Grzałkę polecam taką z akumulatorem LiPO - warto wydać więcej, ale działa bez zarzutu. Np. Dynamite, Robitronica czy Xceeda. Klej Team Associated niebieski - nie miałem problemów. Oleje do filtra polecam coś lepkiego - olejek RB (drogi ale świetny), Ultimate, Team Associated etc. Byle nie półśrodki typu olejek rycynowy (jak chcesz to porównaj sobie olej RB i rycynowy z apteki

). Możesz kupić dwa - do zewnętrznej i wewnętrznej gąbki. Zależy od pieniędzy, jakie chcesz na to wydać. Do silnika co byś nie kupił będzie dobre. Ja generalnie stosuję to tylko na zimę, w sezonie nie za bardzo

Klucz do świec - stalowy Protecha, Xceeda, teraz RB wypuściło całkiem fajny kluczyk. Nie polecam tych aluminiowych słabej jakości, bo przy świecach turbo 3 mi się poddały. Pod rząd

Świece generalnie firmy SH lub O.S. Na numerkach się nie znam, zawsze pytam kogoś co wkręcić
Generalnie na narzędzia i oleje nie ma co żałować. Pierwsze kupujesz raz, a dobrze, a dzięki tym drugim masz większą pewność, że silnik podziała dłużej.
Pozdrawiam.