Witam mam problem otóż kupiłem model traxxas rustler vxl używany, gdy paczka przyszła odpakowałem ją podłączyłem aku i wszystko inne i poszedłem wypróbować jeździłem około 10-15minut aż tu nagle stanął.
Poszedłem do domu wyczyściłem go i wogóle.Zacząłem ładować aku.Potem zobaczyłem drugi pakiet ale tym razem lipo,włożyłem ten bezpiecznik do lipo i aku podłączyłem do samochodu.Dodałem gazu a tu nagle trochę dymu od razu wyłączyłem aku i samochód.Po paru dniach rozkręcałem samochód tzn zębatki chciałem sprawdzić bo silnik działa.Doszedłem do tych 2 zębatek dużej czarnej i małej szarej tą duża wyjąłem a tej małej zebatki co trzyma silnik nie mogłem rozkręcić więc zrobiłem tak wziąłem wiertarkę i obwierciłem trochę plastik żebym mógł dojść do następnych zębatek.No i doszedłem a w środku 1 zębatka zjarana obklejona plastikiem.Co to mogło się stać ? Jakie części muszę kupić i zkąd , chcę kupić obudowę do silnika,łożyska,zębatki wszystkie i tą śrubę co mocuje się silnik ponieważ tym imbusem 1,5mm nie mogłem rozkręcić proszę o porady

I z czego mógł pójść ten dymek.
Z góry dziekuję mój model Traxxas Rustler vxl i poszukuję orginalnych części ;d
http://imageshack.us/f/812/1002129h.jpg/