MarcinG Co do sprowadzania to najlepszą metodą jest "ktoś w USA" przyjeżdzający czasem do Polski. Prosisz go o zakup czegoś i przywiezienie w walizce lub jako bagaż podręczny

To śmiesznie brzmi ,ale mój pierwszy model tak do mnie dotarł. Zalety-jeśli dobrze się z tym kimś znasz to możesz uzyskać bardzo niską cenę . Wady - facet dziwnie wygląda na lotnisku mając całą walizkę zajętą przez model
Jeśli KTOŚ nie przyjeżdza to może kupić i wysłać bez faktur z zaniżoną wartością. Dla pewności może trochę rozmontować wysłać bez oryginalnego pudła , pobrudzić (by wyglądło ,że używane:) i wiele wiele innych....
mały 2400 zł no fajnie, ale to dużo ...
MarcinG Co do cła to nie jestem pewien każdego następnego dnia , przepisy się zmieniają . Co do kosztów wysyłki z Tower do Ciebie to załóż sobie w TOW. konto na próbę i przeprowadź test . zamów coś i wybierz POLAND jako kraj wysyłki po kilku klikach powinno Ci podliczyć wszystkie koszty.(oczywiście bez naszych opłat 22%vat , akcyza , podatek i co tam jeszcze można ....)
Przykład :
t-maxx 2.5 cena 399 dol
Przesyłka:
International Surface czyli 2 do 6 tygodni koszt $37.44
International Air od 10 do 30 dni koszt $62.64
KT Tak nie czepiają się, jakby tak było to każdy dealer samochodowy sprowadzałby auto na każdego kolejnego klienta i byłoby bardzo tanio