Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 29, 2026 2:58 pm

Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 1:35 pm 

Ja nikogo nie chce najeżdżać mam tylko takie wrażenie, że to właśnie budowa forum oraz zasady na nim panujące przysparzają wam tak dużo pracy (moderatorom) z zamykaniem i usuwaniem tematów/postów.
A nam "czytającym" tak trudno z opcji SZUKAJ znaleźć wartościowe treści.
Wiem jak ciężko panować naD tyloma wypowiedziami tylu Forumowiczów dlatego jeśli nie wprowadzicie reformy Forum to problemy będą się powielać.
Sam kiedyś byłem Adminem i wiem że można tak "zabezpieczyć" forum, żeby NAM WSZSYTKIM BYŁO LŻEJ.

Proszę o przeniesienie tych postów z tego tematu do działu UWAGI DO BUDOWY FORUM (nie mam możliwości tam się dopisać)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 1:44 pm 

Z racji tego, ze "autor" tego tematu, nie moze tutaj pisac, poprosil bym umiescil tutaj jego kolejny post:

"bruno napisał:
ad Piotr Michalski

nie chce się czepiać ......
ale co jakiś temat się rozkręca lub coś nowego można poczytać to zaraz jest zablokowany przez Ciebie,
wiem że pilnujesz porządku ale bez przesady.
Ja jestem nowy na forum i jest jeszcze pare ludzi co też są nowi, ale przez takie coś się można zrazić.
Może powiesz że jak się komuś nie podoba to nie musi korzystać z forum, ale jest dużo ludzi początkujących i chętnych do rozwijania swojego hobby.
Jest opcja szukaj (co zawsze piszesz zamiast odpowiedzieć na pytanie - a jak nie chcesz odpowiadać to po co wogóle piszesz)
- ale niema to jak porozmawiać na bieżąco
po to stworzone jest forum aby podyskutować.
dziękuje za uwage i pozdrawiam

Podpisuję się pod tym i dodam tylko od siebie:
Jest tak dużo informacji na forum które się dublują i czasem jak ktoś chce coś znaleźć to wyniki opcji SZUKAJ (tak często powtażane) daje często ponad 20 stron samych tematów, żeby to wszystko ogarnąć i wysupłać informacje, które nas interesują zajmują zbyt wiele czasu...
Jeśli daliście prawo do tworzenia tematów NOWICJUSZOM to nie dziwcie się że taki bałagan jest.
Można stworzyć tematy i dać możliwość tylko w nich zadawać pytania/pisać odpowiedzi nowicjuszom.
Przykład: "Jak zacząć?" temat: "TT-01" i wszystkie pytania i odpowiedzi są w jednym miejscu, temat urośnie do kilkudziesięciu stron ale mamy to wszystko w jednym miejscu a nie w kilkunastu tematach, które trzeba przejżeć i dowiedzieć się w większości z nich że to już było na Forum
Pewnie i post ten zostanie skasowany, lub ja zbanowany bo też zauważyłem że wolność słowa jest mocno ograniczona...

Wiem że nie w temacie, ale tak przy okazji. (administrator może go umiejscowić adekwatnym dziale/temacie)
Pozdrawiam
"

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 25, 2005 8:16 pm 

Macie racje.. poza tym jak daje wyszukaj powiedzmy przed chwilka suzkalem "Zawody ST" wyskoczylo mi tego pelno nawet temat Rodzice a czytalem ten temat i tam o tym za duzo nie bylo i nie bylo to co mnie interesowalo.. co do wolnosci slowa ito to jest tu nie za milo.. ostatnio cos sie wypowiedzialem i odpowiedzialem na jedna czesc pytaania a na druga powiedzialem ze nie wiem.. inna osoba widocznie chciala sie przypodobac moderatorowi i udac waznego i powiedziala to po co w ogole zabieram glos jak nie wiem ... - no wiecie w koncu tak moderatorzy pisza czesto... a poznieij okazalo sie ze sam nie napisal prawde... ja proponuje jedno: Badzcie wszyscy dla siebie milsi bo powinnismy tworzyc zgrrana grupe, nie powinno byc miedzy nami niezdrowej rywalizacji czy czegos podobnego.. i badzmy tolerancyjni.. wiem ze nie lubicie "nabijaczy postow" wiec takich krytykujcie ale starajcie sie z takich wylonic tych co nabijaja i tych co naprawde chca cos pomoc ale nie wiedza do konca.. rzecz jasna skrytykujcie tego zlego nabijacza.. mam nadzieje ze mnie mniej wiecej rozumiecie i pozdrawiam :)

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.