Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 31, 2026 12:11 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 12, 2004 7:44 pm 

Dzieki wszystkim za cenniki.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2004 5:22 pm 

jach tez moge proscic o cennik pogorzelak@op.pl

Tytuł:
PostNapisane: Cz paź 14, 2004 2:18 pm 

i ja prosil bum o cennik na papa07@op.pl :D

Tytuł:
PostNapisane: So paź 16, 2004 2:02 pm 

Korespondencji z hpi.pl ciag dalszy narazie jeszcze nic konkretnego nei wiem ale podziele sie tym co wiem :D. A zatem obsluga klienta szook normalnie level_up maja u mnie , wyglada to bardzo dobrze, konkretnie szybko , (normalnie wpadlem w zachwyt) . Istotnie dystrybucja bedzie przez lokalnych dealerow a nie bezposrednio przez hpi (miejmy nadzieje ze w Warszawie nawet jak to bedzie sklep na bitwy warszawskiej to z gory narzuca ceny maksymalne.. bo jak nie to pewie beda Panowie jechac na 100% przebicia ;( i taniej wyjdzie z TH) Co dalej mysle ze w granicach 2 tygodni zacznie sie wszystko wyjasniac. Ale ja dalej jestem dobrej mysli (pomimo wielu negatywnych glosow). A Jesli ktos potrzebuje cennika ktorego nie ma juz dostepnego z linkow to prosze o informacje na PM - to przesle(fajnie gdyby moderator nieco przeczyscil ten topic bo sie zasmiescil ;) )

Tytuł:
PostNapisane: N paź 17, 2004 4:13 pm 

Linki już działąją, przed chwilą ściągnąłęm obydwa. (te z pierwszego posta)

Tytuł:
PostNapisane: N paź 17, 2004 4:28 pm 
tomalo

Jakos tak wyszlo ze akurat na ten watek nie zagladalem, a tu widze ze musze cos wyjasnic...

RafalPie napisał(a):
no i maja micro rs4 oraz czesci do niego :-) (rowniez w b. konkurencyjnych cenach)

P.s. nie ze sie czepiam, ale w tym zdaniu:
tomalo napisał(a):
Nie ma niezniszczalnych monsterow - sa tylko niewlasciwie uzywane
jest blad logiczny.

Pierwszy czlon zdania jest jak gdyby zaprzeczeniem w stosunku do tego, co powiedzial ktos inny: "sa na swiecie niezniszczalne monstery". Ty na to odpowiadasz "Nie ma na swiecie niezniszczalnych monsterow...", ale w takim przypadku drugi czlon twojego motta nie ma sensu, bo zamiast przekonac goscia, ze jednak monstery sa zniszczalne, ty jedynie utwierdzasz go w przekonaniu, ze "sa na swiecie niezniszczalne monstery, a to, ze czasem sie psuja wynika z tego, ze sa niewlasciwie uzytkowane" .

Tak wiec w pierwszym zdaniu zaprzedczasz pewnej tezie tylko po to, aby w drugim zdaniu ja potwierdzic... Przemysl to sobie na spokojnie...
ale to szcczegol, ogolnie jest git :wink:

A moze jednak ma sens...: "Nie ma niezniszczalnych monsterow - sa tylko niewlasciwie uzywane "

Pierwszy czlon: Nie ma niezniszczalnych monsterow - stwierdzenie faktu
Drugi czlon: sa tylko niewlasciwie uzywane... - jesli ktos twierdzi ze ma niezniszczalnego monstera (nic nie urwal, nie uszkodzil itp) to znaczy ze jeszcze naprawde nim nie jezdzil (skakal itp), tylko toczyl sie po zielonej trawce tempem spacerowym... A to jest wg mnie NIEWLASCIWE UZYWANIE MONSTERA...

Wiec nie utwierdzam nikogo w przekonaniu ze SA NIEZNISZCALNE monstery, jedynie stwierdzam ze jesli model nie ma/ nie mial zadnych uszkodzen to tylko dlatego ze nie dostal porzadnie w d...

