Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 26, 2026 1:16 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: N mar 15, 2009 1:51 pm 

IgorCh napisał(a):
wiec po co głupio i bezsensu pisać

no właśnie :wink: a wystarczy popracować nad gramatyką i nie będzie ani głupio, ani bez sensu :lol:

i jeszcze cytat z regulaminu, żebyś nie myślał, że to głupio i bez sensu:

REGULAMIN napisał(a):
Przestrzegaj także ortografii i gramatyki - jeśli masz z tym problemy, to pisz ze słownikiem w ręku lub w podkreślającym błędy edytorze np. w Wordzie.

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Ostatnio edytowano N mar 15, 2009 3:03 pm przez Gieroll, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: N mar 15, 2009 3:02 pm 

IgorCh napisał(a):
czepiacie się tej pisowni jak nie wiem co, a odpowiedzi na zadane pytanie nie znacie, wiec po co głupio i bezsensu pisać jak to nie wnosi nic nowego do tematu, a kazdy wie i rozumie o co chodzi.

proszzzzz

faktycznie trzeba się wykazać nie lada kunsztem poszukiwawczym

PostNapisane: N mar 15, 2009 3:48 pm 

IgorCh napisał(a):
niewiem z kąd mozna taką śrubkę wziąc, a zeby zrobić z niej płaski niemam czym poprostu, mozna to gdzieś kupić, z czegoś wyciągnąć, bo nie chcę kupować nowej zębatki.

A co masz za model? Jakiś kosmos i problem z częsciami? Nie wiem jak tam z innymi modelami, ja akurat mam savage, w sklepei hpi można każdą jedną śrubkę sobie kupić/zamówić. Nawet jak nie masz hpi to możesz sobie popatrzeć na śrubki jakie są od furek hpi (każda śrubka ma zrobione zdjęcie) i coś dobrać do swojego modelu tak na oko, stzrelisz ze 3-4 razy i na pewno coś trafisz a koszt śrubek pakowanych po około 5szt to jakieś 2-3zł.

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 1:02 pm 

Wracając do tematu.. Bo jak pisałe mwcześniej gaśnie mi na wysokich obrotach i cieklnie paliwo z silnika troche. Więc zdjąłem ponownie cover plate, tym razem bez problemów bo śruby nie były tak dokręcone.. Podkleiłem sylikonem termo, mam nadzieję, że to zlikwiduje ten mały przeciek paliwa (no i de facto nieszczelność silnika). Przy okazji zdjąłem też gaźnik i zrobiłem to samo, mimo, że tam raczej nic nie leciało, ale troszkę sylikonu dałem. Profilaktycznie wkręciłęm nówkę świecę (niestety r5 bo nei mam ciepłej). Po drodze zauważyłem też, że ostro przesadziłem z olejem w filtrze powietrza więc wydysiłę mco siedało z niego. Ale próby nie robiłęm bo strach wychodzić na dwór tak zimno :-/ Mam nadzieję ,że to co zrobiłęm pomoże. Pozdrawiam wszystkich

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2