Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 30, 2026 9:07 pm

Autor
PostNapisane: N lis 28, 2004 7:30 pm 

Pewnie nie wzbudzę sympati bo napiszę raczej kontrowersyjnie i krytykująco.

Po pierwsze dlaczego dotychczas nie ma rankingu za 2004 ? Obserwuję wzmagania modelarzy samochodowych od jakiegoś czasu i mam wrażenie że jakoś to nie dochodzi do końca. Niektóre imprezy się odbywają inne nie, a już nigdy (przynajmniej nie da się tego znaleść) nie ogłodzono rankingu za dany rok !!!!

Druga sprawa to regulamin kwalfikacji do MP. System dopuszczenia 30 zawodników to chyba pomyłka. Dlaczego ? Przede wszystkim dlatego że MP w tak małym "światku" powinny być imprezą na którą powimmi przyjechać wszystcy chętni. Chodzi mi oczywiście o klasę DTM standard. W innych nie ma problemu. Patrząc na ten ranking który jest zamieszczony można znaleść nazwiska bardzo dobrych "kierowców" którzy uczestniczyli w niewystarczającej ilości eleiminacji i dlatego zajęli miejsce poza 30. Można powiedzieć że mogli uczestniczyć.! Ale czasem nie można bo zawody poprostu zostaną odwołane.
Inna sprawa to sama punktacja. Ilość punktów uzależniona od ilości zawodników, ale w odwotności - im jest ich mniej tych więcej punktów dostajesz. To niby mało ważne ale czasem ten jeden punkt to coś....
Co o tym myślicie ?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 28, 2004 8:41 pm 

Gdzieś mam wyniki. Jak chcesz to podaj mi na priva swój ades e-mail to wyśle.

Co do organizacji zawodów, jak chcesz się więcej dowiedzieć to zapraszam do Ursusa na modelarnie Andrzeja we wtorek o 18.00.
Będziemy rozmawiać na temat organizacji zawodów Monsterów w Polsce.

Organizator spotkania Polski Klub Modelarzy Samochodowych.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość