Podłączyłem regiel do odbiornika w RC8T . Zasilanie regla z baterii Nimh 1100 mAh. Serwo w RC8T kręci , ale nadal nie ma reakcji szczoty w Reconie. Gdy mierzę napięcie w tych kablach co z regla wyłażą, to jakieś dziwne dane mam na mierniku: nie znam sie , ale od jakiś ujemnych wartości Volt poprzez mV do 1 V czasem - nawet jak nic gazem nie robię. A nawet jak dam gaz na full, to wiele to nie zmienia. Zresztą jęzorem też nic nie wyczuwam
@ Ralf: sprawdze zaraz , ale wątpię, bo w sumie nic nie zmieniałem + sprawdzenie w drugim odbiorniku. Co do kupna nowego regla, to zobaczę, bo właśnie za 3 dyszki licytuję jakąś używkę do szczoty i jeśli jakoś cena nie skoczy, ponad to , co byś mnie skroił za przesyłkę tego regla z HK, to wezmę to z Aledrogo, a jak ktoś tam rzuci na końcu szmalem, to pomyślę co dalej

Edit. Tak sie jeszcze zastanawiam...Poniżej na fotce (w tym rejonie wziętym w kółko) była jakaś tak warste coś w rodzaju zaschniętej gumy do żucia

Jakoś mi się coś skojarzyło, że może coś od wody morskiej, albo coś wyciekło, albo może takie cos tam być musiało

Nie wiem. W każdym razie, skalpelem to zeskrobałem. Pod spodem jakię 2 malutkie metalowe prostokąciki są - nie wiem co to oczywiście
http://www.wrzucajfotki.pl/di-5K446M1V.jpgPs. Jak zmieniłem serwo z reglem w odbiorniku, to gazem kręciłem kołami, ale kierownicem gazu nadal nie zwiekszało