|
Witam jak w temacie gdzie najtaniej mogę kupić osłony na amortyzatory, szarpankę. Szukam też rozwiązania na dostającą się trawę po bokach i nie bardzo mam pomysł może ktoś ma ??? Tam niby są takie boczne plastiki oznaczone L,R ale nic nie dają trawa dostaje się i to mocno a potem wpada w łopatki chłodzące silnik od strony szarpaka czyszczenie tego jest uciążliwe żeby oczyścić trzeba szarpankę ciągnąc wtedy trawa wylatuje na postoju pod warunkiem że świeca jest wykręcona, wtedy szarpak chodzi delikatnie ale jest ryzyko że wylatująca trawa wpadnie, zbyt duże ryzyko takiego dość szybkiego czyszczenia wiec szukam rozwiązania żeby jakoś te boki osłonić czekam na jakieś pomysły może wspólnie coś wymyślimy bo pewnie wszyscy mają ten problem . Druga osłona która też by dużo pomogła a nie koniecznie powinny być odsłonięte boki podłogi modelu, chyba każdy doskonale wie o co mi chodzi niby czyszczenie jest dość proste bo sciągamy filtr bak i servo, ale sądzę że jak by boki były osłonięte np jakimś plastikiem dokładnie na wymiar dociętym byłby lepszy komfort jezdny mniej byśmy się martwili że zawali się błotem.
|