witam
krótko opisze mój problem
jestem początkujący, ale sporo filmów obejrzałem i czytałem więc trochę się orientuję
model mam 3 dni, Savage X4.6 Big Block ten najnowszy, jest to używka ale wydaje mi się jak też sprzedawca zapewniał w bardzo dobrym stanie,
jak go dostałem udało się odpalić, wszystko pięknie ładnie, troszkę pojeździłem, następnego dnia też jeszcze lepiej, zacząłem z kolegami ustawiać iglice, powoli, jeździł jeszcze lepiej, wzięliśmy go na podstawkę chcielismy jeszcze podregulować obroty aż spadł wężyk z tłumika i model poprostu zgasł, i TUTAJ PROBLEM
od kad ten wężyk spadł modelu przez 2 dni poprostu nie mogę odpalić i ma choler**** dziwny dzwięk (nagrałem go)
http://wyslijto.pl/plik/xquiaiuog3dźwięk jest pusty, wydaje mi się jak by tłom słąvbo chodził, dźwięk jak by... ciągnął powietrze i plumkało w zbiorniku... mam nadzieje że na filmie to słychać
najpierw oczywiście zalaliśmy silnik ale juź wysuszony lecz nic, dalej to samo
POMÓŻCIE jak kolwiek?
i jeszcze mam pytanie, bo jedyna rzecz która nam do głowy przychodzi - czy to może być wina świecy ?? mam 2, jedna tą na której odpalił mi i jeździliśmy i wydaje mi się że dobrze żarzy(i napiecie na grzałce jest), a drugą też wydaje mi sie że dobrze żarzy lecz gdy zakładam na nią grzałką to słabe jest napięcie
ktoś coś pomoże ?? ewentualnie moje gg 3998643