Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 29, 2026 7:35 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Wt kwi 10, 2012 4:08 pm 

wiciubull napisał(a):
Witam ja mam cały czas problem z ustawieniami. Mojemu Carsonowi cały czas sie koła kreca. Wkrecam obie śruby L i H do końca w prawo potem L 1 i 1/4 obrotu w lewo i H 1 3/8 obrotu w lewo dymi zbyt bogata mieszanka ale to normalne lecz cały czas mam problem ze kreca sie koła. Juz mnie krew zalewa ehhh. Czy to moze byc wina dyferencjalu? Ostatnio odkrecalem osłonę od dwóch zebatek plastikowych tych z boku i czyscilem bo tez podczas dodawania gazu słychać dziwny dźwięk jak by na dyferencjale zebatki były wytarte i sie slizgaly pod wpływem mocy .

Jeśli chodzi o to o czym ja myślę...
To nie wiem czy dyferencjał będzie miał cokolwiek wspólnego z samo kręcącymi się kołami :lol:
Może po prostu gaz w apce skręć :roll:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz kwi 12, 2012 3:01 pm 

Ehh Tak to jest jak się kupuje używany sprzęt po przejściach, tym bardziej że ja się nie znam za bardzo na budowie tych zabawek nie wiem jak jest składany gaz nie wiem jak powinien wyglądać w nowym sprzęcie nie mam nikogo w pobliżu kto ma coś podobnego i w tym tkwi problem tak wiec dalej poszukuję kogoś kto pokaże mi jak się reguluje petrola i ewentualnie zrobił mi przegląd Carsona oczywiście z mojej strony wsparcie materialne za poświecenie czasu najlepiej osoby do 100 km od Buska Zdroju

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2