Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 06, 2026 12:52 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 05, 2008 7:53 pm 

Uczęszczam do pałacu młodzieży w Tarnowie na zajęcia modelarstwa samochodowego.
I ostatnio przyjechało do nas TVP i ponagrywali jak jeździmy (na torze za pałacem) i co robimy w pracowni. Ma to lecieć w TVP polonia 11.04.08, lecz nie wiem o której. Więc wydaje mi sie że TVP bez problemu przyjęła by jakieś filmiki o modelarstwie, a potem to już z górki. :)

Pozdrawiam

It's easy, it's smart, it's X-RAY

GG: 8110915

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 05, 2008 10:49 pm 

Kurde. Niestety nie mogę pisać w tamtym temacie z linku, ale jak tam powiedział Pan Artur Orzeł. Nie ma kasy na tor, więc trzeba "bedzie nawiazac wspolprace z wlascicielem juz istniejacego." Ja mam tor prawie identyczny z tym w Piasecznie. Co prawda znajduje się on 50km od Wwy w Słomczynie, ale rozważcie tą propozycję :)

No i mamy już miejsce gdzie można nagrywać odcinki.

Dogadamy się co do ceny

604 959 888
GG 3105027

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 06, 2008 9:45 pm 

Super

Moze jakies fotki toru i co dokladnie znaczy ja mam tor?:)

Jezeli ktos nie moze pisac na forum ogolnym prosze o wiadomosc na priv

pozdr
ARTUR bez Pan 8)

Xray XT8 RB WS7 III Sprzedam
Team Losi LST2 SH.28-P6 sprzedam
HPI evo3 lrp z18 spec.2 sprzedam

minizilla:)
strona z naszymi filmami www.rcmovies.pl

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 06, 2008 10:17 pm 

Arturze, w takim razie kiedy planujecie zacząć w końcu realizować swoje plany, a nie tylko gadać tu na forum? O ile w ogóle to nie jest żaden żart, ponieważ wpisując pańskie imię i nazwisko w google.pl znalazłem jedynie powiązania do tego forum i do pańskiej strony, poza tym nic łączącego pana z telewizją TVN. Trochę to podejrzane, ale bądźmy dobrej myśli. W końcu myślę że każdemu modelarzowi zależy na promowaniu tego świetnego hobby/sportu. Bardzo proszę o szybką interwencję, a pierwsze odcinki mogły by być choć wprowadzeniem do tematyki modeli RC. Jak widać wraz z nadejściem wiosny, zmieniła się również ramówka TVN Turbo do której dodano takie programy jak test wózka widłowego i samochodu w magazynie, czy co chyba pierwszy raz ma miejsce w tej telewizji, program o piłce nożnej, poza tym to nie wszystko, ostatnio dochodzi coraz więcej programów o niezbyt ciekawej tematyce. Jeszcze raz proszę o pd dawna oczekiwaną przez nas (modelarzy) interwencje w tej sprawie.

Pozdrawiam Paweł

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 07, 2008 1:41 pm 

W 2007 we wrześniu zbudowaliśmy tor na działce o wielkości 5ha tor, chociaż sama jego powierzchnia, wymiary itp. są identyczne z tym w Piasecznie, jak już pisałem. Na działce mieszka moja rodzina, ale im to by nie przeszkadzało, już się pytałem :)

Zdjęcia zrobię w weekend, bo teraz nie mam jak tam dojechać.

Swoją drogą nie wiem czy nie lepszą alternatywą jest po prostu tor w Piasecznie, bo chyba nie każdemu będzie się chciało jeździć na nagrywanie odcinka 50km w jedną stronę... :/

Dogadamy się co do ceny

604 959 888
GG 3105027

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 07, 2008 9:42 pm 

DRIVER napisał(a):
Arturze, w takim razie kiedy planujecie zacząć w końcu realizować swoje plany, a nie tylko gadać tu na forum? O ile w ogóle to nie jest żaden żart, ponieważ wpisując pańskie imię i nazwisko w google.pl znalazłem jedynie powiązania do tego forum i do pańskiej strony, poza tym nic łączącego pana z telewizją TVN. Trochę to podejrzane, ale bądźmy dobrej myśli.

wydaje mi sie ze jest cos wiecej np na drugiej pozycji w google ale nie bede dyskutowal w glownym poscie napisalem odpowiec na takie teksty.

Cytuj:
ostalem kilka wiadomosci z naszej strony www ze sciemiamy i ze nie wystarczy zrobic kilka filmikow zeby zaraz cos dla tv...

wiec zeby uspokoic watpiacych tu jest ostatnia realizacja mojej firmy:

http://rcmovies.pl/pub/xtrade/spoty%20m ... 202mp4.mp4

realizujemy rowniez zdjecia do programow
Golf.pl TVN CNBC BIZNES
Cywilne na codzien TVN CNBC BIZNES
Nieruchomosci TVN24

jak nie wierzysz to zadzwon do producenta tych programow i zapytaj sie jaka firma realizuje zdjecia

Cytuj:
W końcu myślę że każdemu modelarzowi zależy na promowaniu tego świetnego hobby/sportu. Bardzo proszę o szybką interwencję, a pierwsze odcinki mogły by być choć wprowadzeniem do tematyki modeli RC. Jak widać wraz z nadejściem wiosny, zmieniła się również ramówka TVN Turbo do której dodano takie programy jak test wózka widłowego i samochodu w magazynie, czy co chyba pierwszy raz ma miejsce w tej telewizji, program o piłce nożnej, poza tym to nie wszystko, ostatnio dochodzi coraz więcej programów o niezbyt ciekawej tematyce. Jeszcze raz proszę o pd dawna oczekiwaną przez nas (modelarzy) interwencje w tej sprawie.

