Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 23, 2026 2:27 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:09 pm 

elementy zwieszenia przypominaja mi t-maxxa moze sie myla ale to mi tak wlasnie wyglada tu daje link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81702265 aha w gre nie wchodzi ten silnik co tu jest bo on jest oczywiscie inny nowke mozna dostac za 1000 zl

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:13 pm 

Troszke przypomina tmaxa.

A tak apro to strasznie mi sie ta buda podoba :D:D:D:D

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:28 pm 

Może przypomina t-maxxa, ale też widziałem taki model tylko Carsona w sklepie w Krakowie. Takich podwozi jak jest w t-maxxsie jest chyba dużo :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:31 pm 

Podróba w wykonaniu smartecha bodajże, części pasują od Traxxasa ale jakość plastików w takich podróbach woła o pomste - omijać jak najdalej i jeszcze te silniki.. Pozrażka

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:40 pm 

witam ja mam taką podrubke tyle że firmy carson. części pasują od t-max i silnik też dobry można powiedzieć że niewiele gorszy i niewiele wolniejszy jest od savage 25 i 3.5.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 4:53 pm 

ale silnik amsz taki sam co ja ci dalem na linku ?? a i ile dales ?

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 6:09 pm 

Smartech. nie polecam. T-maxx ma tworzywo nylonowe, ZNACZNIE mocniejsze od tych plasticzków smartecha. Ja bym, takim sie nie odwazył skakac raczej hehe 8) jeszcze sie połamie za mocno :wink: TRAXXAS to JAKOŚĆ, a na temat smartecha to mam takie uczucie jak to cos widze :evil: ze wogóle Smartech śmiał kopiowiać T-maxxa tak nieudolnie. Zresztą. Wszystkie Smartechy to kepskie jakościowo kopie pozadnyc modeli. Takie me zdanie. " Mówta co chceta"

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 6:28 pm 

A ja się z przedmówcą nie zgodze. Może niektóre podrubki sa złe ale akurat kopie ze sklepu z którego jest ta spalinówka są nie takie złe (tl-01, tl-01b). Może więc i ta spalinówka nei jest taka zła (może z wyjątkiem silnika) ;)

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 6:34 pm 

Co do wytrzymalosci czesci w modelach Smartech moge powiedziec ze ja nie narzekalem jak mialem bagusa samrtecha. Dosc wiele przezyl a tylko raz wachacz sie polamal. Wiec roznie to bywa z ta jakoscia, no ale jakosci Traxxas-a do jakosci Smartecha zapewne nie ma co porownywac :lol:
Z tego co slyszalem to nie wszystkie czesci Traxxasa pasuja do tej podrobki. Doslownie o kilka mm sa krotsze, badz dluzsze.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 6:50 pm 

no ale w koncu mozna wziasc potem wymienic wahacze na orginalne t maxxa i bedzie ok :]

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 7:05 pm 

Chevy napisał(a):
no ale w koncu mozna wziasc potem wymienic wahacze na orginalne t maxxa i bedzie ok :]

Wachacze to nie wszystko :wink:

Enjoy napisał(a):
Może niektóre podrubki sa złe ale akurat kopie ze sklepu z którego jest ta spalinówka są nie takie złe (tl-01, tl-01b). Może więc i ta spalinówka nei jest taka zła (może z wyjątkiem silnika)

Dobrze, ale akuratnie to są podróbki modeli Tamiya, a jakoś nie przepadam za jakościa części tej firmy, więc nie można ich porównywać do części Traxxas.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 7:29 pm 

Ja mialem ten model i osmielilem sie nim wystartowac w zawodach a to juz nie jezdzenie pod domem tylko prawdziwy wysilek dla modelu, po zawodach pol modleu bylo juz z firmy traxxas bo sie smartechowe oski posypaly i zwrotnice, lozyska to tragedia lepiej panewki wmontowac. Skrzynia biegow strasznie lapie drugi bieg (slychac trzask zebatek). Silnik ma 0.85 konia i 28000 co moze starczy to torowki albo baggusa ale zdecydowanie na monsterka to za malo. Dbralosc o szczegoly jest wazna a firma smartech nie dba o nic, Poczawszy od srubek skonczywszy na silniku.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 16, 2006 11:16 pm 

a wy wiecie z jakich twozyw robi traxas swoje modele a z jakich smartech , wiecie co to regranulat ?? mieli sie to co nie wyszlo podczas produkcij dodaje sie jakiegos niepotrzebnego surowca w podobnym kolorze i wychodzi sobie z formy taki wachacz lub inne ustrojstwo z tzw przemialu , a co to daje ?? a no to ze koszt produkcji tych czesci jest znikomy bo wykozystuje sie twozywo wczesniej uzyte wiec nie piszcie tu ze smartech to gorszy plastik od traxa jesli nie macie pojecia o tym lub wiarygodnych i sprawdzonych informacij , model smartecha sam posiadalem i byl bardzo solidny , nie polamalem nic a jezdzilem ostro bo to byly moje poczatki z modelami RC

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 17, 2006 12:18 am 

Silnik ma 0.85 konia i 28000 : tak napisał VerB
ja powiem że mam 0.65 konia i 28000 obrotuw.i od savage wiele nie odstaje. ma przyspieszenie dobra i pojedzie 60km/h.

Chevy napisał:
ale silnik amsz taki sam co ja ci dalem na linku ?? a i ile dales ?

ja mam inny silnik niż na linku bo ja mam orginalny silnik CARSONA podobnie jak cały model.

acha i muwicie że te podrubki smartecha są mało wytrzymałe ja mam t-max firmy CARSON i jest całkiem dobra jakość i wytrzymałość.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona