JakupczakProMajster napisał(a):
Czy blade nitro to dobry samochód na początek,cena jest mała więc czy nie będzie to chiński złom.Jakie paliwo do niego byście polecali (firma,%nitro).Proszę o odpowiedź użytkowników tego modelu i opis jak się sprawuje.Jeżeli go nie polecacie to jaki do 1000zł z akcesoriami.
Witam
Miałeś już jakiś model? jaki?
Co do blade to ludzie z tego forum za każdym razem to wałkują że nie warto i nie wiem czy ktoś jeszcze Ci napisze, ale ja napiszę..
Modelu tego nie miałem i nie widziałem, ale mozesz wierzyć mi że nie będzie to model zbyt dobry, kosztuje 700zł i na pewno zaraz bedziesz musiał coś wymieniać, bo inaczej sie nie da z takimi chinskimi zeby jakos wogóle tym jeździć, miałem już np:GS Racing buggy coś podobnego jakościowo, szkoda nerwów, serwa porażka w blade bedą takiej samej jakosci chwilę działają, ale zaraz sie zagrzeją i juz nie działają, silnik sam w sobie będzie pewnie działał ok ale co z tego jak reszta to będzie lipa i nie bedzie chciało to wogóle jeździć
Masz 1000zł hmm.. lepiej kupić firmowy model np: HPI cześci jak coś są od reki wszędzie, ale jak ma sie coś w głowie pewnie nie będzie długo nic do wymiany, Firestorm10T kosztuje 950zł i to najtanszy model nowy od hpi, ale jeśli dobrze trafisz to mozna nawet ustrzelić uzywany model za mniejsze pieniądze.
http://allegro.pl/szybki-hpi-firestorm- ... 39621.html