Cześć, Nazywam się Bartek i mam 15 lat, mieszkam w Anglii wiedz robię sporo byków jak piszę po Polsku, Mieszkam w Anglii od 5 lat i mój Angielski jest prawie perfekcyjny, Moje hobby i passie zmieniały się z moim wiekiem ale jedno hobby zostało i się nie zmieniło.
Pierwszy model RC kupiłem jak miałem 12 lat, był to model samochodu Smartech Winner Pro w skali 1/10 z silnikiem Nitro, miałem go przez parę tygodni puki nie zepsułem silnika, po tym miałem wiele innych modeli na których się szkoliłem.
1- Smartech Winner Pro - 1/10 - Nitro - Sprzedany
2- Thunder Tiger EB4 S2 - 1/8 - Nitro - Sprzedany
3- HPI E-Savage - 1/10 - Elektryk - Sprzedany
4- HPI Savage 25 - 1/8 - Nitro - Sprzedany
5- Traxxas Revo 2.5 - 1/8 - Nitro - Sprzedany
6- Traxxas Revo 3.3 - 1/8 - Nitro - Sprzedany
7- Traxxas Revo Roller - 1/8 - Roller - Sprzedany
8- Traxxas Rustler 2.5 - 1/10 - Nitro - Ukradziony
9- HPI Firestorm 10T - 1/10 - Nitro - Sprzedany
10- HPI Savage Flux - 1/8 - BL Elektryk - Sprzedany
11- HPI Baja 5b RTR - 1/5 - Benzyna - Mojego Taty
12- HPI Baja 5b SS - 1/5 - Benzyna - Mój Aktualny Model
Lista jest krótka ale te modele nauczyły mnie mnóstwo, lista się kończy w 2008 na modelu na Benzynę w skali 1/5 a dokładnie HPI Baja 5b a nawet dwa

Ten model tak me się spodobał ze mój tata tez chciał taki, Modele w skali 1/5 na benzynę są wypasione na maksa! Są szybkie, duże i trzymają się drogi jak marzenie ale nie są tanie
Z pieniądzmi słabo u mnie bo za wszywko place z mojego kieszonkowego i z tego co zarobię wiedz moja Baja nie jest tak wypasiona jak wasze ale mi się podoba, w danym momencie Baja jest w remoncie, wymieniam wszystkie łożyska, zniszczone części i takie tam wiedz pokazem wam starsze zdjęcia przed remontem i kilkach modyfikacji.
Aktualna Lista Hop Ups, Nie wszystkie były zainstalowane na zdjęciach, sorki ze po angielsku ale to jest kopia od HPI Baja Board Forum... :
Silnik:
The Beast Dark Soul & CC Racing 4 Bolt 26cc
http://www.cc-racingengines.com/index.p ... &Itemid=53Lightened Fly Wheel
FG 4 Shoe Clutch
DDM Dominator V1
Transmisja:
Stock Gearing
Vertigo Locked Spool
DarkSoul V2 Meaty Bones
DarkSoul V1 Rear Extension Hubs
Opony & Felgi:
KM Alloy OFM Beadlocks