Witam!!!
Na wstepie - 3 dni szukalem i czytalem i nie znalazlem zadowalajacych odp, dlatego pisze
Chce zaczac zabawe z RC - elektryk 1:10 , glownie drift
Mam w zwiazku z tym kilka pytan do bardziej doswiadczonych
Czym sie wlasciwie rozni tt-01 od e10 ??? wiem ze niby tt nie jest do driftu ale duuuzo osob na tym wlasnie sprzecie jezdzi i twierdzi ze jest ok.
Zastanawiam sie wlasnie ktory z tych modeli bedzie lepszy, tak wiem tyle znalazlem ze trzeba sie przejechac itd. i samemu stwierdzic ... chodzi mi o to do ktorego podwozia jest wiecej czesci (zaminnych/ tuningowych) co sie moze fajniej sklada , bardziej dostepne / tansze czesci ??? moze ktoras z tych "bud" jest juz w seri bardziej wytrzymala (zbudowana na mocniejszych gratach) ???
Jak juz kupie wiem ze seryjne aku to lipa i trzeba cos zakupic... czy mozna zakupic cos zeby seryjna 540 polatala z 40 min. na jedym ladowaniu ?? jesli tak prosze o kakretne nazwy zestawow ... lub podeslac link zwiaznay wlasnie z tym...
Glownie chce zbudowac auto do driftu ale czy np. jazda po piachu nierownosciach zniszczy model (mechanicznie) tzn. on-roudy nie sa stworzone zeby polatac po trawie/piachu/sniegu ??? z tym ostatnim czytalem ze sie izoluje silnik i daje rade ... ale jak to sie ma do np. zebatek jak wpadnie w nie piach :/ ???
Na reszte pytan znalazlem odp

jesli ktos bylby tak mily i mi rozjasnil troche

z gory dziekuje
pozdrawiam