Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So kwi 25, 2026 11:58 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Pn mar 09, 2009 1:45 pm 

Nooooo w końcu:) Dzięki:)

gelo napisał(a):
To wytlumacz mi jedna rzecz, czemu tas23 napisal dwa posty, zarejestrowal sie niedawno i juz jest forumowiczem, a ja napisalem ponad 500(raz walnalem glupote raz pomoglem, nie mnie to oceniac) i forumowiczem zostalem dopiero w tym tygodniu, po wyslaniu meila z prosba do Pana Marka.
Czyzby kazda osoba ktora teraz sie zarejestruje z "urzedu dostaje" forumowicza????

Liczy się jakość...:P Żartuję oczywiście:)

gelo napisał(a):
Bez urazy ale nowosci mi nie powiedziales, ale czy tas23 o nia poprosil(tak troche brzydko brzmi, bo wychodzi na to ze trzeba sie prosic)

Tak jak wspomniałem wcześniej, prosiłem i to nie raz:
tas23 napisał(a):
Rozmowy z administratorami nie pomagają: na kilka PW i maili dostałem jedną odpowiedź - aktywację konta:)

Dzięki jeszcze raz za "uforumowiczowienie":)

Pozdrawiam
Marcin

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn mar 09, 2009 2:02 pm 

Paweł Michalski napisał(a):
Widzę to tak:
Kol. Artur Krizar myślał, że szydzę z postu Marcina (tas23), nie zmieniłem Jego statusu na "forumowicza" i dlatego napisał swojego posta.
Mój zwrot do Artura, "Czy Ty czytać nie potrafisz ???" faktycznie nie jest zbyt elegancki - przepraszam.

Spoko :D . Doceniam przeprosiny bo świadczą o Twojej kulturze i szacunku dla innych. Cieszę się, że przesłanie w moim poście zostało zrozumiane. Pozdrawiam

PostNapisane: Pn mar 23, 2009 6:59 am 

Witam wszystkich,
właśnie sam się zdziwiłem, chciałem napisać w dziale Hyde Park - dowolny temat o planowanym w Lublinie spotkaniu ludzi związanych z RC,
przez kilka minut szukałem przycisku "Nowy Temat" i lipa, niestety jestem nowicjuszem, więc mam zastrzeżone to forum do pisania,
a szkoda ... Ogłosiłby to w dziale "Spotkania" ale obecnie jest temat daty, godziny ustalany więc to odpada, bo jeszcze nie wiadomo w jaki dzień :-(
innym będzie pasować, a chcemy jak największą grupę zebrać

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2