Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 29, 2026 7:28 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 14, 2005 3:37 pm 

psvadek napisał(a):
ok 75mHz nie mozna a 27 ? jezeli nie to na jakich mozna jezdzic ?

Tak jak napisałem. Było już o tym na forum. Na górze strony jest taka opcja: "Szukaj".
A specjalnie dla leni:
http://www.rcauto.pl/forum/viewtopic.php?t=670#7727

Tomek Massalski

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 19, 2005 6:30 pm 

Wracając do tematu. Otrzymałem od Pana Romana Motawa klasyfikację za rok 2004 z uwzględnienie MP w N.Sączu.
Nasunęło mi sie jedno zasadnicze spostrzeżenie. Pisałem o tym w jednym z postów. Chodzie o dopuszczenie do MP na podstawie wyników z eliminacji. Dziwiło mnie że w klasie najbardziej obleganej robi się ograniczenie do 30 zawodników. Jak pisałem dziewi mnie to bo uważam że MP powinny być dla wszystkich (to powinno być Świeto Modelarzy). Ale okazało sie że to nie jest potrzebne bo w MP nie wystartowa nawet 30. Ale gdyby nawet chętnych było MP to powinni mieć możliwośc. Chodzby dlatego że w innych klasach jest 5 i organizuje się dla Nich MP.

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 19, 2005 6:39 pm 

A tak trochę poza tematem to punktacja za miejsca jest to "Kitu" Bez względu na to ilu jest zawodników w eliminacji tyle samo punktów. I tak żeby zająć np.15 miejsce w Nowym sączu trzeba pokonać z 25 rywali a na eleminacji w Kłodzku (nic nie ujmująć nikomu) może z 10 ( nie pamiętam dokładnie. Ale problem podałem. W koncowym rozrachunku to może ważyć o tym czy ma się miejsce 15 cz 20. I nie traktujmy sprawy jekby dotyczyła 3 pierwszych miejsc bo nie tylko dla nich są organizowane zawody. O miejsca walczy każdy jeden o 1 a drugi o to aby poprawić sie z miesca 20 w roku ubiegłym na 15 w kolejnym.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2