to nie wąsko jak widać po powyższym tekście.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 11:00 am 

Panowie

Proszę o dyskusję na priva.
Nie widzę potrzeby abyśmy się lali po pyskach na forum.
Wystarczy, że damy sobie po razie na priva.
Z każdym z Panów z którym dyskutowałem na forum wymieniłem się poglądami na priva.

Nikt nie musi tego czytać co u Nas się dzieje.
Ja już przestałem pisać w wątku o BC. Do czasu zawodów nie mam zamiaru się w nim udzielać.
Po zawodach przystąpię do ostrego natarcia. Na razie zbieram siły, przegrupowuje wojska, analizuje sytuacje.

Już nie wiem czy mam kasować posty czy je zostawiać.
Jednego jestem pewien. Mogę Was prosić o spokój na forum do czasu zawodów.

Mój cel został osiągnięty. Zrobiło się dużo szumu wokół zawodów BC.
Teraz potrzebujemy ciszy aby dopiąć wszystko do końca.

Z góry dziękuję za zrozumienie
Jacek Żurek
Administrator

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 11:02 am 
Administrator forum

Robercie, prosze przenieść dyskusje z Filipem w tym temacie na priva, bo zaraz powstanie SUPER HIPER WĄTEk nie mający nic wspólnego z zawodami w Blue City.

Zawody są organizowane i tego nikt już nie zmieni. Jakie są kulisy pewnych rzeczy - wiedzą co poniektórzy i to wystarczy.

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 06, 2006 11:04 am 

Jacek Żurek napisał(a):
Panowie

Proszę o dyskusję na priva.
Nie widzę potrzeby abyśmy się lali po pyskach na forum.
Wystarczy, że damy sobie po razie na priva.
Z każdym z Panów z którym dyskutowałem na forum wymieniłem się poglądami na priva.

Nikt nie musi tego czytać co u Nas się dzieje.
Ja już przestałem pisać w wątku o BC. Do czasu zawodów nie mam zamiaru się w nim udzielać.
Po zawodach przystąpię do ostrego natarcia. Na razie zbieram siły, przegrupowuje wojska, analizuje sytuacje.

Już nie wiem czy mam kasować posty czy je zostawiać.
Jednego jestem pewien. Mogę Was prosić o spokój na forum do czasu zawodów.

Mój cel został osiągnięty. Zrobiło się dużo szumu wokół zawodów BC.
Teraz potrzebujemy ciszy aby dopiąć wszystko do końca.

Z góry dziękuję za zrozumienie
Jacek Żurek
Administrator

Witam.

Tylko na Wasze prośby, szanujac Wasze osoby powstrzymam się od skomentowania ostatniej wypowiedzi Filipa. Nie będę jednak rozmawiał z nim na Private, ponieważ jego posty były uwidocznione na publicznym forum.

Pozdrawiam

Robert Goś

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 197 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona