Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 18, 2026 9:09 am

Autor
 Tytuł: T-maxx :)
PostNapisane: N wrz 04, 2005 8:27 am 

Witam !
Nie wykopałem tematu podobnego to tego wiec pisze :wink:

Gdzie w polskim sklepie internetowym ostne czesci zamienne to T-maxx ?
Co sie psuje najczęsciej, na co trzeba uważac itd.

Aha i najwazniejsze, za ile kupie (tak mniejwiecej) uzywanego T-maxx w dobrym stnie 100% sprawnego bez elektroniki (aparatury z serwami i odbiornikiem i akcesoriów n. roto (o ile jest))

Pytam gdyż mam zamiar sobie sprawic :) Sprzedac TT-01 w stanie 99% idealnym na łzozyskach z nowa buda lambo, dorzucic jeszcze kilka stówek i kupic T-maxx

Posiadacze tego modelu niech wyaza swoje opinie "CZY WARTO?? " i jakie szaleństwa z nimi wyprawiali :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 9:28 am 

T-maxxa mam 4 rok. To co mi poszlo to przede wszystkim waly i to po 2 tygodniach, radze wymienic na metalowe od razu. Przednie mocowania wachaczy tez sa slabe i warto zainwestowac w kilka zamiennych plastikow lub jedno alu. Pelkl mi rowniez gaznik, ale to moja wina-ladowanie na krawezniku na plecach. Ulamalem rowniez jeden wachacz gorny i nakretke amortyzatora oraz zatarlem silnik psujac gwint pod swiece. Czesci dostaniesz u P.Rojny. Model wart zakupu, moze nie jest tak wytrzymaly jak Savage, Revo itd. ale w koncu to protoplasta wyscigowych MT :lol: Jesli myslisz o zawodach to warto go troche przerobic: wyrzucic wsteczny, serwo ze skretu dac na gaz a na skret kupic mocniejsze, wywalic koszyk na baterie i wsadzic plaski, 5 celowy akus(polecam Venom 1200mah), przerobic nieco mocowanie amortyzatorow(domowym sposobem, jak bedziesz chcial przesle Ci pare fotek), ja rowniez dorobilem we wlasnym zakresie oslonke serwa skretu. A najwazniejsze-trzeba kupic lepsze kola na zawody bo na seryjnych to sie fajnie slizga:P.
Jesli masz jeszcze jakies pytania co do tego modelu to pisz tutaj albo na priv.

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 10:39 am 

No to zapodaj fotki : Allegro-20@wp.pl
Anie wiesz gdzie jeszcze kupie czesci ? Bo w ofercie sklepu pana Grzegorza niestety nie ma czesci :( Chyba że dostępne są pod ladą :wink:

Aha i jak byś sie orientował to za ile moge kupic 100% sprawny i cały anie w kawalkach :P oczywiscie bez aparatury i innej elektronik....
Oczywiscie uzywany :D
Moze gdzies tak 800zł ? A moze ma ktos na sprzedaz ?

Tytuł:
PostNapisane: N wrz 04, 2005 4:06 pm 

http://rojna.pl/index.php?d=katalog&k_id=17&pg=13 oraz nastepna strona to czesci do T-maxxa. Raczej na zadnej stronie polskiego sklepu nie znajdziesz wiecej czesc, a szkoda. Nie orientuje sie ile kosztuja urzywane T-maxxy bo nigdy nie sprawdzalem. Jesli chcesz zobaczyc fotki to wejdz na www.rcpics.net/member/piotrm