Macie racje.. poza tym jak daje wyszukaj powiedzmy przed chwilka suzkalem "Zawody ST" wyskoczylo mi tego pelno nawet temat Rodzice a czytalem ten temat i tam o tym za duzo nie bylo i nie bylo to co mnie interesowalo.. co do wolnosci slowa ito to jest tu nie za milo.. ostatnio cos sie wypowiedzialem i odpowiedzialem na jedna czesc pytaania a na druga powiedzialem ze nie wiem.. inna osoba widocznie chciala sie przypodobac moderatorowi i udac waznego i powiedziala to po co w ogole zabieram glos jak nie wiem ... - no wiecie w koncu tak moderatorzy pisza czesto... a poznieij okazalo sie ze sam nie napisal prawde... ja proponuje jedno: Badzcie wszyscy dla siebie milsi bo powinnismy tworzyc zgrrana grupe, nie powinno byc miedzy nami niezdrowej rywalizacji czy czegos podobnego.. i badzmy tolerancyjni.. wiem ze nie lubicie "nabijaczy postow" wiec takich krytykujcie ale starajcie sie z takich wylonic tych co nabijaja i tych co naprawde chca cos pomoc ale nie wiedza do konca.. rzecz jasna skrytykujcie tego zlego nabijacza.. mam nadzieje ze mnie mniej wiecej rozumiecie i pozdrawiam