Nie mam wplywu na ramowke tvn turbo

a interwencja to zle okreslenie chyba ze tak nazwiemy realizacje progeramu

W najblizszym czasie zrealizujemy pilotazowy odcinek i albo sie sprzeda albo nie

Cytuj:
Swoją drogą nie wiem czy nie lepszą alternatywą jest po prostu tor w Piasecznie, bo chyba nie każdemu będzie się chciało jeździć na nagrywanie odcinka 50km w jedną stronę... :/

odleglosc 50 km nie przeraza mnie wogole wiec fotki koniecznie podeslij

A co do piaseczna hmmm napewno byloby to optymalne rozwiazanie zobaczymy jak pojda rozmowy z rcmonster ale na to jeszcze za wczesnie

Team Losi LST2 SH.28-P6 sprzedam
HPI evo3 lrp z18 spec.2 sprzedam

minizilla:)
strona z naszymi filmami www.rcmovies.pl

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 10, 2008 12:31 pm 

Barciu11 napisał(a):
Uczęszczam do pałacu młodzieży w Tarnowie na zajęcia modelarstwa samochodowego.
I ostatnio przyjechało do nas TVP i ponagrywali jak jeździmy (na torze za pałacem) i co robimy w pracowni. Ma to lecieć w TVP polonia 11.04.08, lecz nie wiem o której. Więc wydaje mi sie że TVP bez problemu przyjęła by jakieś filmiki o modelarstwie, a potem to już z górki. :)

Pozdrawiam

I jak? Wiadomo już coś na temat emisji tego programu? Ponieważ jak szukałem na stronie to nic nie mogłem znaleźć.

EDIT: Leciało to wczoraj w programie "Tarnów na weekend". Był to program o Tarnowie, jego tradycji, historii, i różnych ciekawych miejscach. Podczas tego była wzmianka o modelarni w pałacu młodzieży, około dwóch minut. Na początku w pracowni, później kilka ujęć na torze, jeszcze na początku było ujęcie z modelem jadącym na torze. Wszystko nagrałem aparatem cyfrowym, postaram się niedługo zamieścić to na youtube i podać tutaj odnośnik.

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 14, 2008 10:44 pm 

Z góry przepraszam za double post, ale to tylko w celu odświeżenia tematu. Dzisiaj znalazłem chwilkę i zrzuciłem filmik z programu "Tarnów na weekend" z aparatu i wrzuciłem na YouTube. Poniżej zamieszczam link do tego wideo.
http://pl.youtube.com/watch?v=I15U9aIQ560

Tytuł:
PostNapisane: Pn maja 05, 2008 9:47 pm 

Oglądałem film i przypomniało mi sie o tym temacie wiec chciał bym dodać ze RC mamy tez na duzym ekranie :mrgreen: :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=mD4Gnry0l8A ...No i mamy pieknego maxxa :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 06, 2008 9:22 pm 

Właśnie oglądałem w TVN Turbo, program Turbo Kamera. Był poruszony temat leżących policjantów, i pod koniec pewien facet narzekał na leżącego policjanta którego zrobił sobie jego sąsiad dla bezpieczeństwa swoich dzieci. I opowiadał że uszkodził chłodnice, sąsiadka jeszcze coś, ale podczas tego jak się wypowiadał leżał obok niego HPI Savage 3.5, a pod koniec mówi że przydaje się jedynie gdy robi grilla z kolegami i mogą sobie poskakać swoimi zdalnie sterowanymi samochodzikami. Po chwili pokazali jak odpala model, i jeździ.

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 06, 2008 10:08 pm 

a gdyby tak wykupic jakis adres www i zrobic cos w rodzaju telewizji internetowej o modelarstwie??!! Wiem ze hosting sporo kosztuje ale gdyby sie zzucac co rok my wszyscy to chyba by wystarczylo 8)

a promocja mazna zajac sie w prosty sposob np. zrobic projekt plakatu i wydrukowac kilka egzemplarzy i rozwieszac w jakis miejscach strategicznych :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Wt maja 06, 2008 11:03 pm 

klosek-14 napisał(a):
a gdyby tak wykupic jakis adres www i zrobic cos w rodzaju telewizji internetowej o modelarstwie??!! Wiem ze hosting sporo kosztuje ale gdyby sie zzucac co rok my wszyscy to chyba by wystarczylo 8)

a promocja mazna zajac sie w prosty sposob np. zrobic projekt plakatu i wydrukowac kilka egzemplarzy i rozwieszac w jakis miejscach strategicznych :lol: :twisted:

W jakim świecie ty żyjesz... Nie żebym był pesymistą :mrgreen: ale to w Polsce sie nie uda :? Choćby z tego wzgledu że każdy, no... prawie każdy jest dusigrosz :) Mamy forum a jak chcesz sobie pooglądać "modele w akcji" to proponuje video.google.pl ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 07, 2008 12:05 pm 

hehe ciekawe sformuowanie dusigrosz :lol: 8) o tym mozna pomyslec ale najpierw i tak trzeba by bylo okreslic liczbe modelarzy w polsce (tak mniej wiecej) bo jesli wyszlo by ponad 1000 to wystarczy ze kazdy wrzucil by niewiele

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 07, 2008 1:26 pm 

a gdzie tu sens w robieniu telewizji internetowej? Jak chce cos poogladac w internecie to mam od tego googole i youtube.

GG:2247936

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 07, 2008 1:48 pm 

Można też zrobić własną gazetę jak koledzy z AMT
http://www.custommodelteam.ovh.org/viewtopic.php?p=524&sid=b025b7ba27329b2806deaced38bc6937#524

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 156 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona