Mnie się wydaje, że na stronie powinny zajść duże zmiany. Zauważyłem, że dużo z Was proponuje wprowadzenie np. wyszukiwarek, ulepszonego systemu galerii. Ja bym zmienił szatę graficzną strony oraz system do zarządzania zawartoscią. Mnie się wydaje, że możnaby było wprowadzić system protalowy PHP Nuke , tam znajdziesz wszystkie potrzebne rzeczy, system nakiet, newsów, recenzji, forum, tworzenie FAQ, katalogi odnośników, encyklopedie, emferydy, system użytkowników, subskrybcję. Szatę graficzną do tego systemu można ściągnać (jest ich baaardzo dużo i niektóre są naprawde ładne). Jak widać rcauto ma jeszcze sklep. Do PHP Nuke można ściągnać moduł sklepu także. Wydaje mi się, że pomiędzy sklepem, forum a samą stronką jest jakby troszkę za duża rozbieżność w grafice itp. Dzięki systemowi PHP Nuke moglibyście mieć wszystko w jednym miejscyu. PHP Nuke to bardzo wygodny system posiadający rozbudowany panel admina.
Uważam, że warto się nad tym zastanowić ale to tylko moja opinia

.
Jestem gotów pomoć w tworzeniu takiego rozbudowanego serwisu. Znam się na PHP, MySQL, PHP Nuke, HTML i troche na Java Scripcie. Jeśli chcielbyście się ze mną skontaktować to psizcie na email :
yonoo@op.pl lub gg : 2794697 .