Bo w to, ze jest na swiece monster w ktorym nie ma co urwac to nie uwierze... Wszystko zalezy tylko od tego jak sie jezdzi... A moim zdaniem monster jest do wyjatkowo ekstremalnej jazdy... I w kazdym da sie cos uszkodzic... W jednych przy mniej, w innych przy bardziej ekstremalnej jezdzie, ale sie da...

Ostatnio edytowano N paź 17, 2004 4:39 pm przez Tomasz Łuczyński, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: N paź 17, 2004 4:35 pm 

I te wszystkie części można jush kupić, tak od razu tylko dzwonisz do nich i ci wysyłają do domq?? Fajnie by było... Wybierasz se w TH bo tam są opisy i zdfjęcia, potem szukasz po numerku w cenniku , dzwonisz, zamawiasz i za dwa dni znajdzujesz w skrzynce zawiadominie o paczce :D
A tak btw. teraz tomalo wiem o co w tym chodzi :D Faktycznie ciężko skapować :D

Tytuł:
PostNapisane: N paź 17, 2004 4:51 pm 
tomalo

nero93 napisał(a):
...A tak btw. teraz tomalo wiem o co w tym chodzi :D Faktycznie ciężko skapować :D

:) w tym szalenstwie jest metoda :)

Wlasnie przed momentem sciagnalem cennik... cos mi tu nie gra...
strona 3 na samym dole... ceny swiec...

np. nr 1503C - GLOW PLUG MEDIUM COLD R4 - cena brutto 205,55 ??

a na TH 5,79
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... VPROFIL=++

wiec albo jest blad, albo jest to cena za jakis pakiet kilku sztuk...

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 22, 2004 5:10 pm 

Jak obiecalem tak pisze. Hpi.pl to jak narazie dla mnie ludzie ktorzy nie szanuja swoich klientow i ich czasu. Zostalem dosc brutalnie olany nie dosc ze zmarnowali mi 3 tygodnie to jeszcze totalnie sie wypieli.
Fachowosc godna sprzedawcow pietruszki na bazarze(i przepraszam wszystkich sprzedawcow pietruszki ktorzy sa w tej chwili urazeni..)
A wiec dlaczego tak o nich sadze:
Pierwszy kontakt ok odpowiedz w jeden dzien linki do cennikow super sugerowane ceny itd..
Napisalem ze potrzebuje kilku czesci poslalem numerki czesci. Odpoweidz Przypomnij sie nam za 2 tygodnie teraz jestesmy w fazie organizacji(ale generalnei odczucie ze da sie zalatwic)
Dokladnie po 2 tygodniach mail ze sie przypominam- co mi moga ciekawego powiedziec. Odpowiedz w jeden dzien - Prosza szefa o specjalna zgode na sprzedaz "indywidualna" (mysle spoko ale wiedzieli to 2 tygodnie temu...) ale coz czekam.
Wyslalem im mail w ktorym bylo (prosili mnie o opinie) co powinni sporwadzic (ladnie wysmarowalem co do savage jest potrzebne i co warto miec..)
I tu koniec kontaktow jakies 5 dni bez odpowiedzi Potem moj mail i odpoweidz Sorry polityka firmy nie zezwala , umowy z dystrybutorami (umowy ktore podpisza dopiero w polowie listopada ) nie zezwalaja, ogolnie przepraszaja ale raczej sie mam od nich odczepic. (a potem piekne zdanie ze oddeleguja mnie do najblizszego dilera jak tylko bedzie jakis w mojej okolicy..)

Reasumujac juz na poczatku znali polityke firmy wiec mogli mi nie robic nadzieji.
Kontakt z szefostwem to tylko w ich wykonaniu jakis tydzien.

A hpi.pl oddelegowywuje tam gdzie ich miejsce :twisted: <ocenzurowano>

Tytuł:
PostNapisane: Pt paź 22, 2004 6:04 pm 

Hehehheheeh

Nic nowego nie napisałeś - dokładnie zachowanie takie jak maja ludzie zwiazani z festiwalem modelarstwa, zresztą tego można było się spodziewać po tym jak hpi challange ma robic festiwal modelarstwa.

Ja myslę, że jakiś rozsądny krajowy importer szybko upora się z dostępnością części do HPI i będzie po dystrybutorze .........

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3